Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 20.12.2006 - 13:31 Mesaj konusu: İZMİR MD! 26 Aralık Halı Saha Maçı bol gollü olacak!
Sevgili Arkadaşlarım;
Üç haftadır halı saha maçımıza ara vermemizin dolumuyla birlikte
ciddi bir gol patlamasının yaşanacağı bir müsabaka bekliyorum bu hafta.
Bir seferlik şans eseri yenmiş olmanın verdiği gazla birlikte hayallere
dalan karşı takım arkadaşlarıma sesleniyorum buradan.Uyanın artık
sabah oldu rüya görmeyin, hayal kurmayın bundan sonra
Yer : Basmane Yıldız Kapalı Futbol Sahası
Tarih : 26 Aralık 2006 Salı
Saat : 22.00 - 23.00 saat aralığında oynanacaktır.
Eeee görelim bakalım İzmir li maradonaları kimler hamlaşmış kimler hamlaşmamış _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
halilRR, başkanım izin verirsen biriken gollerimi karşı kaleye bırakmak istiyorum.Oradaki arkadaşları golsüz bırakınca çeneleri çok fazla açılıyor.Bini unutup bire takılıyorlar.
Taraftarsız yarım keyifli oluyor onun için bütün MD üyelerini gol şova bekleriz. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
PeLLiNe, orda bir amca var nerdeyse bizi kapıdan kovacak arabaları dışarı park ettiriyor amca taktı bize ne yapalım ama amcayada çikolata alırsak belki arabayı içeri alır ne dersin _________________
Bu hafta bende geliyorum ama ben son 10 dakikada girer skoru belirlerim ona göre.benim adım zehirli gaaazzzzzz.....
Oraya geldiğim zaman bi zehirlerim sahada kimse kalmaz valla bilen bilir
bende geliyorum ama bu hafta yane şimdilik bişeyim yok,geçen sefer hasta hasta yakaladılar beni yenincede,ortalığı yıktılar valla,bakalım bu hafta neler olucak _________________
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 21.12.2006 - 09:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu hafta bende geliyorum ama ben son 10 dakikada girer skoru belirlerim ona göre.benim adım zehirli gaaazzzzzz.....
Oraya geldiğim zaman bi zehirlerim sahada kimse kalmaz valla bilen bilir
Akrep kral
Biz biliyoz kardeş senin gazın zehirini.
Bu yüzden gerenk yok.Zaten sahada kapalı biliyon. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız