Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rüzgar Gülü (Motordelisinin efsane videosu) Eskiler Bilir :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rüzgar Gülü (Motordelisinin efsane videosu) Eskiler Bilir :)

Rüzgar Gülü (Motordelisinin efsane videosu) Eskiler Bilir :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Rüzgar Gülü (Motordelisinin efsane videosu) Eskiler Bilir :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım bu video ile aramızda duygusal bir bağ var diye düşünüyorum Göz kırpıyorum MD ye üye olduğum zamanlarda ilk izlediğim yerli ghostrider videosu buydu ozamanlar çok ateşli tartışmalar olmuştuu bu video için.. hatta bazılarıı o kendini bilir Gülümsüyorum bu videodan etkilenip amatörce video bile çektiler ama tutmadı orası başkaa Gülümsüyorum

halen 315 cevap 11352 ön izleme si olan başka bir video yok Gülümsüyorum

vee vee veee işde efsane Gülümsüyorum

Link

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin vazgeç bu videodan artık .....o ozenti dedigin amatorler bile bundan iyi.....hic gormedıysen beni gordun Bravo kardeşim hala ne buluyosun bundan bence sen şarkıyı cok sevdin Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teoman ı da bu $arkısını da hiç sevmem,ama bu çok güzeL oLmu$ Gülümsüyorum
Bi ara zebani çıktı ekrana Şok oldum o da gözümden kaçmadı Dil çıkarıyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, katılıyorum. Md'de ilk gördüğüm videolardan biriydi bu. Özel bir yeri var. Bir tane de Halil Yaşar mı değil mi tartışması olan Hayabusa videosu vardı gene eskilerden Gülümsüyorum ..O zamanlar youtube de yoktu tabi. İndirip defalarca izliyorduk...

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay lokma Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, felaket yaa hatta bu video için bi yorum hatırlıyorum
''az kalsın kamyona plaka oluyodu ha'' diye bi arkadaş yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alexis0635
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim en beğendiğim video.Masaüstümde hala duran tek video. Müzik son derece uyumlu.Bence tek eksiği ışığın yeri.Arkadan gelse çok daha iyi görüntüler ortaya çıkacaktı. OK
Başa dön
alexis0635 şimdi Çevrimiçi alexis0635 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar evet 01:35 ci dk dikkatt en heyecanlı kısmı orasııı ... amatörler hemen fren yapar ama adam gaz kesmiyor Gülümsüyorum

ZX-636R, siz 2006 üyeleri anlamassın olm bundan Dil çıkarıyorum

kivanckaplan, Gülümsüyorum

conan81, kolay lokma falan değil bilader senin videonda daha hızlı olabilirsin ama bu daha heyecanlı Dil çıkarıyorum

umut2323, 01:35 dakika senin dediğin

alexis0635, Alkışlıyorum

arkadaşlar bu arada tekrar vermemin nedeni eski topicde hemen paylaş . com dan linki vardı orasıda kapatıldı

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben izlerken zevk aldım tşk ederim paylaşım için
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be rüzgar gülü by gülenyüz Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi güzel ama daha iyi olabilirdi sanki.yinede hoş.araçlara pek yaklaşmadan yanlarından geçiyo vede yumuşak bir sürüş stili var.tabi buda heyecanı birazda olsa azaltiyy:-) Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yavv deliemin bak bu arkadaşa özenmiş sanırım rüzgargülü.. Göz kırpıyorum

Link

badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deli yawru kurt paylaşımın için sağol, izlememiştim..refüjün ordaki hareketi hoşş..orada da kamyon plakası yerine uyarı tabelası olabilirdi eheueh...ben yine de bu şehir trafiğindense virajlı uçurumlu denizli yollarda yer almayı yeğlerim...yoktur doğa gibisi derim, ömür törpüsü trafiği neyleyim Çok gülüyorum Delirdim
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşin aslı rüzgargülünde egzoz sesi ve müzik etkileyici olmuş bence gidişte şu videodaki kadar atraksiyon yok.
rone
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 09.01.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence kim ne derse desin güzel bir video. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
rone Çevrimdışı rone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal