Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - superSport MZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

superSport MZ

superSport MZ
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:40    Mesaj konusu: superSport MZ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar MZ marka motosiklet hakkın araştırma yaparken karşıma iki tane sport modeli çıktı.acayipde güzel yapmışlar.
bu modeller hakkında bilgisi olanlar varmı??ayrıca bu modellerden ülkemize neden gelmiyor.
işte sport 1000 s

buda scorphin

yorumlarınızı beklirem Gülümsüyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off mz ye bak ne motor yapmış walla paylaşım için saol
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav keşkem bizim diyarlardada olsada binsek.MZ in kalitesi ortada.aramızda kullanan arkadaşlar var.neden bu modeller gelmez bilmem doğrusu. Gülümsüyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler .1000s güzel ama sadece 117 hp olması üzücü.MuZ Skorpion 660 Replica ise 58 hp..
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaayy canına bee! diyorum. Alkışlıyorum ne mz miş yahu..

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsa binilir valla.güzel yapmış adamlar.
sizce buralarda satılmaz diyemi getirilmiyor
Başa dön
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok tatlı birşey.... Bravo Fuarda görürüz insallah
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yaw bunlar. sarı renkli olanı kaç cc acaba bilgisi olan varmı.? ? ? Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.01.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada olsa satılacağına inanıyorum ben şahsen Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2007 - 03:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarı renkli 250cc falan olmalı.bence hoş motorlar.olsa binilir yani İyi fikir
Başa dön
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 11.01.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne böle ya cok yakışıklı motor yapmışlar vallahi r1 den daha keskin bakıyo kanımca.. Dil çıkarıyorum

MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com 16 FAA 37 a rh +
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mkelleci
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.01.2007 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatlarınada baksaydın Türkiye'de kimsenin MZ bukadar para vermiyeceğini tahmin ederdin. Bravo
Başa dön
mkelleci Çevrimdışı mkelleci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sakirusta
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.01.2007 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar MUZ fabrikasının turkıye distiribitoru yokki nasıl getirsinler.evet dogru diyorsunuz guzel makinalar ama fiyattas var tabi.selamlar Bravo
userneym
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 11.01.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu MZ lerin Türkiye fiyatları çok fazla, kawasaki den daha pahalı...
carsi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar gerçekten güzel motor yapmışlar ama bizim buralarda yok yada
iithal eden firma yok
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal