Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Estantane bir racing daha (resim)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Estantane bir racing daha (resim)

Estantane bir racing daha (resim)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 17.01.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Estantane bir racing daha (resim) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımın yolladığı bir resmi sizinle paylaşmak istedim
hoşnut kalacağınızdan eminim umarım daha önce verilmemiştir

http://img138.imageshack.us/my.php?image=a37or2.jpg
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin

En son HIZ-TUTKUNU tarafından 17.01.2007 - 12:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.01.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve arkadaşım başlıgı yanlış yazmışsın RACİNG olucak saygılarımla Bravo

paylaşım için teşekkürler
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 17.01.2007 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, teşekkür ederim Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 17.01.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla süper olmuş.hele o ön disk mükemmel.paylaşım için sağol.peki özellikleri nedir.belki bazı arkadaşlara yardımcı olabilirsin. Bravo
çok deli bişey olmuş yawwww Alkışlıyorum
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 17.01.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kusunç....umarım vakitimizi çaldıgınız için mutlusunuzdur

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 17.01.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa arkadaşım saolasın uğraşmısında nedir abi bu yaaa yane bunun açıklaması falan yokmu madem bi resim paylaşıosun maksadını falan ne gibi özellikleri olduğunu da yazman daha ii olmazmı sence.yinede teşekkür ederim emeğin için..
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsx-r600
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.01.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forzafirenze, arkadaşıma katılıorum resim güzel ama açıkmalama lazım İstemiyorum
gsx-r600 Çevrimdışı gsx-r600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
aderzo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 17.01.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, ya ne kadar ayıp ya adam beğenmiş paylaşmış iyice ukalalık yapıyosunuz artık Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 17.01.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be ne modıfıye ama Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 17.01.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel bi çalışma olmuş paylaşım için tşkler Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.01.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

degişik bişey olmuş hoş bence Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.01.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manyak olmuş ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum süperrr
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
musa1978
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Danimarka / Helsingör / Konya

MesajTarih: 17.01.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende arkadaslara katiliyorum cok hos bir sey olmus Dil çıkarıyorum
musa1978 Çevrimdışı musa1978 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
artayt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 17.01.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sırf o makineyi o hale getirmek için verdiği emekten dolayı kendisini tebrik ediyorum.Bu race makineler gerçekten tam bir aşk...
Paylaştığın için sağolasın...Elinde olan başkasının nasıl hevesle baktığını kıymetini bilemez tabi.Bazen benim makine naked olmasına rağmen sorulara cevap vermekten yoruluyorum.Motorcu ruhuda bu olsa gerek...
Başa dön
artayt Çevrimdışı artayt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulfu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uzaklardan

MesajTarih: 17.01.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum senin gözünde güzel olmuşsa kardeş, gerisini boşver.yeterki motrunu sürmekten zevk al.ben benimkine binince ucuyorum.... ucmasamda.......... OK

http://zulfukursunoglu.sitemynet.com/
Başa dön
zulfu Çevrimdışı zulfu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal