Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - er 6

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

er 6

er 6
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.01.2007 - 02:30    Mesaj konusu: er 6 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar mayıs ayında ıkıncı el er 6 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz artıları ve eksiler nelerdir iki farklı tipi var siz angisini tercih ederniz ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.01.2007 - 02:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ER-6N'i seviyorum hoş ve sıradışı duruyo özellikle o cırt sarımsı rengi olan. Mayısta fiyatlar değişebilir yani fuara göre düzenlenebilir. Kampanya vs. yani..
ER-6n : 8.000 Euro
ER-6n ABS : 8.900 Euro
ER-6f : 8.600 Euro
ER-6f ABS : 9.500 Euro

www.kawasaki-turkiye.com
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.01.2007 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadirr kanka cok tesekkurler paylasımın ıcın ama sıfırını alcak para nerde bizde kinci el fiyatlarını biliyorsan cok yardımcı olursun bana
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.01.2007 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkinci el piyasasını kestirebilmek için www.sahibinden.com a bi göz atman yeterli.
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.01.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu aralar 2. el ernn yok gibi piyasada.. yani ben de almayı düşünüyorum fuar zamanı.. önceliğim sıfır almak ama durumları ayarlayamaz isem 2. el alcam malesef.. o yüzden 2.el durumun biraz takip etmeye çalışıyorum.. sahibindeen 'de er6n yoktu en son baktığımda Üzgünüm
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.01.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlığı ikinci el'e taşıyorum. Konu açarken kategoriye dikkat edelim.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.03.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 gun önce aldım arkadaşım.. aslında çok şanslıydım diyebilirm.. Delirdim
çok aradım tam almaktan vaz geçmiştim ki 2 tekerin üstüne düştüm Dil çıkarıyorum
motor çok kuvvetli... çok rahat.. umarım sen de kısa sürede aradığını bulabilirsin
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 09.03.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım Er-6n'sini satıyor. Gri renkli. 9800 km'de, nasıl oldu da bulamadınız bilmiyorum ancak sahibinden.com'da ilanı var. 10500 ytl istiyor. Kesinikle hiç düşmesi yok ve tertemiz. 3494371 ilan numarası. caglar.nal@gmail.com adresine mail atabilirsiniz eğer bir sorunuz olursa.
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.03.2007 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Er6 n in tipine, görüntüsüne diyecek lafım yok, tek kelime ile on numero...
Yalnız o fiyata 4 silindir bir fazer alınıp binilmezmi kardeşim. Çok da güzel binilir...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.03.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal, ben ve babam er6n kullanıcısıyız.
geçen sene mayıs ayında aldık.ve iyi ki er6n almışız.Çok doğru bir karara varmışız.
Er6n 650cc olmasına rağmen boyutları ufak bir motosiklet.
Bu da onu şehir içinde mükemmel yapıyor.2 teker arası mesafenin kısa olması ve amortisör sistemi motosikletin çok iyi viraj almasını sağlıyor.Şehir içinde çok ideal bir cadde motoru.
Görüntüsü ise gerçekten sıradışı .50 tane motorun arasından ben burdayım diyebiliyor.Klasik bir motosiklet olmaması onu çoğu motosikletten ayıran özelliklerinden birisi.
Performansı ise gerçekten harika.Zaten mükemmel bir tork değeri var.7000dd de 66 nm gibi.Bu tork masum er6 yı bir canavara çeviriyor.Sportif kullanımda isteklerine hemen cevap veriyor.şunu söyleyebilirim er6 kalkışlarda ve viraj çıkışlarında racinglerden daha seridir.
Eğer motordan çok fazla bir ses istiyorsan er6n in sesi seni tatmin etmeyecektir
Bir de yüksek süratlere çıktığında er6n de çok fazla rüzgar alıyorsun ve bu rüzgar seni oldukça rahatsız ediyor.

Yakıt konusuna gelince
Er6 yakıt konusunda oldukça cimri.
17 martta Çanakkaleye şehitlikleri ziyaret için gideceğiz.Ve kaç km de ne kadar yaktığını net olarak hesaplamış olacağız.O zaman ben size bu topicden veya pm den sonuçları iletirim.
İyi günler.
tunceryucel
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.03.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Er 6n yada F , ikiside aynı özelliklere sahip sayılır, tavsiye ederim. Kullanımı rahat bir motorsiklet ve yakıt konusunda cimri. Eger törpülenecek dizlikleriniz varsa; Onunla hiç bir kukayı devirmeden slalom yapabilirsiniz.
Başa dön
tunceryucel Çevrimdışı tunceryucel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten motor alırken yakıtınıda düşünmek lazım... Alkışlıyorum
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle nasıl 2.el ilanı bulamadınız şaşırdım,,kendi motorumun ilanı var en başta,hee bu arada motorumu satmaktan vaz geçtim çünkü piyasada fiyatlar uçtu,satıp tarz değişştirmek istiyodum.yoksa er6 4-4 lük
motor 10 numara,daha bugun 220 km yol yaptım 33 ytl yaktım.buyrun hesaplayalım. 330000/220=150ytl/km ortalama hızım 160km/h otobanda basmadan duramıyorum çünkü. şehir içi tam olarak değerli bilmiyorum.motor canavar gibi gider,deli gibi hızlanır.
rahat,konforlu,kullanımı oldukca kolay,kendi sınıfında en yakışıklısıGülümsüyorum
başka soru olan?
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hermanRS
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul/Bostancy

MesajTarih: 11.03.2007 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 nisandan beri er6f sahibiyim.arkadaşların dediği gibi 650 cc bir motora göre daha kompakt o yüzden şehir içinde kullanımı gerçekten çok kolay ben 125cc den sonra geçiş yaptım ve hiç zorlanmadım ama tabiki alışma sürem oldu.şuan 5500 km de rutin bakımları harici kesinlikle servise gitmedim.ankaraya hiç durmadan gittim ve extra bir yorgunluk hissetmedim.yakıt olayına gelince ben km de kuurş hesabını yapmıyorum çünkü girilen trafik kullanım tarzı çok etkiliyor ama açıkcası size geyik gelecke ama hızlı gittiğinizde makine daha az benzin yakıyor.şöyle söyliyim 1 hafta önce 40 ytl lik benzinle 300 km yaptım ama bunun 40 km si şehir içi kalanı ortalama 130km hızla şehir dışı idi.insanlar fazerle karşılaştırıyo ama farklı motorlar bunlar.gerçi artık yeni fazer ler 78 bg s modelleri 98 bg olarka çıkıyor ama ben motorumdan çok memnunum.mayıs gibi belki erken askere gitme durumumdan dolayı satabilirim ama bence parasını hakeden bir motor.allah gönlüne göre verir işallah sormak istediğin soruları özelden de mesaj atabilrsin.
hermanRS Çevrimdışı hermanRS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 15.03.2008 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili arkadaşlar bu motoru araştırdım herkez aynı şeyleri söylüyor ve niyetim ER5 den kayıp buna geçti.Yakıt ta cimri oluşu viraj kabiliyetinin olması torku ve sıradışı görüntüsü benim çeken yönleri..Neredeyse rüzgardan başka dezavantajı yok gibi

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal