Tarih: 17.01.2007 - 12:27 Mesaj konusu: Estantane bir racing daha (resim)
Arkadaşımın yolladığı bir resmi sizinle paylaşmak istedim
hoşnut kalacağınızdan eminim umarım daha önce verilmemiştir
http://img138.imageshack.us/my.php?image=a37or2.jpg _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
En son HIZ-TUTKUNU tarafından 17.01.2007 - 12:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
valla süper olmuş.hele o ön disk mükemmel.paylaşım için sağol.peki özellikleri nedir.belki bazı arkadaşlara yardımcı olabilirsin.
çok deli bişey olmuş yawwww _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Tarih: 17.01.2007 - 15:04 Mesaj konusu:
yaa arkadaşım saolasın uğraşmısında nedir abi bu yaaa yane bunun açıklaması falan yokmu madem bi resim paylaşıosun maksadını falan ne gibi özellikleri olduğunu da yazman daha ii olmazmı sence.yinede teşekkür ederim emeğin için.. _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Tarih: 17.01.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
forzafirenze, arkadaşıma katılıorum resim güzel ama açıkmalama lazım _________________ extreme_hunter3@hotmail.com
Hayat bana o kadar uzun olmadığını belli etti veRR abi çoşkuyu veRR gazııı
Sırf o makineyi o hale getirmek için verdiği emekten dolayı kendisini tebrik ediyorum.Bu race makineler gerçekten tam bir aşk...
Paylaştığın için sağolasın...Elinde olan başkasının nasıl hevesle baktığını kıymetini bilemez tabi.Bazen benim makine naked olmasına rağmen sorulara cevap vermekten yoruluyorum.Motorcu ruhuda bu olsa gerek...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız