Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)

İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:46    Mesaj konusu: İşte Beklenen BURSA MD Toplantısı( resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle sayımızın beklenenden cook az olmasına ragmen gercekten cook güzel,hoş sohbetli bi toplantı oldu...
havalar soguk olmasından dolayı kelebek motorcularımızın cogu gelmedi....
gelen arkadaşlara ayrı ayrı başta teşekkür etmek istiyorum ;

md stickerlarımıızı bize temin eden cihan(canawar) arkadaşımıza,

md ehliyeti olmayanlar için indirimde ve destekte bulunan yigit sürücü kursu Yigit (ybracing )arkadaşımıza,

özellikle uzak olmasına ragmen o kadar yol kat edip gelen alişah ( craky) ve orhan (klr_250) arkadaşlarımıza ve diger gelip bizi neşelendiren,hoş sohbetini bizden esirgemiyen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı md huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum Alkışlıyorum

işte BURSA MD Delirdim

ve arkadaşlarımız motosikletlerinin başındayken

md toplanmaya başlarken Çok gülüyorum

ve işte sagdan sayıyorum CARCHAROT ( OKAN) , SERCAT ( BEN SERTAÇ ), SEWEONE (AHMET) , ARGUS (ONUR ), CANAWAR (CİHAN ), EMRE,TEKTEKERMUSTY (MUSTAFA ), ATİ (ATAKAN) VE YBRACİNG (YİGİT)

Vee zar zor sıgdıgımız kafedeki görüntümüz Çok gülüyorum

başta CANAWAR nickli CİHAN arkadaşımızın motoru ve md sevgisi

vee grubumuzun üyelerinden SAMET CBR 125

vee grubumuzun diger kare ası SEWEONE AHMET

Ahmette cihanın motorla resim cektirme yarışında ama yakışıyor yaa Çok gülüyorum

veee siraa bizi taa iznikten gelip yanlız bırakmayan gercek md li bir dost kazandıgımız alişah Bravo ( motoru tam bir deli işi mp3,video ve cd calar herşey mevcut ama yaptıklarıyla bizi cook şaşırttı gerek lastik yakması gerekse teker yapmasıyla )

alişah burda cook karizma cıkmışsın yaw Gülümsüyorum

sıraa CARCHAROT ( OKAN ) ARKADAŞIMIZIN

VEEEE yeni trendy modasıyla ( kel haliyle ) TARKAANN Gülümsüyorum

bize büyük destek gösteren VE YANLIZ BIRAKMAYAN diger bi arkadaşımız KLR_250 ( ORHANN ) Kendisine burdan saygılarımı iletiyorum..

grubumuzun gerek kişiligiyle,gerek ilginc motoruyla bizleri kırmayıp gelen en ilgi cekici üyelerinden ve meşhur BANHE DAVİDSSONUYLA HARLEY_BABA ( HALİT ) halit az da olsa bizleri kırmayıp geldin sanada cook teşekkür ederim...

grubumuzun yeni üyelerinden cılgın ybr cisi YBRACİNG ( TİM YİGİT )

VEE TEKTEKERMUSTY (mustafaa)

veee karşınızda benim motorum SERCAT ( SERTAÇ )

GELEN ARKADAŞLARA COOOK COK TEŞEKKÜR EDİYORUM GRUBUMUZUN AZ OLMASINDAN DOLAYI GEZİLER HAKKINDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE KONUSUNU ACMADIM ve grubumuz tamamlandıgı anda ortak yerler ve zaman kararlaştırılıp yapılması taraftarıyım.zamanla bize katılanlarla ve gelemeyenlerle cok daha güzel olucak umarım birlikte nice günlere.. saygılarımla bursa md sertaç.....

videolarımızı az sonra yayınlıcam arkadaşlar Bravo

En son Sercat 46 tarafından 24.12.2006 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga eline sağlık buluşmanın maskotu oldumm bea benim motorda çok tiki çıkmış Delirdim gelen arkadaşlara cok tskler süper bi buluşmaydı çekingenlik yoktu ( herkes yüzsüz ) Çok gülüyorum asfaltı yakmıştım scooterle onu koymamış Sinirlendim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nşce gezilerde görmek üzere hepinizi. Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sewenone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpper süpper ayrıca cihanın motor değil benim gelecekteki yeni motorum o Dil çıkarıyorum bide soğuk olmasa süpper olacaktı ama vay be genede benim fotolar ağır basıo su an Dil çıkarıyorum
Başa dön
sewenone Çevrimdışı sewenone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır buluşma olmus hocam ulucaminin orda buluştunuz yanılmıyosam bende askerlıgımı yaklasık 5 ay once bursada yapmıstım az cok bılıyorum bursayı tebrıklerl bulusmalrın devamı dılegı ıle Bravo
Başa dön
fast_rider Çevrimdışı fast_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ybracing
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:56    Mesaj konusu: tesekkurler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese tesekkur ederız ck gusel bı gundu katılım az olmasna ragmen gusel bı gun oldu yenıdn toplanmak dılegı ıle
Başa dön
ybracing Çevrimdışı ybracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cracky, alişah asfaltı yaktıgın video da ve yüklemeye ugraşıyorım Göz kırpıyorum

sewenone, tabi tabii sen bi başkasın ahmet Çok gülüyorum

fast_rider, teşekkürler iyi dileklerin için ama biz toplantıyı yeşil türbe yakınlarında yaptık Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ybracing, bizde teşekkür ederiz yigit inş diger gezilerde gelemeyen soguktan korkan arkadaşlarımızda katılıcak Göz kırpıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle sertaç kardeşim bu organizasyonu üslenip iyi bir şekilde yürüttüğü için tebrik ediyorum Alkışlıyorum iyi bir gün olmuş ama inş benim gibi gelemeyen onlarca md üyesiyle bursa md dahada aktif hale gelecektir.gelen tüm arkadaşlara buradan tşk ediyorum bir balıkesirli olarak.emeğe saygı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FRT_91
Üye
Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baya güselbi oratm olmuş Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
FRT_91 Çevrimdışı FRT_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel buluşma ve fotoğraflar... Yüreğinize sağlık..

BlackFire'ı görmem çok iyi oldu. kendime geldim Çok gülüyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, siz BURSA MD için fitili ateşlediniz,sakın yılmayın..Her geçen gün sayınız artacak ,bunu göreceksiniz..
Hepimizin gözü üstünüzde,bu resimleri Türkiye ve Dünyanın heryerinden üyelerimiz görüyor ,bunu sakın unutmayın..
Harika bir buluşma olmuş..
Gelcekteki etkinlikleriniz çok daha güzel geçecek...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, güzel bir buluşma olmuş gerçekten ellerinize sağlık cracky, delisin olum sen motoru konuşturmuşsun geneeee Çok gülüyorum Delirdim

En son 41ffdeer tarafından 24.12.2006 - 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
41ffdeer Çevrimdışı 41ffdeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ByManiacGNY, teşekkürler günay Bravo

Hakan_Dincer, hakan abi bizde şimdiden başladık yaza kadar daha cook büyüyüp,daha seviyeli arkadaşlıklar kurucaz katılımın arrtması tek dilegimiz...iyi temennileriniz için teşekkürler Gülümsüyorum
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, devamını merakla bekliyoruz güzel buluşma OK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.12.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla takılamadım işlerim vardı. Ama muhabbet güzeldi. Emeğine sağlık serçat yaza güzel organizasyonlar olacağı şimdiden belli Alkışlıyorum
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal