sanırım bu video ile aramızda duygusal bir bağ var diye düşünüyorum MD ye üye olduğum zamanlarda ilk izlediğim yerli ghostrider videosu buydu ozamanlar çok ateşli tartışmalar olmuştuu bu video için.. hatta bazılarıı o kendini bilir bu videodan etkilenip amatörce video bile çektiler ama tutmadı orası başkaa
halen 315 cevap 11352 ön izleme si olan başka bir video yok
emin vazgeç bu videodan artık .....o ozenti dedigin amatorler bile bundan iyi.....hic gormedıysen beni gordun kardeşim hala ne buluyosun bundan bence sen şarkıyı cok sevdin
Tarih: 09.01.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
Teoman ı da bu $arkısını da hiç sevmem,ama bu çok güzeL oLmu$
Bi ara zebani çıktı ekrana o da gözümden kaçmadı _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
deliemin, katılıyorum. Md'de ilk gördüğüm videolardan biriydi bu. Özel bir yeri var. Bir tane de Halil Yaşar mı değil mi tartışması olan Hayabusa videosu vardı gene eskilerden ..O zamanlar youtube de yoktu tabi. İndirip defalarca izliyorduk... _________________
[/url]
Tarih: 09.01.2007 - 11:28 Mesaj konusu:
deliemin, felaket yaa hatta bu video için bi yorum hatırlıyorum
''az kalsın kamyona plaka oluyodu ha'' diye bi arkadaş yazmıstı yanlıs hatırlamıyorsam _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Benim en beğendiğim video.Masaüstümde hala duran tek video. Müzik son derece uyumlu.Bence tek eksiği ışığın yeri.Arkadan gelse çok daha iyi görüntüler ortaya çıkacaktı.
arkadaşlar evet 01:35 ci dk dikkatt en heyecanlı kısmı orasııı ... amatörler hemen fren yapar ama adam gaz kesmiyor
ZX-636R, siz 2006 üyeleri anlamassın olm bundan
kivanckaplan,
conan81, kolay lokma falan değil bilader senin videonda daha hızlı olabilirsin ama bu daha heyecanlı
umut2323, 01:35 dakika senin dediğin
alexis0635,
arkadaşlar bu arada tekrar vermemin nedeni eski topicde hemen paylaş . com dan linki vardı orasıda kapatıldı _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
iyi güzel ama daha iyi olabilirdi sanki.yinede hoş.araçlara pek yaklaşmadan yanlarından geçiyo vede yumuşak bir sürüş stili var.tabi buda heyecanı birazda olsa azaltiyy:-) _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Tarih: 09.01.2007 - 12:34 Mesaj konusu:
Deli yawru kurt paylaşımın için sağol, izlememiştim..refüjün ordaki hareketi hoşş..orada da kamyon plakası yerine uyarı tabelası olabilirdi eheueh...ben yine de bu şehir trafiğindense virajlı uçurumlu denizli yollarda yer almayı yeğlerim...yoktur doğa gibisi derim, ömür törpüsü trafiği neyleyim _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 09.01.2007 - 12:34 Mesaj konusu:
İşin aslı rüzgargülünde egzoz sesi ve müzik etkileyici olmuş bence gidişte şu videodaki kadar atraksiyon yok. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız