arkadaslar ben motor alacagım 100lük coommter mi yoksa 150lik mondial 150 hs mi ancak bunlara gücüm yetiyor hangisi daha cok dayanır en saglam hangisi sizce
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 09.01.2007 - 22:10 Mesaj konusu:
efsane87, üzerine basa basa söylüyorum paran peşinse ikinci el japon al, yok imkanım kısıtlı taksitle alcam diyorsan sonsuz saygılarımı iletirim ve vitesli motosiklet almanı tavsiye ederim, hem motosiklet kullanmayı iyice öğrenirsin hem de ağırlık merkezi önde olduğu için vitesli motor daha güveli. şimdiden hayırlı olsun _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
ülkemizdeki bozuk yolları hesaba katmayı unutma .
vitesli motorların tekerlek çaplarıda büyük olur buda bozuk yol şartlarından daha az etkilenmek demektir. şimdiden hayırlı olsun... _________________
nekadar ya?ly olursanyz olun birdaha asla olamayaca?ynyz kadar gençsiniz...
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 09.01.2007 - 23:11 Mesaj konusu:
çin malı almaktansa ikinci el honda beat, honda activa, honda today, yamaha bws, honda shadow(scooter) gibi markalar öneririm. bir de nerede kullanacağına bağlı. daha çok otoyol tarzı uzun ve düz asfaltta gideceksen viteslideki performanstanmemnun kalırsın. ama diyorsan ki ben şehir içinde sokaklarda caddelerde kullanacağım o zaman otomatik vites scooter öneririm. çünkü trafikteki araçların ne yapacakları belli olmuyor sürekli vites değiştirmek vs. biraz zorlayıcı olabiliyor.. _________________
ANY 21
vitesli almanı şiddetle öneririm.ben korkuyorum valla scotere binerken,tekerler ufak,vitesliye alışman daha iyi ve daha güvenli bence _________________
Bu yarı otomatik gibi commuter mi ne varya.. sakın ondan alma... ne alırsan al.. Rezalet resmen.. bi arkadaşın vardı denedim bi tur... denediğime pişman oldum... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
Yarı otomatikler uygundur,125cc arkasida disk olan cinliler var onlara bi bak,fiyatlarıda 2 bin i gecmiyor zaten. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız