Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müjde!,2007 Koleksiyonu "YENİ" MD SwetShirt ler!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müjde!,2007 Koleksiyonu "YENİ" MD SwetShirt ler!!!

Müjde!,2007 Koleksiyonu "YENİ" MD SwetShirt ler!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.12.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Müjde!,2007 Koleksiyonu "YENİ" MD SwetShirt ler!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılı koleksyonumuzun ilk ürünü satışa sunuldu..

Uzun kollu,ön tarfta gümüş baskılı MD swetShirt lerimiz 1.Kalite kumaş ve yine aynı kalitede baskıdan imal edilmiştir..

Fiyatı 20 YTL

Bu ürünü satın almak isteyenler Mehmet TAN la aşagıdaki iletişim bilgilerinden kontak kursunlar..

MSN: mehmettan_izmir@hotmail.com
GSM: 0532 281 00 40

Bu ürün için bize modellik yapan Türkiye Pist Şampiyon larından Barış TOK'a teşekkür ederiz.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 26.09.2007 - 00:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo süper...emeği gecen arkadaşlara teşekkürler...şimdi almasak olmaz dimi...deliyiz biz deliiii Delirdim

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok süper abi elinize sağlık....
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoook güzel olmuş, şık olmuş......kışın giyebilceğimiz md logolu bi sweatshırt şarttı zaten, hemen alıcam.
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hobaaaaa.... Hadi hayırlısı harika olmuş Bravo Bravo
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzel olmus...sanirim biz yine alamiyoruz Ağlıyorum Ağlıyorum ...
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm md lilere hayır ugurlu olsun Alkışlıyorum
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili-ısparta/antalya

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm md lilere hayırlı olsun diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
r1guray_59
Üye
Üye

Nereden: hayraboLu

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş Dans Dans
Başa dön
r1guray_59 Çevrimdışı r1guray_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet işte en sonunda. Bravo Güzel görünüyor .
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbıden guzel olmus uzun kollu olması daha ıyı
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabii yaa budur işte.Harley giymekten bıkmıştım.Madem deliyiz swetshirt yaptırdılar, giymeliyiz Çok gülüyorum
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 31.12.2006 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla jan jan li olmus almıyım Üzgünüm

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
irfanr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli izmit

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel olmuş ama nasıl alcaz.izmitte alabilecegımız bi yer varmı.
honda:)
Başa dön
irfanr Çevrimdışı irfanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 31.12.2006 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel olmuş Bravo Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal