Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu mu md :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu mu md :(

bu mu md :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yusufkocak
Üye
Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:53    Mesaj konusu: bu mu md :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saçma sapan bir sürü konu günlerce konuşulurken, tartışma ve polemikler günlerce sürerken, kimsenin dikkatini çekmezken tarkan_600 arkadaşımın açtığı ve bence de önemli olan topicin kilitlenmesine açıkcası üzlüdüm. çin malları ile bi konu var o topic de. bende takılıyorum. her neyse... eğer sistem bu şekildeyse artık ben bu topluluk içinde yer almak istemiyorum. bugüne kadar olan paylaşımlardan dolayı tüm arkadaşlara teşşekür ederim.
Başa dön
yusufkocak Çevrimdışı yusufkocak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 20.12.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırader sagol beni anlayan bi sen cıktın bizim millet ickili motor bincek herkez kendinden sorumludur dıyecekler sonra kaza yapıp olunce yınemı kaza yınemi ölüm bıktık başımız sagolsun demekten başka birşey yapmayacaklar sıte kurucuları ickili fotolarını koyacaklar bol bol sorada birşey dedinmi topik e kilit vurcaklar icin arkadaşlar karışan yok size
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bişey merak ettim siz 2 arkadaşım içki içiyo musunuz? sürerken,sürmezken,sürdükten sonra,önce?
Başa dön
bayliner şimdi Çevrimiçi bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanın ben açıkcaktm konu,enazından bi aç8klaması olmalıydı..
ben bişekilde anlaşıcagmızı sanyorm ama herkimse konuyu kilitleyen gerçekten ayp etti,olay top benim alır giderm oynamam muhabbetine döndü İstemiyorum
neymiş,koyunlar kendini aşşa atmış digerleride atmış,ozaman hiçkimseyi tehlikeye sokmadan kaskını takmayıp gösteri yapan adamları neden tartışıyoruz ölürse kendi ölür demiyorz aynı şey degilmi?
yazık çok yazık..
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-30146-.html

arkadaslar bı tarıhde benım açmıs oldugum topic ve karsılastıgım tepkıler okursanız anlarsınız

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

kawasakiglr, bayliner, tarkan_600,
arkadaslar bakın suda bı gercek
sıte yonetımı dıye cıkıs yapmanız yanlıs
sıte yonetımındekılerın uyarı yapıp yapmadıgını bılemeyız
onlar uyarısını yapar gorevını yerıne getırır
uygulama ınsanın kendıne kalmıs bısı
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben icki kullanmam kullananada motor bindirmem dıger arkadaşı bilmem benim kızdıgım sıte kurucularının boyle pozlar koyması onlarda insan icki icebilir ama bari etrafta motorlar duruyorken oyle resim koymayın ya sonra derlerki arkadaşlar ickili motora bınmeyın olcak işmi bu sizce
Başa dön
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yusufkocak, tarkan_600, ben de arkanızdayımi geçen buna benzer yine bir konu açıldı md neden hayır işlerinde değil gibisinden, ama tartışma uzadı gitti, bence olay kimin alkol alıp almadığı değil, o herkesin kendi kişisel tercihidir ama alkol almak hemde motosiklet resmin arka planındayken bence yanlış, hakan dincerin 4. yıl klibinde deniliyorki motosiklet kullanıcısı insanlara saygılı örnek bir kişiliktir, bu şekilde örnek olunmaz, fotoğraftır anıdır saygımız var ama böyle alkol ve motosikletin aynı karede olduğu fotoğraflar yayınlanmasın bari sitede
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785 demiş ki:
yusufkocak, tarkan_600, ben de arkanızdayımi geçen buna benzer yine bir konu açıldı md neden hayır işlerinde değil gibisinden, ama tartışma uzadı gitti, bence olay kimin alkol alıp almadığı değil, o herkesin kendi kişisel tercihidir ama alkol almak hemde motosiklet resmin arka planındayken bence yanlış, hakan dincerin 4. yıl klibinde deniliyorki motosiklet kullanıcısı insanlara saygılı örnek bir kişiliktir, bu şekilde örnek olunmaz, fotoğraftır anıdır saygımız var ama böyle alkol ve motosikletin aynı karede olduğu fotoğraflar yayınlanmasın bari sitede

uzun uzun yazmıyım,benimde anlatmaya çalıştıgım olay bu,küçük yaştakiler olayın ciddiyetini kavrayamaz ve normalmiş gibi algılayabilirler çok yanlış..
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yani bu topluluk derken sanki bizler kötü işler yapıyoruz gibi vurgulamışsınız...
Bu kadar üyesi bulunan bir sitede bütün konular kaliteli olacak diye bir söz konusu olamaz...Ama sizin konunuzunda kilitlenmesinin bir sebebi vardır elbet.Boş yere konu kilitlenmez Göz kırpıyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic'in klitlenmesi bencede hoş değil. arkadasşımızın burada anlatmak istediği içenleri kötülemek değil kınamak değil bence ama bi bakımada haklı bende içkili motor kullanıyorum bende o karelerde yer aldım yanı bıras daha dıkkatlı olsak cunku hergun kaza hergun ölüm hiç hoş değil bunlardan birisi bende olabilirim sizlerde allah göstermesin diyelim ama görüyoruz ne yazıkki.. Üzgünüm
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be gökhan keşke konuyu kilitlemeseydin Üzgünüm
Gereken açıklamayı zaten orda Hakan Abi yapmış.Bir konuda da haklı.Koskoca adama sen içki içiceksen git de denmez ki.İçki içilmemesi bir temennidir ve kural haline getirmek biraz zor.Adam içki içmek ister sırf o gün buluşmaya taksi ile gelir.Şimdi bu adama ne şekilde bir laf söyleme hakkına sahibiz?
Ancak şu konuda katılıyorum:Foto çeken arkadaşlar buna biraz daha dikkat edebilirler.Çünkü motorculara kıl olan birine malzeme çıkmaması açısından.Bak bak motorcular böyle içkici işte fotolarda da gözüküyor denmesini hiçbirimiz arzulamaz.
yusufkocak, Sende sakin düşün.Celal yapma Bravo .Senin Md den kopmanı istemeyiz.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR demiş ki:
Yani bu topluluk derken sanki bizler kötü işler yapıyoruz gibi vurgulamışsınız...
Bu kadar üyesi bulunan bir sitede bütün konular kaliteli olacak diye bir söz konusu olamaz...Ama sizin konunuzunda kilitlenmesinin bir sebebi vardır elbet.Boş yere konu kilitlenmez Göz kırpıyorum

kayıp kentin yakışıklısı,bu konuyu kilitlemene sebep nedir açıklarmısın?
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim siz içiyo musunuz,içmiyo musunuz onu söylesenize?
Başa dön
bayliner şimdi Çevrimiçi bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakiglr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bayliner, arkadaşım konuyu saptırmaktan başka biişe yaramıyosun içiyoruz yada içmiyoruz,benm içtigmi biliyomusun?
ama site yetkililerinin içtigni biliyosun dimi olay bu !!!
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.12.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, ya sen millete ickiliyken motor binme dıye bagır sonra ickili resimlerini koy uyuşuyormu sence sayın mehmet rr kardeşim örnek olmaları lazım dıye duşünüyorum ben ayrıca md pazar günü piknıkteydi fotoları icin gecerli sözlerim öncekileri saymıyorum daha
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal