Türkiye' nin alanında alternatifsiz tek isminden gelen bir videoyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum.
Tekteker Arif (Arif Razgatlıoğlu) bu gösterisinde motosikletle 7 Km tek teker üzerinde gidiyor.
Kimimiz 2 tekerde giderken bile zorlanıyoruz. Böyle gösterileri görünce şaşırmamak mümkün değil.
Bu gösteriler uzun süren çalışma ve deneyimler sonucu ortaya çıkıyor.
Yani profesyonellik istiyor. Bu yüzden bu tür hareketlere özenmemenizi tavsiye ediyorum.
Uzun lafın kısası : Arif ağbi seni seviyoruz
Buyrun bu güzel videoyu seyredelim.
Artık yorumlar sizin
Gökhan eline saglik kardesim.
Yoksa yine alanyadamisin?
Arife selamimi söyle ...
Kendine iyi bak ..
K7 Rules _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 27.12.2006 - 23:59 Mesaj konusu:
harbiden helal olsun be izlerken ben yoruldum anasını satim. bu adam benim yabancılar karşı gururum. T.T Arif çok yaşa. yanlız arif abi tekdeyken hiç vites degiştirmiyormu uzun süre aynı videste 7 km makina bayar yaw. degiştiriyor ise prof bir gaz kontrolü var demektir. her neyse görünen köy klavuz istemez adam hakkını vermiş namınında motorunda
Tebrik ediyorum kendisini Lowflyer, 'de paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 29.12.2006 - 21:30 Mesaj konusu:
sanki yol motorun altından kayıp gidiyo ya.o otobüs çıkmasa daha da giderdi rahatca.altta r1 üstte arif abi mükemmel ikili zaten.helal olsun.. _________________ drive like a devil, feel like a god...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız