Tarih: 20.12.2006 - 13:53 Mesaj konusu: bu mu md :(
saçma sapan bir sürü konu günlerce konuşulurken, tartışma ve polemikler günlerce sürerken, kimsenin dikkatini çekmezken tarkan_600 arkadaşımın açtığı ve bence de önemli olan topicin kilitlenmesine açıkcası üzlüdüm. çin malları ile bi konu var o topic de. bende takılıyorum. her neyse... eğer sistem bu şekildeyse artık ben bu topluluk içinde yer almak istemiyorum. bugüne kadar olan paylaşımlardan dolayı tüm arkadaşlara teşşekür ederim.
Tarih: 20.12.2006 - 13:58 Mesaj konusu:
bırader sagol beni anlayan bi sen cıktın bizim millet ickili motor bincek herkez kendinden sorumludur dıyecekler sonra kaza yapıp olunce yınemı kaza yınemi ölüm bıktık başımız sagolsun demekten başka birşey yapmayacaklar sıte kurucuları ickili fotolarını koyacaklar bol bol sorada birşey dedinmi topik e kilit vurcaklar icin arkadaşlar karışan yok size
Tarih: 20.12.2006 - 14:06 Mesaj konusu:
inanın ben açıkcaktm konu,enazından bi aç8klaması olmalıydı..
ben bişekilde anlaşıcagmızı sanyorm ama herkimse konuyu kilitleyen gerçekten ayp etti,olay top benim alır giderm oynamam muhabbetine döndü
neymiş,koyunlar kendini aşşa atmış digerleride atmış,ozaman hiçkimseyi tehlikeye sokmadan kaskını takmayıp gösteri yapan adamları neden tartışıyoruz ölürse kendi ölür demiyorz aynı şey degilmi?
yazık çok yazık.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 20.12.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
ben icki kullanmam kullananada motor bindirmem dıger arkadaşı bilmem benim kızdıgım sıte kurucularının boyle pozlar koyması onlarda insan icki icebilir ama bari etrafta motorlar duruyorken oyle resim koymayın ya sonra derlerki arkadaşlar ickili motora bınmeyın olcak işmi bu sizce
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 20.12.2006 - 14:17 Mesaj konusu:
yusufkocak, tarkan_600, ben de arkanızdayımi geçen buna benzer yine bir konu açıldı md neden hayır işlerinde değil gibisinden, ama tartışma uzadı gitti, bence olay kimin alkol alıp almadığı değil, o herkesin kendi kişisel tercihidir ama alkol almak hemde motosiklet resmin arka planındayken bence yanlış, hakan dincerin 4. yıl klibinde deniliyorki motosiklet kullanıcısı insanlara saygılı örnek bir kişiliktir, bu şekilde örnek olunmaz, fotoğraftır anıdır saygımız var ama böyle alkol ve motosikletin aynı karede olduğu fotoğraflar yayınlanmasın bari sitede _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 20.12.2006 - 14:21 Mesaj konusu:
hayabusa2785 demiş ki:
yusufkocak, tarkan_600, ben de arkanızdayımi geçen buna benzer yine bir konu açıldı md neden hayır işlerinde değil gibisinden, ama tartışma uzadı gitti, bence olay kimin alkol alıp almadığı değil, o herkesin kendi kişisel tercihidir ama alkol almak hemde motosiklet resmin arka planındayken bence yanlış, hakan dincerin 4. yıl klibinde deniliyorki motosiklet kullanıcısı insanlara saygılı örnek bir kişiliktir, bu şekilde örnek olunmaz, fotoğraftır anıdır saygımız var ama böyle alkol ve motosikletin aynı karede olduğu fotoğraflar yayınlanmasın bari sitede
uzun uzun yazmıyım,benimde anlatmaya çalıştıgım olay bu,küçük yaştakiler olayın ciddiyetini kavrayamaz ve normalmiş gibi algılayabilirler çok yanlış.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 20.12.2006 - 14:22 Mesaj konusu:
Yani bu topluluk derken sanki bizler kötü işler yapıyoruz gibi vurgulamışsınız...
Bu kadar üyesi bulunan bir sitede bütün konular kaliteli olacak diye bir söz konusu olamaz...Ama sizin konunuzunda kilitlenmesinin bir sebebi vardır elbet.Boş yere konu kilitlenmez _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 20.12.2006 - 14:22 Mesaj konusu:
topic'in klitlenmesi bencede hoş değil. arkadasşımızın burada anlatmak istediği içenleri kötülemek değil kınamak değil bence ama bi bakımada haklı bende içkili motor kullanıyorum bende o karelerde yer aldım yanı bıras daha dıkkatlı olsak cunku hergun kaza hergun ölüm hiç hoş değil bunlardan birisi bende olabilirim sizlerde allah göstermesin diyelim ama görüyoruz ne yazıkki.. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 20.12.2006 - 14:23 Mesaj konusu:
Ah be gökhan keşke konuyu kilitlemeseydin
Gereken açıklamayı zaten orda Hakan Abi yapmış.Bir konuda da haklı.Koskoca adama sen içki içiceksen git de denmez ki.İçki içilmemesi bir temennidir ve kural haline getirmek biraz zor.Adam içki içmek ister sırf o gün buluşmaya taksi ile gelir.Şimdi bu adama ne şekilde bir laf söyleme hakkına sahibiz?
Ancak şu konuda katılıyorum:Foto çeken arkadaşlar buna biraz daha dikkat edebilirler.Çünkü motorculara kıl olan birine malzeme çıkmaması açısından.Bak bak motorcular böyle içkici işte fotolarda da gözüküyor denmesini hiçbirimiz arzulamaz.
yusufkocak, Sende sakin düşün.Celal yapma .Senin Md den kopmanı istemeyiz. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tarih: 20.12.2006 - 14:27 Mesaj konusu:
RüzGaR demiş ki:
Yani bu topluluk derken sanki bizler kötü işler yapıyoruz gibi vurgulamışsınız...
Bu kadar üyesi bulunan bir sitede bütün konular kaliteli olacak diye bir söz konusu olamaz...Ama sizin konunuzunda kilitlenmesinin bir sebebi vardır elbet.Boş yere konu kilitlenmez
kayıp kentin yakışıklısı,bu konuyu kilitlemene sebep nedir açıklarmısın? _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 20.12.2006 - 14:30 Mesaj konusu:
mehmet_RR, ya sen millete ickiliyken motor binme dıye bagır sonra ickili resimlerini koy uyuşuyormu sence sayın mehmet rr kardeşim örnek olmaları lazım dıye duşünüyorum ben ayrıca md pazar günü piknıkteydi fotoları icin gecerli sözlerim öncekileri saymıyorum daha
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız