Tarih: 16.01.2007 - 21:59 Mesaj konusu: Arkadaşlar kesin işe yarıyor Test edildi Onaylandı
Geçenlerde motorsikletlerin selelerini yatak olarak kullanan kedilerden nasıl kurtululuz ile ilgili bir konu vardı , ben de sadece kendimi bu konuya muhattap zannederken o konu başlığının altında gördüm ki birçok arkadaşım aynı dertten muzdarip . Orda bahsi geçen yöntemlerden elimdeki imkanlarıda göz önüne alarak sıkıştırılmış naftalini denedim ( Hani şu tuvaletlerde pisuar ve lavobolarda kullanılan ) Eveet işe yarıyor selem tertemiz ,Pati izi ve kıl tüy yoook , koku yook .
Tarih: 16.01.2007 - 22:33 Mesaj konusu:
Aynı sorun benide deli ediyodu. Öyleki ilk günler sinirlerim tepeme çıkıyodu. Artık otomatiğe bağladım ve alıştım açıyorum bagajı bezi çıkarıp silip binip gidiyorum. Yoksa ruh sağlığı açısından fena bi durum.
Dediğini bende denicem ama o parçayı nereye koyuyosun ki. O top top beyaz şeyler var sanırım onlardan bahsediyosun.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
motorumu evin griş kapısından çıkarırken kapı açık kalınca bir kedi girmişti apartmana, usulca dışarı çıkardım apartmandan laf gelmesin diye.
sen misin çıkaran!!!
hayvanoğlu hayvan dışarı çıkar çıkmaz kapıda duran motorumun üstüne, diz örtüsünüde kirletecek kadar yükseğe çişini yaptı....
bide ben yanına koşuyorum çıldırmış bişekilde hayvan tınmadı bile, hatta salladı şöle son damlaları falanda....
hiçbi canlıya zarar vermem ama o an ayağımın ucuna denk gelse azıcık dürtecektim onu!!!
Yazıktır ya kış günü sıcak yumusak biyer arıyo hayvancıklar ben severim valla kedileri bende göz yumuyom artık sabah öylece ustünde uyuyo görünce kıyamıyomda birazda seviyom iyicene alıstı _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 17.01.2007 - 13:13 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi == Şu ağzı cırtlı poşetler varya , ona dosya delgeçi ile delikler açtım onun içine koydum 6 tane , selenin altında taşıyorum akşam evin önüne park edincede selenin üstüne bırakıp motoru örtüyorum sabah tertemiiiz .
sanchez == Çiş olayı tüm kedigillerde var bölgeyi sahiplenme güdüsü motorun her yerine fışkırtıyorlar şerrefsizler _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
Tarih: 17.01.2007 - 16:19 Mesaj konusu:
Yaa dostlar amacım zaten hayvan düşmanlığı değil , Biz insanların bu gezegeni onlarla ortak kullandığımızın bilincindeyim de , ben onların özel eşyalarına işemiyorum ki dimi _________________ x-max250
34 fb 7617
12.09.1965
0rh+_____
Bende aynı dertten yakınıyordum ama artık alıştım onunla yasamaya,hem motorun üstündeki kalın örtüye yatıyor bir zararı yok kirletmiyor:D Gel git dertleşiyoruz Keşke bütün kediler onun kadar zararsız olsa
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız