Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc ler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc ler

600cc ler

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iboris_hayabusa
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 19:58    Mesaj konusu: 600cc ler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abiler bana biraz bilgi verin honda600rr mı yamaha r1 mi yosa suzuki600 mü hangisini tercih etmeliyim benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce
Başa dön
iboris_hayabusa Çevrimdışı iboris_hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

honda600rr mı yamaha r1 mi yosa suzuki600

araya binlik makinayıda koymuşsun.sitede arama yapmalısın birmilyona yakın cevap bulursun Gülümsüyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce

Hayabusa al bunları geçer o..hem daha güçlü ve gösterişli kızlar bayılıyooo..
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki bu motosikletler hakkında bi bilgim yok..yoksa abartısız hergün buna benzer bi topic açılıyo ve hepsine yaz yaz yaz yaz....
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt arkadasım sen once ne ıstedigınıe karar ver butcenı bızımle paylas elbette bu sıte ıcınde bıle sana yardımcı olacak bırılerı cıkar suan karsılastırdıgın motorlar bırbırıyle denk degıl zaten...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, artık kızlar ona bakmıyomuş bence zx14 almalısın o daha havalı en büyük ccli alet çok hızlı tipide güzel bir yoldan onla geçtinmi arkanda sıra oluşur valla
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 30.12.2006 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bişey demiycem
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 30.12.2006 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
Alıntı:

benim motorum gösterişli ve güçlü olmalı hangisi sizce

Hayabusa al bunları geçer o..hem daha güçlü ve gösterişli kızlar bayılıyooo..

evt bööle bi topic e bööle bi cevap bence en iyi cevap bu kardeş Kadir abimin dediğini dinle Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 30.12.2006 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

valla bişey demiycem

Bravo
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin daha once kullandıgın motor neydı nereden nereye atlıyorsun??
sen bundan haber ver derdıne derman olur bu MD merak etme sen Bravo
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlerine bak sence hangisi sana daha gösterişli geliyosa onu al Dil çıkarıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
awerty
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: içel.mersin

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bence sen bir r1 al keyfine bak.......sende bana büyük bir hak vereceğinden emınım yani... Dans
Başa dön
awerty Çevrimdışı awerty Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasöar arkadasimiza niye böyle cikisiyorsunuz anlamiyorummm??!!!
sanki bu sitedeki herkez ilk önce motorsikletlerin görünüsüne bakarak ,motosikletlere tutkulu olmadi?!!
sanki herkez anasinin karnindan tork ve silindir hacimlerini bilerek dogdu...
bosunami o kadar paralar harcanip motorlar bu kadar gösterisli hale getiriliyor?...
biraz objektif olunmali diye düsünüyorum..
arkadas motor tiplerinden hangisini begendiginizi soruyor..polemige girmeden niye begendiginiz tipteki motoru ve nedenini yazip insanlari bu siteden sogutma cabasindan vazgecmiyorsunuz?anlamis degilim...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya sana katılıyorum OK OK OK OK
Alıntı:

insanlari bu siteden sogutma cabasindan vazgecmiyorsunuz?anlamis degilim
bunlardann çok var dostum danke OK
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben artık bu tür başlıklardan gercekten sıkıldım.Arkadaşlar lütfen ARAMA BUTONUNU kullanın , tamam arama düğmesi pek işe yaramıyor gibi gözüksede bu başlıktan eminimki 100 tane bulur.Onun için kilitliyorum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal