Hani bazen sorarlar ya motora merak nası sardın falan diye. İşte Mad Max benim motora merak sarmamı sağlayan unsurlardan biridir. 8-10 yaşlarımdaydım sanırım Mad Max-1'i izlediğimde.. Mel Gibson'un başrolde oynadığı bu film 3 Seri çekildi. 1 ve 2'si güzeldi Tina Turner'ında oynadığı 3'sününü pek beğenmemiştim. Ama 1. sini izlemekten hiçbir zaman sıkılmadım.
Görüntülerdeki motorlara dikkat edin onlar zamanının en sıkı motorlarıydı.
"Goose" Kendisi adamım olur. Kawa Z-1000'e dikkat İzlemeyen ve neden düştü diyenler için söyliyim. Motoruna sabotaj yapıyolardı.
güzel videolar motorun tır la kafa kafaya girmesi off adamın gözleri yerinden fırladı.........son video da motorcular arabayı sevmiyor galiba,parçalıyorlar arabayı......paylaşım için saol _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ah be kadiRR_delisi, kardeşim bende 80'de Doğmuşum, 80'lere aşık olmuşum Mad Max deli filmdi yaa sağol kardeşim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 14.01.2007 - 12:45 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, benim de çok sevdiğim arşivimdeki kaliteli filmlerden Mad Max. Eskiden geceleri hayal kurardım ben de böyle eski dünyanın artıklarıyla yaşasaydım felan diye, insanoğlunu da alıp doğaya mı dönesim var ne... _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
Tarih: 14.01.2007 - 13:52 Mesaj konusu:
racingdelisi, Onların tarzları o ne görürlerse yıkıp yakıp geçiyolar.
Crazy_Ceza, gördüğün gibi youtube'dan.
papatyaR6, Hemfikiriz. deliemin, 80'ler herşeyiyle bi farklıydı valla.
neanderthal, Eğer bulursam bende alıcam DVD'sini.Minnacıkken ne hayallere dalardım şunu izlerken. Hele o motorların sesleri uzamaları falan yokmu. Sen biraz daha sosyolojik yaklaşmışsın. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 14.01.2007 - 17:32 Mesaj konusu:
ya iyi de, bu motorcular manyak, nesini beğendiğiniz anlayamadım
serseri motorcu denen tipler bunlar olsa gerek, hiç bizlere benzemiyor. _________________ www.tolgacecen.com
1. 1993 Kawasaki EN 500 Vulcan(Kara şahin) (2004-2007)
2. 1998 Kawasaki Ninja ZX-7R (Yeşil gözlü sarışın) (2007-forever)
kadiRR_delisi, harıka yaa uzun zaman oldu ızlememıstım sagol..ne zaman alıyorsun three colour'ı??? _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız