slm arkadaşlar ben bir racing motor hasretiiyle tabiri caizse cayır cayır yanan birisiyim.Hani derler ya her yiğidin gönlünde bir aslan yatar diye işte benimde gönlümün aslanıda kawasaki zx10.fakat bende o motoru alacak para nerde.ama madem motorcuyuz bir yerden başlamak gerek değilmi.o yüzden bende kısmetse bu bahara kanuni racer 200 yada iyi kötü racinge benzeyen bir motor alacam.durun yaw hemen kızmayın çin malı diye.elbette onlara orjinal halleriyle binmeyecem.motor aksamında adi olan herşeyi değiştirmeyi düşünüyorum.marşa bastığımda motor saat gibi çalışacak anlayacağınız.tabi bunun yanında hava filtresidir eksoz sistemidir her bişeyi güzelce değişecem.üstünede adam gibi bi boya attırdımmı oldu bitti.bu düşüncelerim hakkında yorumlarınızı bekliyorum.lütfen yardım edin.ancak şunuda unutmayın!çok param olsa daha iyisini almayı bende bilirim.SAYGILAR _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
crunch,yok kardeş senin eski model zx7r dedigin motorların en kötüsü 6 bin ytl ister.benim alacağım motor 3 bilemedin 3500ytl lik motor.kaldıki taksit imkanı olmasa o motoru gene almam.maksat taksitle motor sahibi olmak ve bunun yanında küçük ilavelerle motoru ÇİN ibaresinden kurtarmak
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİREM.HADİİİ _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
!!!!!!!!!
arkadaşlar anlatamıyorum sanırım.ben motoru modifiye edecem derken güçlendirmekten ziyade daha sağlam ve uzun omürlü hale getirecem.yüksek maliyetten bahsetmişsiniz dikkatinizi çekerim bu motor tek silindir ve diğer aksamıda ona göre.yani ben tutupta turbo taktıracam(taksan nolacak sanki)yeni motor attıracam vs. gibi şeyler söylemiyorum.burda modifiyeden kastım sağlamlığı arttırmak _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
!!!!!!!!!
motoman24, Motora yapabileceginden fazlasini vermek herzaman ömrünü kisaltir. Zaten motor kisminda saglamlastirabilcegin bisey yok. En iyi ihtimalle bakimlarini cok iyi yaparsin özenerek. Bence en mantiklisi, alcaksin butcene uygun bi motosiklet. Hic ellemicek, bozmicaksin onu ve binceksin bi süre. Yavas yavas birikim yapip kaynak yaratacaksin ve ilk firsatta satip biraz daha üst seviye bi motosiklet alacaksin. Maceraya girmeye gerek yok derim _________________ Speed up your life.
Killing me killing you..
kardeş dedine göre alıcan motora diyosun en fazla 3500ytl veriçem bence madem alıcan en azından her zaman para eden markalardan al mesala cbr125 neden olmasın oparaya alına bilir bi dünya var piyasada.hem senin ne hissetini iyi biliyorum bende ilk motorumu alana kadar 7 sene bekledim ilk aldıgım makina 97 zx6rdaha sonra arkası geldi modeller yükseldi cc hacmi büyüdü.bende alabilirdim küçük haçimli makina ama bekledim sabrettim calıştım daha iyisini aldım.yüce rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize :-)inşallah en kısa zamanda hayallerine kavuşursun....
SORCY,doğru diyosun arkadaşım snırım motoru yıpratmadan kullanıp bakımlarını aksatmamakta buna çözüm olabilir aslında.
ScaMp_BoY,kardeş kredi durumları biraz zor benim için.en başta ailem izin vermiyo.ama buda mantıklı bir yol aklıma gelmedi değil hani!!
hukasRR,abi ne demişler beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.ayrıca hayabusada yakışmışşş _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
!!!!!!!!!
alıncan makinayını benden iyi kimse bilemez çunku ben kanuni servisinde ustayım racer öyle ahım şahım bir makine degil .ama arkadaşın dedigin dedigi gibi başlangıç için guzel .onda pişipde daha sonra buyulteceksen tamam.ama sana benden acizane tavsiye japonuda7 yaşından buyukse alma _________________ GÖZÜNÜZ YOLDA,ELİNİZ GAZDA,AYAĞINIZ FRENDE,KALBİNİZDE SEVDİKLERİNİZ OLSUN.KASKKINIZI HEP TAKIN KAFANIZ BAŞINIZDA OLSUN...CRAZYBOY SAKİR...
Tarih: 28.12.2006 - 19:17 Mesaj konusu:
Bence kanuni yerine CBR125 al en azından yaptıklarına degsin,hemde yakışsın.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 28.12.2006 - 20:05 Mesaj konusu:
bencede 2.el bi cbr 125 al dostum kanuninin her yerini modifiye etsende bi ..ka benzemez _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız