Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lider Motor Motoshow 07 de

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lider Motor Motoshow 07 de

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lidermotor
Sponsor

MesajTarih: 25.12.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Lider Motor Motoshow 07 de Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni motosiklet 2007 motosiklet fuarında yine en geniş alan ve yeni modellerle motosiklet tutkunları ile buluşacak.

29mart-1nisan 2007 tarihinde istanbul fuar merkezi 9-10.salonda standımız hazır.fuara katılmak isteyen motosiklet severler kanuni magazin dergisinin ilk sayısı ile gelen herkese kapıda %50 indirim yapılacaktır.

motoshow 07 biletleriniz lider de ücretsiz

Başa dön
lidermotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cetik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl alıcaz o biletleri??

34 AHM 10
Başa dön
cetik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.01.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

nasıl alıcaz o biletleri

evet bende aynı soruyu soruyorum
efsanezzr Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 01.03.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bende bu sorunun cevabını istiyorum. Bravo Dil çıkarıyorum
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 01.03.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lagorda demiş ki:
Alıntı:

bende bu sorunun cevabını istiyorum. Bravo Dil çıkarıyorum

Bende istiim bari tam olsun Çok gülüyorum
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 01.03.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dergi alan içinden kesecek galiba..... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lagorda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Giresun

MesajTarih: 01.03.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ay çıkar herhalde yaşasın fuara az kaldı Delirdim Ama öss yede az kaldı Sinirlendim
Başa dön
Lagorda Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 01.03.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

% 50 indirim neye yapılacak ben bişey anlamadım Gülümsüyorum motolarda mı olacak o %50 indirim Dil çıkarıyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.03.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

indirim girişte mi yapılcak anlamadım.. bilette mi ürünlerde mi?
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.04.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

% 50 indirim neye yapılacak ben bişey anlamadım motolarda mı olacak o %50 indirim

BENDE VALLA O KONUDA BİŞİ ANLAMDIM İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye