Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım

md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.12.2006 - 14:19    Mesaj konusu: md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

memnun olduğum konular
1.) site gerçekten çok güzel insanlar ziyaret ediyorlar ve üye oluyorlar
2.) sitede sadece motor konuşulmuyor
3.) sitede gerçekten beyefendi ve hanımefendi insanlar var
4.) herkes kafasına takılan bi konuyu herkesle paylaşabiliyor
5.) anında gülebileceğin ağlayabileceğin ve üzülebileceğin bir site
6.) bazı arkadaşlarımız sürekli aktif sürekli konu açıp üyelerle paylaşıyorlar
7.) site bana birçok konuda yardımcı olabiliyor özelliklede motor konularında
8.) türkiye genelindeki tüm motorcu arkadaşlarımızı simayen tanıma imkanı buluyoruz resimlerden veya md toplantılarından

rahatsız olduğum konular
1.) daha önceden açılmış bir konuyu bilmediğiniz için tekrar açtığınızda insanlar sizi alaycı ifadelerle rencide ediyorlar
2.) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bu bir atasözüdür bilmediğimiz bir hata yapıyorsak uyarılalım ama bu kırıcı olmasın
3.) insanlara özel msj çekilmeyecekse msj bölümünü kapatın ben bu bölümü tanışmak için kullanıldığını sanıyordum
4.) yetki verilen arkadaşlar (herkes için söylemiyorum) başbakan veya cumhurbaşkanı değiliz değilmi?
Başa dön
antrasit Çevrimdışı antrasit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.12.2006 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok haklısın arkadaşım.kimse kimseyi motordan soğutmamalı.yukardan bakmalara hayır
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 29.12.2006 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok doğru konuşuosun kardeşim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 29.12.2006 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1.) daha önceden açılmış bir konuyu bilmediğiniz için tekrar açtığınızda insanlar sizi alaycı ifadelerle rencide ediyorlar

bi zahmet arama motorunu kullanırsın rencide etmezler....üyelerin bir çoğu en az 2-3 yıldır buradalar ; yeni üyelerde bi heves o ne bu ne diye soruyorlar ama bu sorular hep soruldu hep 600F VE 600RR vardı anlatabildim mi ????
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu arama motoru hikayesi aslında gerçekten saçma.
motor yaz arat bakıyım neler oluyor. topik, Tüm md de yazılanlar karşına geliyor.
antrasit, mehmet abi gerçekten güzel bi konuya değinmişin. Bizde acemiyken çok itildik kakalandık. Normal bi uyarı almıyosun. Md sanki seni dışlıyor. Ben mesela bişeye şahid oldum. Arkadaşın biri yazmış ya teker nasıl yakılır diye. Aman allahım kimler neler neler yazmış. Benzin döküp yakanları mı, Yakma günahtır diyenleri mi, İtfaye yi ne meşgul ediyon diyenlerimi görmedim. Adam akıllı bişeyi tartışmak bile bazen hayal oluyor. Bi topic açılıyor biri bi geyiğe sürerse işi pat o canım konu nerelere sünüp gidiyor.
Pm olayına gelince abi bu konuda bişey diyemiycem. Çünkü daha bugüne kadar bana biri pm den yazı yazmadıkca cevap vermedim. Pm yi gerçekten çok az kullanan biriyim ki daha soldaki mesajlarımı üç beş gün önce görebildim.
Bi konuya daha değinmek istiyorum;
125 cc motoru varmışda 600 cc motora geçerse ne olurmuş. Bu tür konular bence direk silinmeli diye düşünüyorum. Bu konu hakkında md de onlarca konu açılmış ve kimse müdahale etmemiş.
Saygılar.....
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antrasit, çok doğru konuşmuşun kardeşim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uyarı ve şikayetleriniz için UYARI BİLDİRİM i kullanın.Gerekirse müdahale edilir..Gerçekten artık insanları rencide eder tarzada uyarı yapanlardan şahsen ben de rahatsızım...Herkes hata yapabilir ve yapıyoruz da, ama direk idam sehpasına göndermeyelim...Tamam önceden açıldıysa uyarırız gerekirse sileriz yada diger linke bağlarız..Amaaa artık şu kırıcı ifadelerden vazgecelim.Yok hala devam edeceksek , bu tarzdaki arkadaşların her açtıgı topigi takip edip aynı dilde bende yazmaya başlayacagım...Sakin olun biraz...
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok doğru konuşuosun kardeşim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:43    Mesaj konusu: Re: md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antrasit demiş ki:

3.) insanlara özel msj çekilmeyecekse msj bölümünü kapatın ben bu bölümü tanışmak için kullanıldığını sanıyordum

Özel mesaj kişilerin birbirleriyle forum dışında da özel konuşabilecekleri bir alandır... Bunun amacının sadece tanışmak için olduğunu sanmıyorum.. Kaldı ki tanışmak için dahi olsa burası arkadaşlık sitesi değil.. Kişilerin (İyi fikir) özel mesajı kullanırken amacının dışına çıkmadan daha dikkatli olmasından yanayım...
Anlayan anlar... Öfkeliyim
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arama motorunun ayarsızlığına bende katılıyorum...
Gs500 Er-5 diye arama yapıyorum, GS500 ve Er-5 hariç ne varsa onlar çıkıyor Sinirlendim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
antrasit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.12.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben özel arkadaşlarımla zaten msn den görüşüyorum arkadaşlar sizde msn den görüşmüyormusunuz
Başa dön
antrasit Çevrimdışı antrasit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 29.12.2006 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim memlekette herkes kendini herşeyi çok iyi biliyor sandığı sürece bu rahatsızlıkların devam eder kardeşim.Yani bu md ile ilgili bir sorun değil.Ülkemizin sorunu.Ee Md de bir toplumsal paylaşım platformu dersek bu sorun karşımıza sıkça çıkar.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 29.12.2006 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arama butonunun kullanılması ilgli topik var. Oldukça geniş ve harika bir arama motorumuz var.
http://www.motordelisi.com/ftopict-36145.html

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 29.12.2006 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrıca benim memnun olmadığım diğer bir mevzu da Açılan konuların 15 mesaj dan sonra 2. sayfaya geçmesi.
Sebep ne mantık ne anlamış değilim. Konuya 60 tane mesaj yazılıyor oluyor BEŞ sayfa [oha.gif]
Başka forumların kafası çalışmıyor mu da 50-60 mesajı tek sayfaya sığdırmaya çalışıyor. Hangi forummuş derseniz özel den söyleyebilirim, burada reklama girmesin...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.12.2006 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi sadece "motosiklet" içerikli site olarak degil,Genel anlamda Türkiye'nin sayılı internet portallarındandır..
iYİNİN oldugu heryerde birazda kötü olur..
Hepbirlikte bunları enaza indirmeye çalışıyouz...
Çalışıyoruz,çaba gösteriyoruz..

MD üyesi herkes bu toplulugun temel taşlarındandır ve üyelerimizin yapıcı her eleştrisi dikkate alınacak ve daha iyisi için çalışılacaktır...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal