bnde birde 2000 gilera runner 180 sp war bir vatandaş 125 ybr si varmıs takas istior sizce yapmalımıyım ama gilera boncuk gibi _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
gsx-r600, Runner sahıbı olarak bunu en iyi sen bilirsin..Ekonomi,sağlamlık ve daha yawaş gitmek istiyorsan takas et ama model yükseltmek isterim diyorsan bişey diyemem...
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 19.12.2006 - 17:44 Mesaj konusu:
son sürat ikisinde de aynı hemen hemen.Runner iki zamanlı olduğu için fazla yakar Ybr'ye göre fakat sende biliyorsun ki aynı performansı alamazsın.bende de Runner var şahsen takas düşünmem Ybr ile,yine de son karar senin...
Tarih: 19.12.2006 - 17:44 Mesaj konusu:
runner fena ya çok güzel gidiyor _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Tarih: 19.12.2006 - 19:36 Mesaj konusu:
hondabros, bana ölesine bi teklif geldi bnde bii danışıyım sizdelere dedim _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Tarih: 28.12.2006 - 08:19 Mesaj konusu:
osamn takas etmiyorum ama başka fikirleri olanlar yinede yazsın _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Tarih: 28.12.2006 - 09:37 Mesaj konusu:
gsx-r600, Ben o motoru uzun bir süre kullandım. 155 i gördüm ibrede ve hızlanması da süper. YBR ye nal toplatacağına eminim. Madalyonun bir de öbür tarafına bakarsan servis ağı ve yakıt konusunda ybr tercih edilir. Hem motor yükseltmeyi düşünecek olursan sonrasında, ayağın vitese alışmış olur derim ben... _________________ .: www.ilkerkesici.com :.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız