Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 618 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 03.01.2007 - 11:31 Mesaj konusu:
Nasıl bi kazadır ya.motor devrildi ve kask var ama kafası koptu.. _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 03.01.2007 - 11:35 Mesaj konusu:
ne biçim anlatış tarzı var hem kullanımı yanlış hemde olayı yaşamış gibi ANLATIYOR koskoca hürriyet bunuda yapmışsa.... pes doğrusu _________________ :P
offf nasıl bir kaza bu ya kafası kopmuş......içimde bişeyler olmaya başladı valla.....tam boyun kısmı bariyerlere gelmişse kopmuştur valla.......ALLAH rahmet eylesin ne diyelim geri kalanlar dikketli olsun hep diyoruz ama motor başka......ama kullanmaya devam tabi....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ya ben internette bi motosiklet kazası resmi gördüm adam tıra çarpmış belinin aşağısı bi tarafta üst kısmı dğer tarafta.. _________________ Hergün güne? do?ar yeterki açyk olsun perdeler!!
Tarih: 03.01.2007 - 12:29 Mesaj konusu:
muci demiş ki:
ne biçim anlatış tarzı var hem kullanımı yanlış hemde olayı yaşamış gibi ANLATIYOR koskoca hürriyet bunuda yapmışsa.... pes doğrusu
yahu kardeşim sadece bunu belirtmek için mi yazı yazdın bu topic e yanlış çok yanlış hem de insan bi ALLAH rahmet eylesin der koyun can derdin de kasap et derdinde tövbe töbe
kardeş paylaşımın için tşkler bunları örnek alıp hal ve haraketlerimizi düzeltmeliyiz ALLAH rahmet eylesin belli ki çok acılı bi kaza olmuş _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
Kayıt: Jul 20, 2006 Mesajlar: 1381 Nereden: FEar Of ThE DaRk:)
Tarih: 05.01.2007 - 16:07 Mesaj konusu:
böyle şeyleri okuyinca sinirim ozuluyor artı hürriyet e de bi tebrik etmek lazım kaza haberini korku filimi gibi anlatmış _________________ hayal mayayel ben memnunum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız