Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Star tv dizisindeki Motorlu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Star tv dizisindeki Motorlu

Star tv dizisindeki Motorlu
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:00    Mesaj konusu: Star tv dizisindeki Motorlu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar şimdi zapink yaparken fark ettim motora gözüm takıldı honda cbr600 a benzettim .
Ama sorun o değil o motoru kullanan adamın dizideki rol'ü Adam hap içen cevresindekilere hap veren içkici adamın teki .
Yani tam serseri esrarkej çinin biri.
Bu diziyi izleyen ailelerin motorcu lar hakkındaki izlenimleri ne olur sizlere soruyorum ...

Direk star tv nin e-mail ine mesaj yolladım .
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın umarım bi yanıt alırsın ama sanmam Ağlıyorum

kurtlar vadisi bizim özenti gençlerimizi o kadar etkilediki tüm türkiye tepki verdi ama gene gene gene gene baska adlar altında gene kurtlar vadisi töreler falanlar filanlar en güzeli umursamamak yoksa bosuna geriliyorsun

ama ilgine teşkr Alkışlıyorum mail felan
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar hassas davrandıkça olumsuz düşüncelerin kafalar da oluşmasına zemin hazırlarsınız... İnsanlar artık altındaki motora yada arabasına bakarak karekter tahlili yapmıyor. İnsanlar bilinçlenmeye başladı Bravo Bravo
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi insanlar biliclenmeye başladı MEDYA bende izmirde yaşıyorum ama hiçte biliclenmiş bir grup insan görmüyorum .
İnsanlar halaha moturcuyum deyince şöyle baştan aşşağıya süzüyor acaba kapkaccımı acaba araba taciz eden tiplerdenmi diye .

Halkın motorcu kelimesine karşı inanılmaz bir hassasiyeti olduğunu düşünüyorum .
hele hele televizyonlarda böyle motorcuları küçük düşüren aşşalıyan bir programın yayınlanması aileler içinde şu muhabbete iter .
- Bak işte motorcu adam neler yapıyor motorcuların hepsi böyle gibilerinden
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İnsanlar bilinçlenmeye başladı

MEDYA, insanlar ellerinde sıgara diyer ellerinde tespih belllerinde silah yada kelebek lenmeye BAŞLADI hatta tammalandı

ist de kimin üstünden ne çıkacagı belli degil
UYUSTURUCU YASI 14-15 LERE
SIGARA YAŞI 10-11
ÇETE ÖZENTİLERİ İLK OKULDAN BAŞLIYOR Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
İZMİRDE yasamadıgım için bilmiyorum ama bizim insanımız kadar tv den etkilenen başka bir toplum yokkkk
zaten yıllardır amerikan sinemaları o yasantılar o kültür içimize yerleşmiş ne türkçe ne türk kültürü kaldı ne ülke sevgisi
tc deki asker kaçaklarının rakamları da başka bir konu zaten ülkesine hizmet yapmakdan kaçan dan ne kendine ne çevresine hayrı dokunur
boo.... tan konular aslından:)
AMA ŞU Bİ GERÇEK TV TÜRK HALKI İÇİN BÜYÜK BİR TEHLİKE

kafamı sağa çeviriyorum polat lar sola çeviriyorum markalara para vermekden ceplerinde para kalmamış insanlar tc nin işi zorr

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

RedStar,
Alıntı:

hangi insanlar biliclenmeye başladı MEDYA bende izmirde yaşıyorum ama hiçte biliclenmiş bir grup insan görmüyorum

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALPER200, sonuna kadar destekliyor ve katılıyorum OK
RedStar, ayrica güzel bi konu olmuş bence... Alkışlıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Halkın motorcu kelimesine karşı inanılmaz bir hassasiyeti olduğunu düşünüyorum

evet maalesef motorcu takımına her zaman ön yargı ile yaklaşılmakta.beyinde de ilk önce gelen bizler hakkındaki olumsuz düşüncedir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuları yanlış anlıyolar bide böle gösterince yani iyice kötü oluyo biz motorcuları bildiğimiz iç.in sorun olmuyo bundan sonrada olmaz insallah
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
north
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bebek

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar hassas olmaya gerek yok bırcok fılmde araba kullanan kotu ınsanlarda war halk artık neyın ne oldugunu ıyı bılıyor Bravo
Başa dön
north Çevrimdışı north Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

halk artık neyın ne oldugunu ıyı bılıyor

biliyor ama.iki tekerlek her zaman daha fazla göze batıyor...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ona bakarsak dün akşam da özel bir kanal'da köprü adlı bir dizi vardı Suziki Enduro V-Strom kullanan bir mühendis vardı. Şimdi insanların kafasında o zaman şu mu oluştu bak Mühendise ne güzel motor kullanıyor. O zaman bütün Motor kullananlar Mühendis'mi düşündüler... O zaman Biz'de e-mail atıp kanal yöneticilerine teşekkür etmemiz gerekiyor İstemiyorum İstemiyorum İnsanlar tedirgin burada haklısın ama sadece motorcu'lardan demek yanlış.
Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEDYA, senin düşüncenede saygım var ama ben sana katılmıyorum
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.12.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEDYA söylediğin doğrudur .
Ama zaten insanların hassaz olduğu bir konu üstünden pirim yapılmasına karşıdır benim tepkim.

Bana şunu söyleyin bu dizinin senaristi kimdir nedir bilen yok ama şu belliki o rol için motor kullanan serseri bir adam kullanmak istemişler
Buraya kadar hem fikiriz sanırım .
Ama bunu milyonlarla paylaşılan bir televizyon dizisinde kullanmak hem diken üstünde olan motorcu imajını hemde türk halkının motor kullanan insanlara karşı ayrı bir antipatik gözlerle bakılmasına neden olur.
farz edinki bu dizi tutuldu patladı herkez bu diziyi izliyor .
ben şahsen moto kullanan biri olmasan motor kültürünü bilen biri olmasam nede olsa motorcu der kestirip atardım.
Emin ol ki halkta bir süre sonra bunu dile getirir.
Çünkü bizim halkımız dizileri izlemiyor dizileri bire bir yaşıyorlar bakın gaffura .
Dizilerde kullanılan objeler kişiler hatta ve hatta isimler bile biliçli olmalı
evet Köprü dizisindeki motor kullanan adam çok hoş halk berkide motorcular a motor kullanan insanlara sevgili gözlerle bakmasına yardımcı olur .
Ama motor ve kötü adam karekterleri ateşle barut gibidir .
Düzgün kullanmayı bilmezsen elinde patlar koparır atar elini kolunu.

İlk paragraf hariç hiç biri kişisel değildir .
Başa dön
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar' söz sana senaristi'ni bulucağım Bravo Bravo sen dizi'nin ismini söylemen yeterli seni şu senaristle bir görüştürelim artık ciddiyim.
Başa dön
maclaud
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.12.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir de şu konuyu göz ardı etmemek lazım toplumumuzda yapılan iyi şeyler değil genelde akılda kalan kötü şeyler oluyor normal hayatımızda'da böyle değilmi yapılan iyilikleri bir anda unutuyoruz yapılan bir kötülük karşısında..
o yüzden objektif olmak lazım yapılan kötü hareketler hep akılda kalır tabi bu konuda bize yani motorculara mal olabilir.
Başa dön
maclaud Çevrimdışı maclaud Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.45 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal