ACIKLAMA : Kapalı garajda durmaktadır.Marchesini jantlar,Akrapoviç çift egzoz,zenon far, piper cross hava filtresi, iridyum buji, zero ön cam,karbon tank ped,karbon manetler,vortex yarış ayaklıkları, goodrıdge on ve arka celık fren hortumları, 1000 km bakımı yetkılı servıste yapılmıstır...Ayrıca motosıkletın OTV si yatırılmamıstır bu yuzden de plaka yoktur. Alıcının ustune fatura edılıp verılecektır.Kredıye uygundur...
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 17.01.2007 - 00:09 Mesaj konusu:
Rıza abim satıyorsun canavarı demk haa..
Motorun aldığı ilk gününden beri ve tüm extra ekipmanlarını takarken bile hem yanındaydım..
Ne kadar temiz bakıldıını,Zaten kapalı garajda durdugunu bizzat kendim biliyorum zaten fotolardanda anlaşılıyor...
Kullandığımda bırakmak istememiştim...Hayabusa zaten kullanan biliyor...
Şimdiden alanada satanada hayırlı olsun diyim ama şöle bi gercek var vallahi üzüldüm bu canavarın gidişine... _________________ Yukarıda yazılanlar tamamiyle sanal ürünüdür...
Tarih: 17.01.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
Bugracım cok saol motor her zaman olur alırız ınsallah daha ıyılerını suan ıcın satmam gerekıyo ama.. _________________ www.morris-turkiye.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız