Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 15.11.2004 - 12:11    Mesaj konusu: Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mart 2005 te 2.500 Rossi replica motor üretilip avrupaya dağıtılacakmış..
Valentino Rossi ye göre kullanılan sarı renkleri yanlışmış ama Yamaha bu sarı rengin daha uygun olduğunu söylemiş..
Pistlerde kulladığı motorundaki rengin cadde motorunda da olmasından mutluluk duymuş. Renk ve Ekzoz hariç motorun standart R6 dan bir varkı yok..

En son ZXRosman tarafından 15.11.2004 - 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ZXRosman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 15.11.2004 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsun tastan olsun rossi nin olsun :-D
casper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.11.2004 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence alınır.
Başa dön
casper Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 16.11.2004 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alınmaz mı yaa baksana ne kadar tatlı Göz kırpıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orange
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 16.11.2004 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok tatlı bişi...
orange Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
__SNOOPY__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

param olsa olsa belki alırdım . ama genede mutlaka ayaklarım beni suzikiye götürürdü Çok gülüyorum
Başa dön
__SNOOPY__ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 16.11.2004 - 20:36    Mesaj konusu: Re: Yamaha R(4)6 Rossi replica 2005 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu resimler Ispanyada Valensiya yaris pistindeki R6 tanitimindaki Rossinin yaptigi testlerde cekildi!!
Burada elimde olan MOTORRAD dergisinde testini anlatiyorlar rossinin!!

Rossi yeni R6 nin ön masasinin cok yumusak oldugundan yakiniyor ve Antihopping(kaydirmali debriyajin)olmayisindan yakiniyor(ama 2005 zx6r de vaaar) Bravo ..Gerisi cok güzel demis Dünya Sampiyonu!!

Resimleri ceken yazarlar rossinin R6 yi sürüsüna hayran kalarak bakiyorlar ve bir R6nin bu kadar hizli olacagina sasiriyorlar!!Rossi bu seri yapim olan R6 ile virajlara girerken slide ile giriyormus!!Bu arada yazarlarda cesitli yarislarda 20 seneyi askin yarisiyorlarmis!!

Rossi baska gezegenden olmasin yaa :!: Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 28.11.2004 - 21:55    Mesaj konusu: R46 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam racing ci ve bütün motorcu arkadaşları

almanyada fuarda acıklanan rossi dizaynı olan R46 türkiyeye 4 yada 5 adet gelecek ve mart ayı gibi satışa cıkacak bunlardan bir tanesini satın alarak en kısa zamanda gazlamayı dusunuyorum ekzos ve renk dışında söylentilere göre tek sele olacakmış fiyatıda yaklaşık 22 milyar gibi olacak gibi gözüküyor

metin mizrahi

2004 fz6
Başa dön
mizme Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.11.2004 - 22:30    Mesaj konusu: Re: R46 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mizme demiş ki:
...fiyatıda yaklaşık 22 milyar gibi olacak gibi gözüküyor
metin mizrahi
2004 fz6

22 Milyar mı :md:

Biraz abartılı değil mi yahu. O paraya 1000RR Repsol Edition alırım çok daha iyi, hadi olmadı 2 milyar daha koyar R1 alırım. Be doğru seçim de bu olur zaten Dil çıkarıyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 28.11.2004 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2 milyar daha koyar R1 alırım. Be doğru seçim de bu olur zaten

Sen kafaya koydun 600cc seni artık açmıyor, R1 in ucu görünüyor Hakan abi Çok gülüyorum
ZXRosman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 28.11.2004 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet bende "22 Milyar mı? :md: " demek istiyorum Çok gülüyorum Zaten Yamaha biraz daha abartırsa fiyatları,Tomahavk'a rakip olacak Gülümsüyorum
O fiyat'a bırak 600cc almayı,yanından bile geçmem...Kimin replikası olursa olsun...O benim replikamı alsın Çok gülüyorum
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.11.2004 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman demiş ki:
Alıntı:

2 milyar daha koyar R1 alırım. Be doğru seçim de bu olur zaten

Sen kafaya koydun 600cc seni artık açmıyor, R1 in ucu görünüyor Hakan abi Çok gülüyorum

Valla ben de onu düşünüyorum; gezmek için gideceğim fuardan R1 ya da 1000RR Repsol Edition'la dönersem hiç şaşmayacağım Çok gülüyorum
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2004 - 16:31    Mesaj konusu: yanlış anlaşılma Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben marttaki fiyatını 22 milyar cıvarında olabileceğini tahmin ediyorum hem 1000rr sehir için fazla yada 1000 cc bence en guzeli 600cc hemde limited edition olması guzel 2005 repsol limited edition mı hem 2004 şampiyonun dizayn ettiği motora binmek farklılıgın en guzeliki yakın zamanda formule ye gideceğinide dusunurse Gülümsüyorum)

not:YAMAHA tek gecer
Başa dön
mizme Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 29.11.2004 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben REPSOL EDITION'ı tek geçerim.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 29.11.2004 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaa bana yamaha elindeki stokları bitirmek için çalışıyoor gibi geliyoor. R-6 yı çok seviyorum ve 600 lerde tek geçerim ama artık egzostu 600rr gibi yapmalı R-1 i yaptı. güzelde oldu bence en fazla 2 yıla kadar R-6 yenilenicek ben şahsen onu bekliyoruum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
sharky Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye