Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi]
Sayfa 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 09:44    Mesaj konusu: AIRBRUSH yaptırmak isteyenler. [Yenilendi] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kelime yabancı olunca tanımını yapmakta da zorlaşıyor. Fakat Airbrush'ı kısa bir cümleyle açıklamak gerekirse şu tanım verilebilir: Hava desteğiyle gerçekleştirilen boya…

Birçok sektörde kullanılan bu tekniğin motosikletler için gerçekleştirilen uygulamasıysa illüstrasyon ve sonucunda ortaya harikalar çıkıyor…
Airbrush sayesinde motosiklet üzerindeki resim derinlik ve kalite kazanıyor. Böylelikle sıradan bir motosiklet bile sıradışı bir görünümle hayranlık uyandırıyor..

Airbrush tekniğinin uygulandığı alanın boyutu çizilen resmin kalitesinde veya detayında bir düşüşe yol açmıyor. Seçmiş oldugunuz grafik profosyonel bir şekilde motosikletinize işleniyor ve motosikletiniz bu andan itibaren anlam ifade eden ve daha önemlisi sizi digerlerinden farklı kılan bir hale geliyor. Kısacası Airbrush sadece motosiklet sahibinin hayal gücüyle sınırlı...

Peki bu AIRBRUSH ı kim yapar diye sordugunuzda karşımıza profosyonel bir isim çıkıyor COŞKUN ŞAKRE..
Tatto(dövme) sanatında sayısız birinciliklerle ödül sahibi olan bu genç yetenek adeta hayalinizi motosikletinize veya arabanıza yansıtıyor..
Coşkun ŞAKRE Airbrush teknigiyle sadece Türkiye de degil yurtdışında bile hayranlık uyandıracak çalışmalara imza atıyor..Öyleki bu güne kadar Coşkun ŞAKRE tarafından yapılan AIRBRUSH lı bir çok otomobil ,Tuning (Performans) dergilerine kapak ve haber oldu..
Airbrush çalışmaları dünyaca ünlü otomobil fuarlarında sergilendi,
İtalyan "MaxiMarcom" dergisi Coşkun ŞAKRE nin airbrush çalışmalarına yer verdi.
Tabiki onun bu yetenegi sonradan oluşan bişey degil,Coşkun ŞAKRE Ressam bir babanın oglu ve Tattoo-Airbrush çalışmalarının dışında harika portrelere imza atması onun çekirdekten sanatçı olmasıyla çok alakalı.

Coşkun ŞAKRE nin çalışmalarını şöyle bir göz atalım:

İnturuder çalışması..

Opel ASTRA çalışması *Yeni!

İşte bu airbrush çalışması,yaratıcılıgın,profosyonelliğin bir yansıması.
Aşagıdaki parça çalışma bittiğinde göz kamaştıran bir görünüm kazanacak.

Aracın arka cam kısmına yapılan bu çalışma çok iyi düşünülmüş

Peki bittiğinde nasılmı görünüyor? Mükemmel...

Birde gece karanlıgındaki görünüme bakalım..

Bagaj kısmındaki müzik sitemleri AİRBRUSH çalışmasıyla bu görünümü kazanmış..

Neon ışıklar yandıgında dahada bir güzel hal alıyor.

Bu Airbrush çalışmasının videosunu eklemeden olmaz

Link

Link

İntruder Kapakları YENİ!

KAPUT AIRBRUSH ÇALIŞMASI YENİ!

Şuna bakarmısınız,neredeyse canlı gibi

Bu airbrush çalışmasının yapılırken çekilen bir videosu.

Link

DRAG STAR Airbrush çalışması YENİ!

EN 500 Airbrush çalışması YENİ!

Honda Civic Airbrush çalışması YENİ!

VN 1500 Airbrush çalışması YENİ!

KASKLAR YENİ!

Kask!a airbrush yapılırken çekilen video

Link

DİĞER Airbrush çalışmaları

AŞAGIDAKİ ŞAHESERLER İÇİN BİŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK SANIRIM !!!

DİLERSENİZ KASK ınıza AİRBRUSH yaptırarak daha ilgi çekici olabilirsiniz.

Aşagıda fotografı bulunan Peugeot 206 ,Coşkun ŞAKRE nin Airbrush ından sonra birçok dergiye kapak oldu ve fuarlarda sergilendi.

Birde videosunu görelim bu harika çalışmanın

Link

AIRBRUSH tam anlamıyla bir sanat ve eger çok sevdiğimiz motosikletlerimizi-arabalarımızı daha özel kılmak istiyorsak mutlaka bir SANATÇI nın ellerine emanet etmeliyiz.
Coşkun ŞAKRE İzmirdeki studyosunda Airbrush-Tattoo çalışmalarıyla bu işte ne kadar usta oldugunu gösteriyor.
MOTORDELİSİ üyelerine ÖZEL indirim uygulaması ise bizleri birkat daha fazla heyecanlandırıyor.Eger motosikletinize,kaskınıza,arabanıza AİRBRUSH yaptırmayı düşünüyorsanız "Buradaki yazının referansı ile MOTORDELİSİ üyeliğinizi söylediğinizde ÖZEL MD indirimi alacaksınız.

Bu arada Coşkun ŞAKRE, biz motosiklet tutkunlarının genelde vücutlarına yaptırdıgı TATTOO(dövme) çalışmalarıylada ödüllü bir sanatçı..Eger halen bir dövmeniz yoksa kesinlikle yaptıracagınız adres Coşkun olmalı..

Eveettt ,bana göre Türkiye de "Airbrush nerde yaptırmalıyım?" sorusunun tek cevabı: http://www.coskunsakre.com

En son HakanDincer tarafından 09.01.2007 - 03:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 07.01.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ÇOŞKUN ŞAKRE Alkışlıyorum Alkışlıyorum çok guzell yapıomş aırbursh ı.diğer arabaları da tunıng dergılerınde görmüştüm ve hayran kalmıştım kımın bunları yaptığı fazla merak etmemiştm ama Bilgilendirdiğin için saol hakan abı .
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beyazpapagan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Manisa

MesajTarih: 07.01.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi her zaman aradığımız soruların cevapları sende. Teşekkürler...
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.01.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coşkun abi ye başarılar diliyoruz......çalışmaları çok güzel olmuş.paylaşım için saol hakan abi
racingdelisi Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
msutcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.01.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük sanatkar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.01.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arkadaşa çalışmalarındaki başarılarının artarak devamını dilerim.Eserleri gerçekten çok güzel.Kaskıma bir airbrush yaptırmak isterim. Hakan Dincer bilgiler için teşekkür ederim
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 07.01.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Coşkun kardeşim hayranlıkla baktım harika olmuşlar emeklerin boş değil ya hepsi birbirinden harika.Hakan başkanım sizde saolun paylaşım için.en azından bundan sora aırbush nerde yaptırılır öğrenildi. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ölümüne Gankayızzz...!
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakdem, yukardaki yazımda söylediğim gibi sen kaskında olmasını hayal ettiğin şeyi Coşkun a söyle,oda hayalini gerçege dönüştürsün...

Ben şunu söylemek isterim..
Vücudumda 3 tane dövme var ve ben bu konuda çok titizim..Eger ömür boyu tenimde bişeyi taşıyacaksam onun profosyonel ellerce yapılmasını isterim..İşte bu düşünceyle dövmelerimden sonuncusunu Coşkun'a yaptırdım,ve tam anlamıyla HARİKA oldu..
Coşkun ŞAKRE ,vücut sanatı dediğimiz Tattoo-Piercing işindede hem studyosu hemde sanatıyla Türkiye de tartışmasız bir numaradır..
Normalde ben kabiliyet ve maharet gerektiren işlerde bu kadar kesin bir dilde REFERANS vermem,ancak bu konuda hiç tereddütsüz Coşkun ŞAKRE derim...

Link
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSX-1300R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 07.01.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende yaptırmak istiyorum ama izmitten nasıl giderim taa İzmir'lere Ağlıyorum
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 07.01.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way be adam gerçekten işin piri Alkışlıyorum Alkışlıyorum
opel astra çok şekil olmuş yahu.yaratıcılık meselesi işte Alkışlıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana/ konya

MesajTarih: 07.01.2007 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sanat diye buna derim bu adamın elini öperim ben mükemmel çalışmalar yafffff herbiri birbirinden güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

beş sene önce görseydım kesin dövmemi bu adama yaptırırdım kesinlikle kendimiz geçti belki motorumuzu dövdürürüz birgün
hadoken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskiden burada bulunan bir airbrushcı bayan arkadaş vardı herhalde onunla külahlar değişti ? Yeni simgemiz Coşkun bey Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar başta hakan olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum..
motosiklet benım içinde hayatımda vazgeçilemezlerden biri!!belkide airbrusha başlamamım başlıca sebebi.sıradışı olmak,sahıp olduğun tutkuya hayalınle kımlık kazandırmak,dikkati üstüne mıknatıs gibi çekmek airbrush ın daha farklı bir tanımı..

bu arada ızmıre uzak olan arkadaşlar bana aracın yada kaskın fotolarını yollarlarsa bikac tasarım ve fotomontajla yapılmadan önce ön görüntü alabilirler.. coskunsakre@hotmail.com

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ve sitede bulunmayan onlarca iş yakında konulacak..kaçırmamanızı tavsiye ederım Bravo
taboostudio Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
subcommander
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlar nasıl bişeylerdi yaaaaaa? inanılmaz güzel çalışmalar olmuş. bende hep merak ederdim nasıl yapılıyor diye. eğer desensiz bi kask alırsam soluğu izmir de alacağım sanırım Göz kırpıyorum
dive dive dive!!!
Başa dön
subcommander Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taboostudio
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSX-1300R, izmitli arkadasım sende parcaları kargoyla yollayabılırsın 1 hafta içinde sana döner
taboostudio Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Sonraki
1. sayfa (Toplam 30 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye