hayata bakış açım... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
---------------06 af 8374-------------------
>>FaRyNyZ aÇyK GaZyNyZ KySyK oLSuN
+nefes alma duygum _________________ -------------hyosung gv 250---------------
ben de yeniyim ama...
+öğrenmenin gerekliliğini kabul etmeyi öğrenmek.... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
+1 DD
her sayfayı açtığımda yeniden okuma yazma öğrenmek... _________________ -------------hyosung gv 250---------------
-ivmelenme
-rüzgar
-egzos sesi
-özgürlük hissi vermesi
Bunlara sunuda katabilirim!!
Her binisimde ne kadar stres varsa hepsi viiin diyor gidiyor.. :!: _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
hmm,
benim şahsi motorum yok ama, ustunde oldugumu hayal etmek bile stresimi alıyor.hayatımda kötu olan herşeyi sanki onu duşunerek siliyorum. dusundugum tek şey o ve havada, sanki boşlukaymışım hissini vermesi,uzerimdeki butun agırlıgı alması,kısaca rahatlatması.onu dusundugumde paramın olmaması dışında canımı sıkan ve beni huzursuz eden,ne zaman ulaşabilecegim endişesi dışında baska hiç bir sıkıntısı yok. kafanda hiç bir zaman soru işareti bırakmıyor.oyun oynamak zorunda degilsin. kendimi onsuz duşunemiyorum. hayatımda maddi olarak elde etmek istedigim tek şey yine o. aldatmaz, yalan söylemez, kuyunu kazmaz.. hayalim, ustunde cesaret edebildigim kadar hızlı bir şekilde nereye gittigini bilmedigim bir yolun ustunde uçmak. ne yazıkki civarda kalbim rahat bir şekilde gidebilecegim bir yol yok.özellikle otobanda yolun ortasındaki kutu hikayesinden sonra iyicene tedirgin oldum. ama anlık hızlanmalar bile, onu hayal emek bile, şu an açık penceremden yuzume çarpan soguk ankara ruzgarında onun kokusunu almak bile beni çok mutlu ediyor. konya yolundan arasıra geçen ve kulaklarımdan sesi uzun bir sure silinmeyen her motoru aslında ben kullanıyorum.Urkutucu bir guzelligi var, kafesin kapısının anahtarı gibi.benim için en çok bunu sembolize ediyor. kapının anahtarı.. yaşadıklarım ve hissettirdikleri ve neyini sevdigim bu kadarla sınırlı degil..bunları bana ilk yaşatan, virusu damarımdan içeriye usulca enjekte eden kişiye teşekkur ederim. okudugunuz için sagolun...saçmaladım ama yazmışken yollamamak olmaz.
Reklamları dinlediniz..
8)
En son CapRlcE tarafından 12.12.2004 - 11:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
En önemli şey özgürlük hissi bence sonra genellikle herkesin yazdıkları geliyor. _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız