Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu kadar yıldan sonra motor üstünde en çok hoşlandığınız şey

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu kadar yıldan sonra motor üstünde en çok hoşlandığınız şey

bu kadar yıldan sonra motor üstünde en çok hoşlandığınız şey
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 16.11.2004 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim için
-ivmelenme
-rüzgar
-egzos sesi
-özgürlük hissi vermesi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 16.11.2004 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-Gelen geçen kızlara bakmak Çok gülüyorum (şaka şaka)

delijapon demişki
Alıntı:

benim için
-ivmelenme
-rüzgar
-egzos sesi
-özgürlük hissi vermesi

Benim bunlara ekleyecek birşeyim yok ;-) ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayata bakış açım...
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+ yaşam tazım ,
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+nefes alma duygum Çok gülüyorum
Başa dön
kabusun Çevrimdışı kabusun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha yeniyim ama...
+Yeni şeyler öğrenmek
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de yeniyim ama...
+öğrenmenin gerekliliğini kabul etmeyi öğrenmek....
Başa dön
__SNOOPY__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Gelen geçen kızlara bakmak

Dil çıkarıyorum

+ onsuz olamamak.
Başa dön
__SNOOPY__ Çevrimdışı __SNOOPY__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her binisimde hayatimda yeni bir sayfa acilmasi...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
kabusun
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 DD
her sayfayı açtığımda yeniden okuma yazma öğrenmek...
Başa dön
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 16.11.2004 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-ivmelenme
-rüzgar
-egzos sesi
-özgürlük hissi vermesi

Bunlara sunuda katabilirim!!

Her binisimde ne kadar stres varsa hepsi viiin diyor gidiyor.. :!: Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emirhan
Üye
Üye

Nereden: ankara/izmir

MesajTarih: 16.11.2004 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni kullanıcı olsam da "üzüm üzüme baka baka kararır" hesabı kullandıkça birbirimize benzemeye başlamamız ;-)

Diğer arkadaşların da yazdıklarına katılıyorum tabii Çok gülüyorum
CapRlcE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.11.2004 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hmm,
benim şahsi motorum yok ama, ustunde oldugumu hayal etmek bile stresimi alıyor.hayatımda kötu olan herşeyi sanki onu duşunerek siliyorum. dusundugum tek şey o ve havada, sanki boşlukaymışım hissini vermesi,uzerimdeki butun agırlıgı alması,kısaca rahatlatması.onu dusundugumde paramın olmaması dışında canımı sıkan ve beni huzursuz eden,ne zaman ulaşabilecegim endişesi dışında baska hiç bir sıkıntısı yok. kafanda hiç bir zaman soru işareti bırakmıyor.oyun oynamak zorunda degilsin. kendimi onsuz duşunemiyorum. hayatımda maddi olarak elde etmek istedigim tek şey yine o. aldatmaz, yalan söylemez, kuyunu kazmaz.. hayalim, ustunde cesaret edebildigim kadar hızlı bir şekilde nereye gittigini bilmedigim bir yolun ustunde uçmak. ne yazıkki civarda kalbim rahat bir şekilde gidebilecegim bir yol yok.özellikle otobanda yolun ortasındaki kutu hikayesinden sonra iyicene tedirgin oldum. ama anlık hızlanmalar bile, onu hayal emek bile, şu an açık penceremden yuzume çarpan soguk ankara ruzgarında onun kokusunu almak bile beni çok mutlu ediyor. konya yolundan arasıra geçen ve kulaklarımdan sesi uzun bir sure silinmeyen her motoru aslında ben kullanıyorum.Urkutucu bir guzelligi var, kafesin kapısının anahtarı gibi.benim için en çok bunu sembolize ediyor. kapının anahtarı.. yaşadıklarım ve hissettirdikleri ve neyini sevdigim bu kadarla sınırlı degil..bunları bana ilk yaşatan, virusu damarımdan içeriye usulca enjekte eden kişiye teşekkur ederim. okudugunuz için sagolun...saçmaladım ama yazmışken yollamamak olmaz.
Reklamları dinlediniz..
8)

En son CapRlcE tarafından 12.12.2004 - 11:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
CapRlcE Çevrimdışı CapRlcE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2004 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var olduğumu anlamak,
yaşamak
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 16.11.2004 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En önemli şey özgürlük hissi bence sonra genellikle herkesin yazdıkları geliyor.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal