Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YouTube kapanıyor!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YouTube kapanıyor!!!

YouTube kapanıyor!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:06    Mesaj konusu: YouTube kapanıyor!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

internetin en büyük paylaşım sitesi olan ve bir kaç ay önce internet arama motoru google tarafında 1 milyar dolara satın alınan YouTube brezilylı ünlü top model daniella cicarelli'nin seks videosunun yayınladı. görüntülerde real madrid'in yıldız futbolcusu Ronaldo'nun eski eşi Daniella Cicarelli ve erkek arkadaşı banker Renato Malzoni kumsalda sevişiyordu. Cicarelli YouTube aleyhinde Brezilya da dava açtı. Ünlü top model görüntülerin siteden kaldırılmasını ve yayında kaldığı hergün için 119 bin $ (171 bin ylt) tazminat talep etti. mahkeme de görüntüleri ayından kaldırana kadar YouTube'a kapatma cezası verdi. Youtube sitesine artık Brezilya'da girilemiyor. Ancak bu cezanın Youtube'un merkezi olan Amerika da nasıl uygulanacağı merak konusu oldu.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay bea helal olsun adamlara you tube da kapğatıolar ha Gülümsüyorum

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seyyttan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Düzcé!

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biLgin için teşekkürLer Göz kırpıyorum
Bence Bu sanaL ortam çokk youtube'Ler görür Çok gülüyorum
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa bu konunun ana sayfada ne ısı var sımdı aklıma geldı vip de olasmı gerekmıomu bunun? Bravo

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlısı olsun.Sen milleti sevişirkenki görüntüleri dünyaya izletirsen o kadar çekersin Beğenmedim

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee alma mazlumun ahını demişler
gerçi konu mankenleri pek mazlum tipler değiller ama Göz kırpıyorum
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birincisi bizi ilgilendirmiyor münferit bir olay sadece brezilyada kapanması söz konusu idi....ikincisi youtube yöneticileri görüntüleri kaldırdı brezilya mahkemeside yürütmeyi durdurdu artık sorunsuz olarak izlenebiliyor
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madem milletin izlemesini istemiyosun ne diye kumsalda sevişiyosun Gülümsüyorum ben o cezayı veren mahkemenin....
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim onlarda uluorta sex yapmasınlar.böyle şeyler gizli saklı olur.you tubenin suçu ne burda.adamlara zaten malzeme lazım Beğenmedim
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TiTaN_, bunu yazacagına linki verseydin daha faydalı olurdun hani şu haşna fişna linkini.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

şaka bi yana bu konu VIP lık gibi duruyo Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.01.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

youtube kapatılırsa bizim açımızdan kötü olur yaw Üzgünüm
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.01.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zannetmıyorum yaa okadar para verıldı Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.01.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:

zannetmıyorum yaa okadar para verıldı

+1 Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.01.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
bunu yazacagına linki verseydin daha faydalı olurdun hani şu haşna fişna linkini

zuhahaha aynen kankaa sen bi el at şu işee bul şu linkide bi bakalım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 06.01.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, AA yapma bizimde--Maskeli Aylin'imiz-- var.Anahtar kelimeyi arat Delirdim

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal