Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İşte yeni motosikletim...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İşte yeni motosikletim...

İşte yeni motosikletim...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.01.2007 - 16:58    Mesaj konusu: İşte yeni motosikletim... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha Ybr 125 den sonraki motosiklet arayışlarımı 13500 km de, 01.20.2005 trafiğe çıkışlı, 2004 model, Kawasaki Er-5 ile sonlandırdım. Fotoğrafları henüz motosikletin sahibi değilken, üstelik bir sonraki sahibinin benim olacağı aklımın kenarından bile geçirmezken bizzat kendim çekmiştim. Eeee şu anki fotoğrafları yokmu derseniz bugün motora binmekten fotoğraf çekmeye vaktim olmadı. En kısa sürede güncel fotoğraflarınıda ekleyecem. Ama emin olun motorun şu anki durumu yazın çektiğim fotoğraflardan daha temiz Göz kırpıyorum

Vatana millete hayırlı olsun...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Allah kaza bela wermesin Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güle güle kullan Kazasız sürüşler dilerim
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
güle güle kullan

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardeşim Bravo
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.darısı bizim başımıza Üzgünüm
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun arkadaşlar, çok teşekkür ederim...
Allah olmayanlara da nasib etsin, olanlara da daha iyilerini inşallah...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun er5 bulunmayan çok güzel bi rengini almışsın bendede 2000 model vardı kırmızı 2006 şuan mavisi var emin ol çok ii bi seçim yapmışsın... Bravo

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.01.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım Hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi günlerde ağzının tadıyla kullanmak nasip etsin. Allah kaza bela vermesin.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
stress
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kardeş kazasız sürüşler
Başa dön
stress Çevrimdışı stress Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah bütün md ye kaza bela vermesin
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.01.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın işşallah......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
philip_morris_sa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 10.01.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makine yanıyor valla. kazasız sürüşler Bravo
Başa dön
philip_morris_sa Çevrimdışı philip_morris_sa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal