Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)

TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 27.12.2006 - 23:07    Mesaj konusu: TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye' nin alanında alternatifsiz tek isminden gelen bir videoyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum.
Tekteker Arif (Arif Razgatlıoğlu) bu gösterisinde motosikletle 7 Km tek teker üzerinde gidiyor.
Kimimiz 2 tekerde giderken bile zorlanıyoruz. Böyle gösterileri görünce şaşırmamak mümkün değil.
Bu gösteriler uzun süren çalışma ve deneyimler sonucu ortaya çıkıyor.
Yani profesyonellik istiyor. Bu yüzden bu tür hareketlere özenmemenizi tavsiye ediyorum.

Uzun lafın kısası : Arif ağbi seni seviyoruz Çok gülüyorum
Buyrun bu güzel videoyu seyredelim.
Artık yorumlar sizin Bravo

Link
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.12.2006 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adam ekmeğini bu yoldan kazanıyor.Gülümsüyorum
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 27.12.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan eline saglik kardesim.
Yoksa yine alanyadamisin?
Arife selamimi söyle ...

Kendine iyi bak ..

K7 Rules Delirdim Delirdim
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.12.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel tebrikler Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 27.12.2006 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden helal olsun be izlerken ben yoruldum anasını satim. bu adam benim yabancılar karşı gururum. T.T Arif çok yaşa. yanlız arif abi tekdeyken hiç vites degiştirmiyormu uzun süre aynı videste 7 km makina bayar yaw. degiştiriyor ise prof bir gaz kontrolü var demektir. her neyse görünen köy klavuz istemez adam hakkını vermiş namınında motorunda

Tebrik ediyorum kendisini Lowflyer, 'de paylaşımından dolayı teşekkür ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 28.12.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino demiş ki:
Gökhan eline saglik kardesim.
Yoksa yine alanyadamisin?
Arife selamimi söyle ...

Kendine iyi bak ..

K7 Rules Delirdim Delirdim

Ağbi kısmetse Yarın akşam Alanya'da olacağım.

K7 Rules Bravo

En son Lowflyer tarafından 29.12.2006 - 16:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 28.12.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam turkıyede tek manyak teker yapıya ya Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adama iki teker fazla abi birini atsın....... Bravo
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lowflyer, saol abi bi izliim meraktan öldüm yahu Gülümsüyorum Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanki yol motorun altından kayıp gidiyo ya.o otobüs çıkmasa daha da giderdi rahatca.altta r1 üstte arif abi mükemmel ikili zaten.helal olsun..
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 29.12.2006 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir video yetenekli insan olunca bir başka oluyo Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abi bu yapar..otobüs çıkmasa dahada giderdi zaten........ Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MusTy_17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper video Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MusTy_17 Çevrimdışı MusTy_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 29.12.2006 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abide makinalar km yapmıyorrr artık Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum paylaşım için teşekürler çok güsel bir video nasıl olsa t.t.arif klasiği Alkışlıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.12.2006 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ellerines saglık abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal