Mart 2005 te 2.500 Rossi replica motor üretilip avrupaya dağıtılacakmış..
Valentino Rossi ye göre kullanılan sarı renkleri yanlışmış ama Yamaha bu sarı rengin daha uygun olduğunu söylemiş..
Pistlerde kulladığı motorundaki rengin cadde motorunda da olmasından mutluluk duymuş. Renk ve Ekzoz hariç motorun standart R6 dan bir varkı yok..
_________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
En son ZXRosman tarafından 15.11.2004 - 12:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu resimler Ispanyada Valensiya yaris pistindeki R6 tanitimindaki Rossinin yaptigi testlerde cekildi!!
Burada elimde olan MOTORRAD dergisinde testini anlatiyorlar rossinin!!
Rossi yeni R6 nin ön masasinin cok yumusak oldugundan yakiniyor ve Antihopping(kaydirmali debriyajin)olmayisindan yakiniyor(ama 2005 zx6r de vaaar) ..Gerisi cok güzel demis Dünya Sampiyonu!!
Resimleri ceken yazarlar rossinin R6 yi sürüsüna hayran kalarak bakiyorlar ve bir R6nin bu kadar hizli olacagina sasiriyorlar!!Rossi bu seri yapim olan R6 ile virajlara girerken slide ile giriyormus!!Bu arada yazarlarda cesitli yarislarda 20 seneyi askin yarisiyorlarmis!!
almanyada fuarda acıklanan rossi dizaynı olan R46 türkiyeye 4 yada 5 adet gelecek ve mart ayı gibi satışa cıkacak bunlardan bir tanesini satın alarak en kısa zamanda gazlamayı dusunuyorum ekzos ve renk dışında söylentilere göre tek sele olacakmış fiyatıda yaklaşık 22 milyar gibi olacak gibi gözüküyor
Tarih: 28.11.2004 - 22:30 Mesaj konusu: Re: R46
mizme demiş ki:
...fiyatıda yaklaşık 22 milyar gibi olacak gibi gözüküyor
metin mizrahi
2004 fz6
22 Milyar mı :md:
Biraz abartılı değil mi yahu. O paraya 1000RR Repsol Edition alırım çok daha iyi, hadi olmadı 2 milyar daha koyar R1 alırım. Be doğru seçim de bu olur zaten _________________ SYM Joyride 200
Tarih: 28.11.2004 - 22:52 Mesaj konusu:
Evet bende "22 Milyar mı? :md: " demek istiyorum Zaten Yamaha biraz daha abartırsa fiyatları,Tomahavk'a rakip olacak
O fiyat'a bırak 600cc almayı,yanından bile geçmem...Kimin replikası olursa olsun...O benim replikamı alsın _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 29.11.2004 - 10:31 Mesaj konusu:
ZXRosman demiş ki:
Alıntı:
2 milyar daha koyar R1 alırım. Be doğru seçim de bu olur zaten
Sen kafaya koydun 600cc seni artık açmıyor, R1 in ucu görünüyor Hakan abi
Valla ben de onu düşünüyorum; gezmek için gideceğim fuardan R1 ya da 1000RR Repsol Edition'la dönersem hiç şaşmayacağım _________________ SYM Joyride 200
Tarih: 29.11.2004 - 16:31 Mesaj konusu: yanlış anlaşılma
ben marttaki fiyatını 22 milyar cıvarında olabileceğini tahmin ediyorum hem 1000rr sehir için fazla yada 1000 cc bence en guzeli 600cc hemde limited edition olması guzel 2005 repsol limited edition mı hem 2004 şampiyonun dizayn ettiği motora binmek farklılıgın en guzeliki yakın zamanda formule ye gideceğinide dusunurse )
Yaa bana yamaha elindeki stokları bitirmek için çalışıyoor gibi geliyoor. R-6 yı çok seviyorum ve 600 lerde tek geçerim ama artık egzostu 600rr gibi yapmalı R-1 i yaptı. güzelde oldu bence en fazla 2 yıla kadar R-6 yenilenicek ben şahsen onu bekliyoruum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız