Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - gilera runner mı 125 ybr mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

gilera runner mı 125 ybr mi?

gilera runner mı 125 ybr mi?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.12.2006 - 17:28    Mesaj konusu: gilera runner mı 125 ybr mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bnde birde 2000 gilera runner 180 sp war bir vatandaş 125 ybr si varmıs takas istior sizce yapmalımıyım ama gilera boncuk gibi ?
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_gixxer_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx-r600, Runner sahıbı olarak bunu en iyi sen bilirsin..Ekonomi,sağlamlık ve daha yawaş gitmek istiyorsan takas et ama model yükseltmek isterim diyorsan bişey diyemem...
Başa dön
_gixxer_ Çevrimdışı _gixxer_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 19.12.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner fazla yakar ama gider de
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 19.12.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son sürat ikisinde de aynı hemen hemen.Runner iki zamanlı olduğu için fazla yakar Ybr'ye göre fakat sende biliyorsun ki aynı performansı alamazsın.bende de Runner var şahsen takas düşünmem Ybr ile,yine de son karar senin...
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner fena ya çok güzel gidiyor
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaRaNtZz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 19.12.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet pekte farklı birer motor deiller...
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.12.2006 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondabros, bana ölesine bi teklif geldi bnde bii danışıyım sizdelere dedim Dil çıkarıyorum
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 19.12.2006 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner cok daha ustun bence üstünapmame para alıcaksan tamamda kafa kafaya ben olsam yapmam
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 19.12.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede takas etme! runnerın kalsın sende Göz kırpıyorum
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr daha sağlam ve serwis imkanı daha büyük bence tbr Göz kırpıyorum
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 20.12.2006 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence değişme runner kalsın... Göz kırpıyorum
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 20.12.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence takas yapma runner in kalması iyi bence Bravo
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

osamn takas etmiyorum Bravo ama başka fikirleri olanlar yinede yazsın Çok gülüyorum
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kesinlikle o işe girde öyle birşey olucaksa üstüne para almalısın.
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CaVaLieRe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir, sakarya

MesajTarih: 28.12.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx-r600, Ben o motoru uzun bir süre kullandım. 155 i gördüm ibrede ve hızlanması da süper. YBR ye nal toplatacağına eminim. Madalyonun bir de öbür tarafına bakarsan servis ağı ve yakıt konusunda ybr tercih edilir. Hem motor yükseltmeyi düşünecek olursan sonrasında, ayağın vitese alışmış olur derim ben...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal