Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Engine bilgilerinize danışıyorum. Cruiser hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Engine bilgilerinize danışıyorum. Cruiser hakkında

Engine bilgilerinize danışıyorum. Cruiser hakkında

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 14.11.2004 - 14:41    Mesaj konusu: Engine bilgilerinize danışıyorum. Cruiser hakkında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 600- 750cc arasında alınacak cruiser modellerinin neler olduğunu yazarmısınız?
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.11.2004 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullandığım için söylemiyorum ama kawasaki vn800 derim.çok güzel bir motor gerçekten.çok rahar ve seri bir makina.umarım gönlündeki motoru alırsın.

h.nart

vn800
kırkağaç/manisa
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.11.2004 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehliyeti hallettin heralde motor modellerine baktığına göre Dil çıkarıyorum Arkadaşta suzuki vl 800 var gayet iyi bir makine Dil çıkarıyorum

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 14.11.2004 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi polis abime danıştım ehliyet yasası hakkında.
Geçen senede böle söylentiler oldu fakat yasa yürürlüğe girmedi. Bu sene girerse çok kötü olur gerçektende dedi. Çünkü kurs süresi 6 ay olacakmış. Genelde bu söylentilerin müşteri toplamak amaçlı olduğunu söledi ve beni rahatlattı.. Babadan da söz alınca nabıyım bende model araştırmaya başladım Gülümsüyorum

Aldığım zaman gideris artık bi yerlere Dil çıkarıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.11.2004 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha dragstar 650
honda shadow 750
harley-davidson 888
honda shadow 600
suzuki intruder 800
kawasaki en500
kawasaki vn800
aklıma geldikçe eklerim
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 15.11.2004 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben dragstar 1100 kullaniyorum
650 sini kesin tavsiye ederim

bence yamaha dan sasma cruiser konusunda
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.11.2004 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosungun 650 lik ve 1000 likleri gelecekmiş. 650 lik 10 milyar civarında olacakmış. biraz bekle derim. tipleri aynı cc leri farklı sadece... bende 250 lik var ve ben gayet memnunum... tabi DD gibi büyüklerinin de tavsiyelerini dinlemekte fayda var...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Pink
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul.

MesajTarih: 16.11.2004 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow 600 veya 750. veya suzuki vl800.

KNB - www.kimneyebiniyor.com
it's a dog-eat-dog-world, BTW I own a pitbull.
Başa dön
Pink Çevrimdışı Pink Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal