Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!

Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:03    Mesaj konusu: Bayram ve Yeniyıl mesajları buraya !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her bayram aynı şeyi yaşıyoruz..Herkes "Kutlama Mesajı" için ayrı ayrı topic açıyor...
Lütfen iyi dileklerinizi,tebriklerinizi varsa görsel Tebrik Kartlarınızı bu topice ekleyin...
AÇILAN DİGER TOPİCLER SİLİNECEKTİR..
Böylelikle gereksiz mesaj kalabalıgı önlenmiş olacaktır...

Bu vesileyle şahsım ve MD Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına tüm MD ailesinin YENİYIL ve Kurban Bayramını kutlar,saglık-esenlik dilerim.

En son HakanDincer tarafından 18.01.2007 - 03:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
borabey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılı krizsiz ve sağlıklı bir yıl olsun.Yeni yılın gerek Türkiye gerek dünya açısından bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum ve umutlu olmak istiyorum.Tüm Motordelisi ailesinin Kurban Bayramı Kutlu olsun.
Başa dön
borabey Çevrimdışı borabey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD ailesinin Bayram ve Yeni Yılını kutlar, sağlık, mutluluk, huzur, bol kazanç, ve motosikletle dolu yeni bir yıl dilerim. Gülümsüyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese hayırlı seneler hayırlı bayramlar.
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün md ailesinin bayramı ve yılbaşı kutlu olsun.2007 de işşallah herkes istediği motoruna kavuşur.kazasız,belasız günler diliyorum herkese....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm motordelisi üyeleri ve dostlarının
Kurban bayramını ve yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...
2007 yılının sağlık,huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle...

Saygı ve Sevgilerimle

Arif KANDİLLİOĞLU

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlı ,bol kazançlı,bol motorlu ve sağlıklı yıllar ve bayramlar... Bravo
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 30.12.2006 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinizin bayramını kutlar yeni senenin kazasız dertsiz sıkıntısız geçmesini temenni ederim.. Saygılarımla
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni yılınızı ve Kurban bayramınızı
en içten dileklerimle kutlar
sevdiklerinizle nice yıllar temenni ederim
_____________________RIDVAN GÜZEL
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OzzE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TAM_35

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

> Kellere saç, (bonbona Çok gülüyorum
> Hastasına maç,
> Züğürde para,
> Sıvacıya mala,
> İşsize iş,
> Dişsize diş,
> Olmayana MOTOR, Çok gülüyorum Çok gülüyorum
> Üşüyene MD polar, Göz kırpıyorum
> Rakıya buz,
> Yemeğe tuz,
> Nazar deymişe hoca,
> Evde kalmışa koca,
> Dırdırcıya akil,
> Onu cekene sabır vermesini dilerim.
> Herşey gönlünüzce olsun. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
>
> Mutlu yıllar Delirdim
> İyi bayramlar...
Çoook seviyorum
Başa dön
OzzE Çevrimdışı OzzE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkesin bayramının mübarek olmasını ve yeni yılın güzel geçmesini dilerim Delirdim
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 30.12.2006 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm MD ailesine iyi bayramlar, nice güzel motorsikletli yıllar dilerim...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.12.2006 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze sağlıklı ve huzurlu yeni seneler diler...
kurban bayramınızı kutlarım...

yeni yılda 274
görmem dilegiyle Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 30.12.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordelisi ailesinin tüm fertlerinin yeniyılını kutlar yeniyıla

tüm arzu ve dileklerinin gercekleşerek girmesini dilerim.

kurban bayramınızı da kutlar kestiğinizin kurbanların

hayırlı olmasını ve ihtiyac sahiplerinin eline ulaşmasını dilerim

yeni yılda daha başarılı bir MDSK olmak dilegimizle
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal