Tarih: 29.12.2006 - 14:19 Mesaj konusu: md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım
memnun olduğum konular
1.) site gerçekten çok güzel insanlar ziyaret ediyorlar ve üye oluyorlar
2.) sitede sadece motor konuşulmuyor
3.) sitede gerçekten beyefendi ve hanımefendi insanlar var
4.) herkes kafasına takılan bi konuyu herkesle paylaşabiliyor
5.) anında gülebileceğin ağlayabileceğin ve üzülebileceğin bir site
6.) bazı arkadaşlarımız sürekli aktif sürekli konu açıp üyelerle paylaşıyorlar
7.) site bana birçok konuda yardımcı olabiliyor özelliklede motor konularında
8.) türkiye genelindeki tüm motorcu arkadaşlarımızı simayen tanıma imkanı buluyoruz resimlerden veya md toplantılarından
rahatsız olduğum konular
1.) daha önceden açılmış bir konuyu bilmediğiniz için tekrar açtığınızda insanlar sizi alaycı ifadelerle rencide ediyorlar
2.) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bu bir atasözüdür bilmediğimiz bir hata yapıyorsak uyarılalım ama bu kırıcı olmasın
3.) insanlara özel msj çekilmeyecekse msj bölümünü kapatın ben bu bölümü tanışmak için kullanıldığını sanıyordum
4.) yetki verilen arkadaşlar (herkes için söylemiyorum) başbakan veya cumhurbaşkanı değiliz değilmi?
Tarih: 29.12.2006 - 14:47 Mesaj konusu:
Alıntı:
1.) daha önceden açılmış bir konuyu bilmediğiniz için tekrar açtığınızda insanlar sizi alaycı ifadelerle rencide ediyorlar
bi zahmet arama motorunu kullanırsın rencide etmezler....üyelerin bir çoğu en az 2-3 yıldır buradalar ; yeni üyelerde bi heves o ne bu ne diye soruyorlar ama bu sorular hep soruldu hep 600F VE 600RR vardı anlatabildim mi ???? _________________ Always Innovate , Never Imitate
ya bu arama motoru hikayesi aslında gerçekten saçma.
motor yaz arat bakıyım neler oluyor. topik, Tüm md de yazılanlar karşına geliyor.
antrasit, mehmet abi gerçekten güzel bi konuya değinmişin. Bizde acemiyken çok itildik kakalandık. Normal bi uyarı almıyosun. Md sanki seni dışlıyor. Ben mesela bişeye şahid oldum. Arkadaşın biri yazmış ya teker nasıl yakılır diye. Aman allahım kimler neler neler yazmış. Benzin döküp yakanları mı, Yakma günahtır diyenleri mi, İtfaye yi ne meşgul ediyon diyenlerimi görmedim. Adam akıllı bişeyi tartışmak bile bazen hayal oluyor. Bi topic açılıyor biri bi geyiğe sürerse işi pat o canım konu nerelere sünüp gidiyor.
Pm olayına gelince abi bu konuda bişey diyemiycem. Çünkü daha bugüne kadar bana biri pm den yazı yazmadıkca cevap vermedim. Pm yi gerçekten çok az kullanan biriyim ki daha soldaki mesajlarımı üç beş gün önce görebildim.
Bi konuya daha değinmek istiyorum;
125 cc motoru varmışda 600 cc motora geçerse ne olurmuş. Bu tür konular bence direk silinmeli diye düşünüyorum. Bu konu hakkında md de onlarca konu açılmış ve kimse müdahale etmemiş.
Saygılar.....
Uyarı ve şikayetleriniz için UYARI BİLDİRİM i kullanın.Gerekirse müdahale edilir..Gerçekten artık insanları rencide eder tarzada uyarı yapanlardan şahsen ben de rahatsızım...Herkes hata yapabilir ve yapıyoruz da, ama direk idam sehpasına göndermeyelim...Tamam önceden açıldıysa uyarırız gerekirse sileriz yada diger linke bağlarız..Amaaa artık şu kırıcı ifadelerden vazgecelim.Yok hala devam edeceksek , bu tarzdaki arkadaşların her açtıgı topigi takip edip aynı dilde bende yazmaya başlayacagım...Sakin olun biraz... _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 29.12.2006 - 15:43 Mesaj konusu: Re: md den memnuniyetim ve rahatsızlıklarım
antrasit demiş ki:
3.) insanlara özel msj çekilmeyecekse msj bölümünü kapatın ben bu bölümü tanışmak için kullanıldığını sanıyordum
Özel mesaj kişilerin birbirleriyle forum dışında da özel konuşabilecekleri bir alandır... Bunun amacının sadece tanışmak için olduğunu sanmıyorum.. Kaldı ki tanışmak için dahi olsa burası arkadaşlık sitesi değil.. Kişilerin () özel mesajı kullanırken amacının dışına çıkmadan daha dikkatli olmasından yanayım...
Anlayan anlar...
Tarih: 29.12.2006 - 16:21 Mesaj konusu:
Bizim memlekette herkes kendini herşeyi çok iyi biliyor sandığı sürece bu rahatsızlıkların devam eder kardeşim.Yani bu md ile ilgili bir sorun değil.Ülkemizin sorunu.Ee Md de bir toplumsal paylaşım platformu dersek bu sorun karşımıza sıkça çıkar. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Tarih: 29.12.2006 - 17:26 Mesaj konusu:
Ayrıca benim memnun olmadığım diğer bir mevzu da Açılan konuların 15 mesaj dan sonra 2. sayfaya geçmesi.
Sebep ne mantık ne anlamış değilim. Konuya 60 tane mesaj yazılıyor oluyor BEŞ sayfa [oha.gif]
Başka forumların kafası çalışmıyor mu da 50-60 mesajı tek sayfaya sığdırmaya çalışıyor. Hangi forummuş derseniz özel den söyleyebilirim, burada reklama girmesin... _________________
Tarih: 29.12.2006 - 17:37 Mesaj konusu:
Motordelisi sadece "motosiklet" içerikli site olarak degil,Genel anlamda Türkiye'nin sayılı internet portallarındandır..
iYİNİN oldugu heryerde birazda kötü olur..
Hepbirlikte bunları enaza indirmeye çalışıyouz...
Çalışıyoruz,çaba gösteriyoruz..
MD üyesi herkes bu toplulugun temel taşlarındandır ve üyelerimizin yapıcı her eleştrisi dikkate alınacak ve daha iyisi için çalışılacaktır... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız