Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD! 26 Aralık Halı Saha Maçı bol gollü olacak!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD! 26 Aralık Halı Saha Maçı bol gollü olacak!

İZMİR MD! 26 Aralık Halı Saha Maçı bol gollü olacak!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:31    Mesaj konusu: İZMİR MD! 26 Aralık Halı Saha Maçı bol gollü olacak! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Arkadaşlarım;
Üç haftadır halı saha maçımıza ara vermemizin dolumuyla birlikte
ciddi bir gol patlamasının yaşanacağı bir müsabaka bekliyorum bu hafta.

Bir seferlik şans eseri yenmiş olmanın verdiği gazla birlikte hayallere
dalan karşı takım arkadaşlarıma sesleniyorum buradan.Uyanın artık
sabah oldu rüya görmeyin, hayal kurmayın bundan sonra Delirdim Çok gülüyorum

Yer : Basmane Yıldız Kapalı Futbol Sahası
Tarih : 26 Aralık 2006 Salı
Saat : 22.00 - 23.00 saat aralığında oynanacaktır.

Eeee görelim bakalım İzmir li maradonaları kimler hamlaşmış kimler hamlaşmamış Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, başkanım izin verirsen biriken gollerimi karşı kaleye bırakmak istiyorum.Oradaki arkadaşları golsüz bırakınca çeneleri çok fazla açılıyor.Bini unutup bire takılıyorlar.
Taraftarsız yarım keyifli oluyor onun için bütün MD üyelerini gol şova bekleriz.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geliyorum ama bu hafta değişiklik yapıcam bende oynayacağım.
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden bol şans diliyorum gerçi pek şansada ihtiyacınız yok ya Delirdim Delirdim iyi olan kazansın bol goller : Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 20.12.2006 - 14:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eveeet antep fıstıklı çukulatarı göreliim Gülümsüyorum

yoksa gelmiyorum işte Dil çıkarıyorum

arabayla gelmek zorunda kalıcam sanırsam yani galiba öyle, araba için park yeri varmı?
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PeLLiNe, orda bir amca var nerdeyse bizi kapıdan kovacak arabaları dışarı park ettiriyor Şok oldum Şok oldum Şok oldum amca taktı bize ne yapalım İstemiyorum ama amcayada çikolata alırsak belki arabayı içeri alır ne dersin ?

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam ben çukulatanın içine uyku ilacı koyarım Çok gülüyorum sonrada parkçı amcaya yediririz Çok gülüyorum
ben bi sorun göremiyorum artık Dil çıkarıyorum
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ula be izmirde olsam geçerdim kaleye kusra bakmayın ama bol gollü olmazdı ayıptır söylemesi kolum kırılmadan önce Elazığın pafındaydımda Ağlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 20.12.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta bende geliyorum ama ben son 10 dakikada girer skoru belirlerim ona göre.benim adım zehirli gaaazzzzzz.....
Oraya geldiğim zaman bi zehirlerim sahada kimse kalmaz valla bilen bilir Delirdim Çok gülüyorum
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maestro84
Üye
Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boş yer var mı takımda? Göz kırpıyorum Bravo Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.12.2006 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım en güzel goller goller sizlerin olsun Bravo başarılar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 21.12.2006 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum ama bu hafta yane şimdilik bişeyim yok,geçen sefer hasta hasta yakaladılar beni yenincede,ortalığı yıktılar valla,bakalım bu hafta neler olucak Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 21.12.2006 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takımda oynamak isterdim ama çalışıyom kusura bakmayın
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CENKAYVAZ
Üye
Üye

MesajTarih: 21.12.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halen yurt disinda oldugumdan dolayi ben yine gelemiyecegim. Üzgünüm Insallah bayramdan sonraki maclarda gorusuruz. Delirdim
Başa dön
CENKAYVAZ Çevrimdışı CENKAYVAZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 21.12.2006 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bu hafta bende geliyorum ama ben son 10 dakikada girer skoru belirlerim ona göre.benim adım zehirli gaaazzzzzz.....
Oraya geldiğim zaman bi zehirlerim sahada kimse kalmaz valla bilen bilir

Akrep kral
Biz biliyoz kardeş senin gazın zehirini.
Bu yüzden gerenk yok.Zaten sahada kapalı biliyon. Şok oldum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal