Tarih: 08.01.2007 - 23:35 Mesaj konusu: 5.500 - 7.000 Ytl arası Burgman 400 ya da er-5 arıyorum.
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi 5.000 - 7.000 Ytl arası Suzuki AN Burgman 400 ya da Kawasaki ER-5 arıyorum. Satan arkadaşlar ya da yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
benden sana bır tavsıye suzukı alacagına nexus al tek kelımeyle bır numara bıraz parana kıy gılera nexus al hem 500 cc hem hızlı .. bende var mukemmel bır alet eger satmayı dusunursem alıcagım motor daha ıyı olması lazım su anda fzr gozukuyor ıyı dusun bence aldıgın motor para etsın hıc olmazsa..
Tarih: 03.02.2007 - 18:18 Mesaj konusu:
Herkes bişi demiş bende Siver Wing 400 diyorum. Burgman'dan çok çok daha güzel çift silindirli ve kullananlar çok memnun. eee honda bu yaptımı adam gibi yapıyo. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Honda Silverwing iki silindirli olmasına rağmen bi türlü Burgman'ın piyasasına giremedi...Sebebini walla anlamadım.Alanlar satmaya çalışıyo-satılmıyo- vs. vs. vs.
biraz daha üste çıkabilirsen zannederimki 2003-2006 kasa temiz bir burgman bulabilirsin.ER 5 yada GS500 ile ilgili bi bakınayım,bir arkadaşımda vardı er 5 2004 model kırmızı o paraları istiyodu yanlış hatırlamıyosam
Merhaba. Haklısın dostum. Bende biraz Nexuslara baktım.. Gerçekten güzel makina.. Sen satmayı düşünürsen benimde bilgim olsun. Kendine iyi bak. Saolasın.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Merhaba. Aklında bir fiyat varmı? Nedir? Teşekkürler.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
İl istanbul,semt şişli.
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
İstanbul- Şişli. Teşekkür ederim.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Arkadaşlar forumda mesaj nasıl yollanır bilmiyorum o yüzden ortalik karıştı biraz. İlginize teşekkür ederim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız