Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi

Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Yeni motorum 06 1000 RR ve bir kaç resmi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,

İki gün önce yeni motor aldım ve sizlerle paylaşmak istedim. Gülümsüyorum Yaklaşık olarakta 250 km. kadar yol yaptım şunu söyleyebilirim tek kelimeyle mükemmel Bravo Tork var huzur var Çok gülüyorum

En son demgah tarafından 18.01.2007 - 01:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 18.01.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum benim içinde dua et artık yeter ya bahar gelsede alsak motoru bu arada süper tercih
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uaaa kaçılıııınnnnnnnn bülooo binlikkk aldıııı açılııınnn kaççıııılllınnn koşşşuuunnnn gazcı team dağıldıııııııııı Çok gülüyorum

şaka bi yana hayırlı olsun Bülent Abi Allah kazasız belasız kullanmanı nasip eylesin Gülümsüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, New murder yollaRRda...

Bülent abi Hayırlı olsun ,Allah kaza bela göstermesin,gözü kalanlarında canı çıksın Gülümsüyorum

Haa birde darısı başıma artık Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Son olarakta..Naçizane fikrimmotorun egsozunun sag ve sol üst caprazındaki siyah plastikleri sökersen abi daha bi sportif,Daha bi Killer On The Road vari olur makınaa Göz kırpıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*

En son Henry tarafından 18.01.2007 - 01:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, hayrlı ugurlu olsun alah kaza bela vermesın bende bu yaz alh ızın werırse 600rr veya zx-6r alacagım ınsaallah bende bole bı topıc acmak ıstıyorum Dil çıkarıyorum neyse gule gule bın
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluestorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alti

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bülentım tırtım hayırlı uğurlu kazasız sürüşler dilerim..... Göz kırpıyorum
digiburak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kestel

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Güle güle kullan İnşallah.Allah kaza bela vermesin. Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 18.01.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız binmen dileğiyle
kısmet bakalım
kayınçoyla birer tane de biz çekecez bakalım bu yaz
CBR 600RR'lardan
dua edin benim için Ağlıyorum
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyMotorist
Üye
Üye

Nereden: lubnatsi

MesajTarih: 18.01.2007 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun da ben bu 1000rr dan tırstım ya bir arkadaşım öldü. bir arkadaşımda bu gün kaza yaptı 170 beygirdi galiba dikkatli ol deli makina
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 18.01.2007 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin.kazasız sürüşler Bravo Çoook seviyorum
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cnkrr
Üye
Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bülent hayırlı olsun:))

Kazasız keyifli sürüşler dilerim.....
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kask mont motor hepsi gayet uyumlu olmuş.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun güle güle kazasız belasız bin inş. Bravo
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grenajın asfalt görmesin Allah olmayanlarada nasip etsin Bravo Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bülent hocam, Hayırlı uğurlu olur inşallah... Bravo
Yollardaki vidaları toplayınnn demgah geliyooo 1000RR geliyooo Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal