Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim

size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:10    Mesaj konusu: size motorsiklet arızalarına karşı bilgi verebilirim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aekadaşlar motorunuzun sorunlarını yazarsanız yardımcı olabilirim yanlız unutmayın markasını mutlaka yazan saygılar Bravo
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım hiç birimizin başına gelmez ama yine de saolasın Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aynux
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 var marsla calismiyor ama ayakla basinci calisyor. buji degisti, aku yeni sarjli, cdi unitesi degişti, ignition coil degisti, main switch de yeniledik, neutral switch yenilendi, neutral switch ve clutch switch arasindaki diyot da yenilendi, spark plug cap da yenilendi, starting relay de yeniledik, EGR den supeleniyorum artik delirecem gene marsla calismiyor yardimci olursan sevinirim.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolasın arkadaşım ama işşallah kimsenin sana anlatıcak derdi olmasın(yani kimsenin motoru arıza yapmasın)yinede saol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 07.01.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum mondial 100 kh yarı otomatik titreşim var biraz 16 şanzıman dişlisi ile biraz azalttık ama daha da azaltmak istiyorum nasıl yapabilirim
tambur dişlisi kırıldı yaptırdım yine kırıldı hala tamircide
bide benzin ibresi çalışmıyor
birazda hızını artırmak istiyorum ama silindir olaylarına girmeden
geri dönüşüüm denen bişey var onu iptal edeyimmi yoksaorjinalmi dursun brinde gördüm geri dönüşümün hava gelen yerine küçük hava filresi takmış nasıl olur bilmiyorum senide çok yordum kusura bakma çok teşekkür edrim şimdiden Bravo Gülümsüyorum
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 07.01.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux demiş ki:
ybr 125 var marsla calismiyor ama ayakla basinci calisyor. buji degisti, aku yeni sarjli, cdi unitesi degişti, ignition coil degisti, main switch de yeniledik, neutral switch yenilendi, neutral switch ve clutch switch arasindaki diyot da yenilendi, spark plug cap da yenilendi, starting relay de yeniledik, EGR den supeleniyorum artik delirecem gene marsla calismiyor yardimci olursan sevinirim.

sorununa gormeden cozum bulamam ama, sana tavsiyem , ustani degistir, hatta usta gibi bir ustaya gittigini bile dusunmuyorum, bi sorun karsisinda bu kadar parca degistirilmesi bana ilginc geldi... Hem neden butun bu parcalari degistiriyorki yukarida yaptigin listedeki butun parcalarin test etme yontemi vardir CDI box ta buna dahil, bosuna para harcmissin uzgunum....
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru ustaya falan goturmedim ben bakiyorum belli olmuyormu.. test etme yontemi var diyorsun ama bi aciklama yok mesela bi cdi unitesinin nasil test edilecegini yazsaydin daha iyi olurdu bence veya bana cozum getirecek yazilar yazmani beklerdim. Bu yazinin ne bana nede okuyana bi faydasi yok. Arizayi bulmak icin para harcadim bosuna sayilmaz. insanlar duse kalka yurumeyi ogrenir. her insan dogdugu gibi yuruyemez. ogrenirkende bazi kayiplar olabilir dogruyu bulmak ugruna.
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, kardeşim marş rölesini kontrol ettinmi yada degiştirdinmi sigortanın altındaki parça.

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, Marş çeviriyor mu dostum peki?
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mars motoru ceviriyor. ama motor calismiyor. mars motoru rolesini degistirdik belki yeterli akim gecmiyor kontaklarindan diye ama fayda etmedi. mars motoru rolesini test etme yontemi de varsa aciklasin arkadas. birde EGR yi test etme yontemi varsa onuda aciklanmasini isterim ve aciklayana da tessekkur ederim.
Başa dön
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 08.01.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hııım bu durumda marş motorunu söküp içindeki dişlileri sağlam mı ona bakmak lazım bir de marş motorunu başka bir marş motoruyla değiştirip dene bakalım ne olacak ben de merak ettim takipteyim dostum Bravo

Saygılarımla... Bravo
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 08.01.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzer sorun benim zx-7r da da var. marş motoru çalışıyor ama cıv cıv diye ses çıkarıyor, yani mekanizma boşa dönüyor gibi. marş motorunu söktük dişlide aşınma yok. marş mekanizması arabalardaki gibi değil, farklı bir sistem. sanırım tüm japon markalarında aynı. motor sıcakken aynı sorun olmuyor, motor soğukken mekanizma kaçırıyor.

servise git diyecekseniz hiç yazmayın. servis ücretleri astronomik olduğu için en son çare olarak düşünüyorum.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tnevel
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.01.2007 - 19:34    Mesaj konusu: aynux aaaa Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 arkadaşım marş motoru çeviriyor çalışmıyorsa
2 marş motoru çevirmiyorsa
3 marş motoru kaçırıyorsa
1. marşmotoru ceviriyor ama çalışmıyorise öncelikle koturol etmen gereken ateşleme varmı evet var diyorsan ozaman marş pedalı ile yavaşça bastığında ateşlemenin nasıl olduğu sonrada marşla dene ama yinede çalışmıyorsa elektronik bir sorun vardır iyi bir elektirikçiye gitmen lazım
2.öncelikle marş rolesini konturol etmen gerek bu çok basit bir tornavida ile kutupları biribirine değzir dene
3. marş motoruceviriyor ateşleme de varise önce siboplara baktırman gerekir daha sonrada statörü ölçtürmen gerekir ama kaçırıyorsa ozaman motorun açılıp konturol edşlmesi gereken bir sentesi 2 sibopları 3 marşmotoru dişlileri ve baskı ünitesi
buları bir sor veya denettir ok
Başa dön
tnevel Çevrimdışı tnevel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aynux
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet arizalarina karsi bilgi verebilirim diye topik acmisin. bende mars basiyor (motoru donduruyor) ama ayakla motosiklet calisiyor demisim. Su parcalari degistirdim daha olamdi diye yazmisim. Motoru kendim tamir etmek istiyorum da demisim. Bunun icinde para harcamisim. pes etmeyede niyetim yok. Sende bana iyi bi elektrikciye gotur diye yazmisin. pes yani. (bi ariza olunca hep iyi bir elektrikciye veya iyi bir ustaya goturun demek icin mi burasi bilgi bumu?)

Mars motorunun rolesinin iki kutubuna 25 lik kablo geliyor. 25 lik kablo kac amperlik akima yolverir sizce? bu iki kutubu 25 lik kablo ile ani olarak tam bir temasla birlestirmeniz gerekir yoksa bir yerinizi yakarsiniz. bence hic denemeyin derim. bendenedim kutuplarda hasar oldu ve elim yandi.
Başa dön
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 08.01.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynux, valla dostum senin sorununun aynısı bendede olmuştu parca ismini bilmiyorum ama kontağın altından elektrik tesisatına giden bi kablo var fişli o fiş çıkmıştı sorun düzeldi bir diğer olayda o kablonun içinden kopması olabilir bence sen eline bi lamba ve iki kablo al marş düğmesi ve kontağın altındaki bütün kabloları bi kontrol et

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal