öncelikle sayımızın beklenenden cook az olmasına ragmen gercekten cook güzel,hoş sohbetli bi toplantı oldu...
havalar soguk olmasından dolayı kelebek motorcularımızın cogu gelmedi....
gelen arkadaşlara ayrı ayrı başta teşekkür etmek istiyorum ;
md stickerlarımıızı bize temin eden cihan(canawar) arkadaşımıza,
md ehliyeti olmayanlar için indirimde ve destekte bulunan yigit sürücü kursu Yigit (ybracing )arkadaşımıza,
özellikle uzak olmasına ragmen o kadar yol kat edip gelen alişah ( craky) ve orhan (klr_250) arkadaşlarımıza ve diger gelip bizi neşelendiren,hoş sohbetini bizden esirgemiyen tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı md huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum
işte BURSA MD
ve arkadaşlarımız motosikletlerinin başındayken
md toplanmaya başlarken
ve işte sagdan sayıyorum CARCHAROT ( OKAN) , SERCAT ( BEN SERTAÇ ), SEWEONE (AHMET) , ARGUS (ONUR ), CANAWAR (CİHAN ), EMRE,TEKTEKERMUSTY (MUSTAFA ), ATİ (ATAKAN) VE YBRACİNG (YİGİT)
Vee zar zor sıgdıgımız kafedeki görüntümüz
başta CANAWAR nickli CİHAN arkadaşımızın motoru ve md sevgisi
vee grubumuzun üyelerinden SAMET CBR 125
vee grubumuzun diger kare ası SEWEONE AHMET
Ahmette cihanın motorla resim cektirme yarışında ama yakışıyor yaa
veee siraa bizi taa iznikten gelip yanlız bırakmayan gercek md li bir dost kazandıgımız alişah ( motoru tam bir deli işi mp3,video ve cd calar herşey mevcut ama yaptıklarıyla bizi cook şaşırttı gerek lastik yakması gerekse teker yapmasıyla )
alişah burda cook karizma cıkmışsın yaw
sıraa CARCHAROT ( OKAN ) ARKADAŞIMIZIN
VEEEE yeni trendy modasıyla ( kel haliyle ) TARKAANN
bize büyük destek gösteren VE YANLIZ BIRAKMAYAN diger bi arkadaşımız KLR_250 ( ORHANN ) Kendisine burdan saygılarımı iletiyorum..
grubumuzun gerek kişiligiyle,gerek ilginc motoruyla bizleri kırmayıp gelen en ilgi cekici üyelerinden ve meşhur BANHE DAVİDSSONUYLA HARLEY_BABA ( HALİT ) halit az da olsa bizleri kırmayıp geldin sanada cook teşekkür ederim...
GELEN ARKADAŞLARA COOOK COK TEŞEKKÜR EDİYORUM GRUBUMUZUN AZ OLMASINDAN DOLAYI GEZİLER HAKKINDA HİÇ Bİ ŞEKİLDE KONUSUNU ACMADIM ve grubumuz tamamlandıgı anda ortak yerler ve zaman kararlaştırılıp yapılması taraftarıyım.zamanla bize katılanlarla ve gelemeyenlerle cok daha güzel olucak umarım birlikte nice günlere.. saygılarımla bursa md sertaç.....
videolarımızı az sonra yayınlıcam arkadaşlar _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
En son Sercat 46 tarafından 24.12.2006 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 24.12.2006 - 19:52 Mesaj konusu:
aga eline sağlık buluşmanın maskotu oldumm bea benim motorda çok tiki çıkmış gelen arkadaşlara cok tskler süper bi buluşmaydı çekingenlik yoktu ( herkes yüzsüz ) asfaltı yakmıştım scooterle onu koymamış
Süpper süpper ayrıca cihanın motor değil benim gelecekteki yeni motorum o bide soğuk olmasa süpper olacaktı ama vay be genede benim fotolar ağır basıo su an
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 24.12.2006 - 20:00 Mesaj konusu:
öncelikle sertaç kardeşim bu organizasyonu üslenip iyi bir şekilde yürüttüğü için tebrik ediyorum iyi bir gün olmuş ama inş benim gibi gelemeyen onlarca md üyesiyle bursa md dahada aktif hale gelecektir.gelen tüm arkadaşlara buradan tşk ediyorum bir balıkesirli olarak.emeğe saygı _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 24.12.2006 - 20:08 Mesaj konusu:
sercat, siz BURSA MD için fitili ateşlediniz,sakın yılmayın..Her geçen gün sayınız artacak ,bunu göreceksiniz..
Hepimizin gözü üstünüzde,bu resimleri Türkiye ve Dünyanın heryerinden üyelerimiz görüyor ,bunu sakın unutmayın..
Harika bir buluşma olmuş..
Gelcekteki etkinlikleriniz çok daha güzel geçecek... _________________
Tarih: 24.12.2006 - 20:13 Mesaj konusu:
sercat, güzel bir buluşma olmuş gerçekten ellerinize sağlık cracky, delisin olum sen motoru konuşturmuşsun geneeee _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
En son 41ffdeer tarafından 24.12.2006 - 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız