Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çok acill !!!! 2005 fazer için uygun kasko şirketi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çok acill !!!! 2005 fazer için uygun kasko şirketi

çok acill !!!! 2005 fazer için uygun kasko şirketi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ELECTRO_house24pm
Üye
Üye

Nereden: tüneldeki DOGZTARDAN(Cihangire Gider)

MesajTarih: 09.01.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese merhaba 1 haftaya kadar aksilik olmazsa fazer sahibi olucam kasko yaptırmak istiyorum fiyat ve yeterli destek için hangi şirkete başvurmalıyım yardım ve görüşlerinize ihtiyacım var tanerakbay@hotmail.com

Son Mesajdan 23 dakika sonra eklendi:

yine çıt yookk kimseden Üzgünüm
Başa dön
ELECTRO_house24pm Çevrimdışı ELECTRO_house24pm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.01.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koç Alians Ve İsveç sigorta istediğin gibi koşullarını konuşabilirsin kapalı garajında varsa baya bi indirim yapıyorlar
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ELECTRO_house24pm
Üye
Üye

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef yok 1500 2000 ytl cıvarı bır masrafı var dıyolar %25 i peşin gerisi 5 taksit bankadan kredi aldım gorunuse gore baya baya zorlanıcam daha uygun bir şirket bulursam cok iyi olucak yardımın için teşekkürler
Başa dön
ELECTRO_house24pm Çevrimdışı ELECTRO_house24pm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 09.01.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şair sigorta ile görüsebilirsin.Sahibide motorcu bi abimiz.

www.sairsigorta.com
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.01.2007 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her şeyden önce Fazer gibi motorlara ben kasko yaptırmadan binmem. Biliyorum koşulları biraz kasıyor ama değer, çünkü en ufak bir kazada fazer gibi motorların yedek parça bedelleri çok ağır oluyormuş. Bence bi imkan yarat yinede kaskonu en kısa zamanda yaptır derim ELECTRO_house24pm önlemek ödemekten daha ucuz olur Bravo
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
thenutcracker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ELECTRO_house24pm,

http://www.ata-sigorta.com.tr
1000 YTL nin altında fiyat alabilirsin. OK hizmetleride 10 numaradır.

http://www.FazerTurkiye.Org
34 AS 1536
Başa dön
thenutcracker Çevrimdışı thenutcracker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ELECTRO_house24pm
Üye
Üye

MesajTarih: 17.01.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkürler degerlendiricem
Başa dön
cecito
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ata sigorta racing leri kasko yapmıyorlarmış.
Şair siğorta teklif verecek. insallah uygun 1 sey olurda yaptırırım.
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
honeymaker
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.01.2007 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilhanvardarli@hotmail.com bu arkadaş sadece motor kaskolarıyla ilgileniyor eminim sana yardımcı olucaktırGülümsüyorum
honeymaker Çevrimdışı honeymaker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cecito
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cevap geldi. arkadaşlar. zx6 kawazaki kaskosu 2900 ytl. Şok oldum
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
artayt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 17.01.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koç Alliance deneyin ben en ucuz orada yaptırdım...
Başa dön
artayt Çevrimdışı artayt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ELECTRO_house24pm
Üye
Üye

MesajTarih: 19.01.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ata sigorta 850 ytl fıyat çıkardı en uygun o yapıyo sizde ordan fıyat alın bence öbür şirketler 1500 cıvarı fıyat çıkardı
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal