Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2000 Model ZX6R Yeniden Satılık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2000 Model ZX6R Yeniden Satılık

2000 Model ZX6R Yeniden Satılık

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 11.11.2004 - 10:50    Mesaj konusu: 2000 Model ZX6R Yeniden Satılık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha öncede Satmayı düşünmüştüm hatta sitede ilanı bile vardı.Ancak benim takipsizliğim ve işlerimin yoğun olması sebebi ile satamadım. Şimdi bazı özel sebeplerden dolayı tekrar satmak gündeme geldi.

2000 model ZX6R
25000 KM'de
Renkli cam
Akrapoviç Ekzoz
Boya çizik yok Herşeyi orjinal yeni servis bakım yapıldı.
Fiyat olarak 11.500 milyon istiyorum..
Resim ve daha önceki ilanı görmek istiyorsanız aşağıda tıklayın..
http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1779[/img][/url]

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
IronRider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karsiyaka

MesajTarih: 11.11.2004 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla kawa sevsem düşünmeden alırdım ama ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim şahsen,en son pınarbaşındaki pist şampiyonasında ilgilenenleri çok olmuştu.Gerçekten çabuk satılacağından eminim.ege2004,o akrapoviçin sesi neydi öyle yahu hala kulaklarımda :md: Çok gülüyorum

Hayırlısı diyorum...
IronRider Çevrimdışı IronRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 11.11.2004 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm dostum motoru nerede görebiliriz
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 17.11.2004 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz,Motoru nerede görebiliriz demişsin
Motor şuan garajda kapalı izmir şirinyerde. Motorun durumuna göre fiyatıda iyi alıcı varsa konuşalım. Hertürlü garanti verilir.... Dil çıkarıyorum

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal