Tarih: 10.01.2007 - 16:58 Mesaj konusu: İşte yeni motosikletim...
Yamaha Ybr 125 den sonraki motosiklet arayışlarımı 13500 km de, 01.20.2005 trafiğe çıkışlı, 2004 model, Kawasaki Er-5 ile sonlandırdım. Fotoğrafları henüz motosikletin sahibi değilken, üstelik bir sonraki sahibinin benim olacağı aklımın kenarından bile geçirmezken bizzat kendim çekmiştim. Eeee şu anki fotoğrafları yokmu derseniz bugün motora binmekten fotoğraf çekmeye vaktim olmadı. En kısa sürede güncel fotoğraflarınıda ekleyecem. Ama emin olun motorun şu anki durumu yazın çektiğim fotoğraflardan daha temiz
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardeşim _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun er5 bulunmayan çok güzel bi rengini almışsın bendede 2000 model vardı kırmızı 2006 şuan mavisi var emin ol çok ii bi seçim yapmışsın... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
hayırlı uğurlu olsun kardeş Allah bütün md ye kaza bela vermesin _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız