Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(

kanuni tigerin sorunu servistede düzelmedi..:(
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün tarihi itibariyle 21.12.2006 tarihinde saat..14.00 da aldım..bütün o sorunlarının üstüne birde yeni sorun vitesi boşa alıyorum..kendi kendine 2.vitese geçiyor..diğer topicde devam edecektim..fakat..topic ekrana gelmiyor..o yüzden devam.. Beğenmedim yani kısacası kanuninin serviside kendi kategorisine giren işini yapamıyor..ve motorsiklet arızalı.. Üzgünüm çalışmıyor.. Beğenmedim bu sorunu kim çözecek.. Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

javascript:ol('http://www.MotorDelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=703432#703432');açılan topic...
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 21.12.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ne diyim adamalr yapamismi o sekilde motosikleti sana teslim etmemeleri lazim
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.12.2006 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sorunu kendin çözüceksin.Motoru satıcaksın bitane japon alıcaksın derdin sona ericek. Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 21.12.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StrongeR, isde doru söleyen adama saygı duycaksın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.12.2006 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi işin şaka kısmıydı tabi o.Ama hakkını sonuna kadar ara başka servise götür,olmazsa ana bayiine git.Çözülmiicek bi problem yoktur bence.Biraz sabırlı olmak lazım,araştırmak lazım.Bazen bu şekil şanssızlıklar olur.. Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiç kendini üzme, tüketici heyetine başvur ve beklemeye başla. Kanıni yetkilileri seni bulup görüşeceklerdir. Göz kırpıyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 24.12.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşım bu konuyla ilgili satıcının devreye girmesi gerekir servis onlara yeterli bilgiyi verirse motorsikleti değiştirmek zorunda aynı durumla bir çok arkadaşımız karşı karşıya ve bunun maddi zararını satıcı firma değil biz çekiyoruz bir önce yetkili satıcın kim ise onunla görüş derim.
Ben sattığım motorda birinde beyninde arıza çıktı motorun beynini değiştire bilirdim ama motoru değiştirdim bende hem satıcı hem servisim unutmaki tüketici hakları denen bir şey var arkadaşım kanunlar var.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZAGA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olamdıysa nie alıyon birader olmamıs de yapsınlar sonra arıza çıkartırlar tabi parasız yapdılarsa bişi demem o zaman bişi demeyecen paşa paşa baska motora bakacan
Başa dön
ZAGA Çevrimdışı ZAGA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motoru satıcaksın bitane japon alıcaksın derdin sona ericek

yaniiiiii Bravo Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ogulcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapacagın tek sey var tuketıcı haklarına basvurucaksın inan ise yarıyorr Bravo
Başa dön
ogulcan Çevrimdışı ogulcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ogulcan demiş ki:
yapacagın tek sey var tuketıcı haklarına basvurucaksın inan ise yarıyorr Bravo

şu anda yazıyı hazırlıyorum...teşekkürler...
Başa dön
sakirusta
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi kendine vitese geçiyo demişsin kardeş nasıl bi anlatırmı sın.
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakirusta demiş ki:
kendi kendine vitese geçiyo demişsin kardeş nasıl bi anlatırmı sın.

şakir usta merhaba:) öncelikle inanın bende anlayabilsem anlatacağım..bu motorsiklete has birşey herhalde..inanın.. Gülümsüyorum ben durdumdum motorsikleti..boşa aldım..ekranında görüyorum boşta..sonra debriyajı bırakayım dedim güvendim tabii.boşta vitese geçti Gülümsüyorum)ve motor hareket etti..tabii stop... Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yine gitti motorsiklet servise gidiyor geliyor.. Gülümsüyorum
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.12.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş nerdensin sen gel yakınsan gel aydına halledelim
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.12.2006 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow-750 demiş ki:
kardeş nerdensin sen gel yakınsan gel aydına halledelim

sonunda öyle olacak sanırım ..il il gezdirecek beni bu motorsiklet..tamir için.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal