KTM kendini asti gidiyor arkadaslar. Sadece MX yada enduro -enduro turingde degil SS motorlarda da...
Yakinda pistlerde Japonlara ter dokturen turuncu Avusturyalilari gormek mumkun olacak.
Altta KTM in 2000 yili konsept adventure modeli var. Pecesi Munih Intermot fuarida kaldirilmis. Dogru bilgi Sinan Ozgen den geldi sagolsun. Ben bu modeli gormemistim.
Detayli bilgi icin Sinan in sagladigi linke bakabilirsiniz...
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 13.11.2004 - 18:31 Mesaj konusu:
Motoru iyide..
görünüşü çok abartılı olmuş...
Ben beğenmedim açıkçası _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
sayfalarından daha fazla resim ve broşüre ulaşabilirsiniz. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Tarih: 14.11.2004 - 20:11 Mesaj konusu:
benim görüşlerim hala değişmedi ktm bu işe hiç devam etmesin bence KTM'nin kross modelleri çok başarılı ama supersport yapamamış bence _________________ Parmak bassam olma mı
KTM SUPERSPORT AŞMIŞŞŞŞ... çok güsel de oteki gri olan igrenç gri hiç yakışmamış.cantların siyah olmasıigrençligi arttrıyo. (die dşnyom) _________________ MY MOTOR YS VESPA ET4 150
HYS NAME YS 34 FB 5605
HY YS BORN 2005.
THAT'S CLASS
Tarih: 15.11.2004 - 18:44 Mesaj konusu:
Cogunuzun gozu Japon SS motosikletlerine alistigi icin Avrupa dizaynlarini garipsediginizi biliyorum. Ancak Avrupanin eli gercekten armut toplamiyor...
RBiker in de dedigi gibi en ustteki konsept Adventure bike ile mesela BMW 1150GS i mukayese etmeniz lazim.
SS da ise KTM henuz denemeler disinda ciddi bir yarisa girmedi..bakalim ne yapacak. :-| KTM in col yarislarindan gelen cok iyi bir tecrubesi, teknik olrak neredeyse mukemmel bir yaris makinesi var.. Bunlari tamamlamak icin Pist tecrubesi ve iyi bir yarios pilotu lazim simdi...
Malum, hizli olan motor degil surucudur... ;-)
Altta KTM in 990 RC8 VENOM model konsepti...135HP, 2 silindir...
Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 16.11.2004 - 19:47 Mesaj konusu:
motorun şekline şemaline bakıp da karar vermeyin
anlaşılan verdiğim linke girmediniz. ktm mühendislerinin özellikle vurguladığı bir nokta da : "öncelikle fonksiyon! görünüm ikinci sırada"
üstelik motosikletin 2 boyuttaki resmine bakıp aldanmayın. biraz motosiklet ile haşır neşir olan ve derinlikli algılamayı bilenler gözlerinde canlandırabilir.
ben iddi ediyorum ktm bu konseptte ya da benzeri görünüşte bir modelde piyasaya çıkarsa, ss kategorsinde ciddi satışlar yakalayacaktır. _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız