Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.01.2007 - 06:20    Mesaj konusu: MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş yıllarda oldugu gibi MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ bu senede MotoSHOW fuarında katılımcı olarak yerini alacak..
29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında DÜNYA TİCARET MERKEZİ'nde düzenlenecek olan Motosikelt Fuarı için Motordelisi tüm üyelerine DAVETİYE dagıtacaktır..

Motordelisi Kulübü standı 11. salonda olacak,salondaki yerimizi görmek için aşagıdaki linkteki plana bakabilirsiniz.
http://www.motoshow07.com/salon11.jpg
11. Salonda açacagımız standımızda üyelerimizi misafir edecegiz,MD Lisanaslı ürünlerin satışını yapacagız...
Fuar için İzmir,İstanbul,Ankara,Denizli,Bursa,Kocaeli,Konya MD başta olmak üzere tüm MD İL grupları organize olacaklar ve buluşacaklardır..
Ayrıca Fuar haftasındaki 31 MART CUMARTESİ Gecesi Motordelisi BÜYÜK BİR EGLENCE organize ediyor..İşte bu konuda açılan forum
http://www.motordelisi.com/ftopict-44498.html

Bütün üyelerimizi Fuardaki standımıza ve düzenlenecek olan MD PARTY ye bekleriz...

Sagladıgı imkanlardan dolayı Ares Fuarcılık'a teşekkürlerimizi sunarız.

İzmir MD grubunun Fuar a katılmak için planladıgı etkinlige göre,kiralanan oobüs ile fuar a gidilecek ve 1 gün konaklamadan sonra aynı araç ile geri dönülecektir..
Detaylar için aşagıdaki topice tıklayın.
http://www.motordelisi.com/ftopict-43917.html

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 09.04.2007 - 08:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 18.01.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan bey aklıma gelmişken yazayım dedim.geçen seneki partinin olduğu yer çok uzaktı ta hadımköyde.şehir dışından gelen deliler partiye gelemez gelsede o saatte vasıta yok geri dönemez.ben geçen sene arif abi denk geldide onla geldim bizede tamer abiyle emre abi yol gösterdi öyle Bravo geldik.bilgilerinize
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.01.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, bu sefer daha merkezi yerde olacak ve daga degişik bir tema düşünüyoruz..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu belitmemdeki sebep kulübümüz için ne kadar insan fazla katılırsa bu tür organizasyonlara o kadar ağırlaşır ve söz sahibi oluruz.daha çok fark edilme imkanımız olur hakan bey Bravo
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eveettt ben geliyorum başka kimler geliyo ?
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi bütün deliler istanbulu tekrar fethetmeye Dans
Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 18.01.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş. nasipse bende orda olacağım hadi hayırlı olsun bakalım Bravo
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de Ankara'dan gelmeyi düşünüyorum. İnşallah bi aksilik çıkmaz Bravo
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E kambersiz düğün olur mu??? Mezaaaaarrrrr, nerdesin?? anladın sen anladın.

Tabii ben de orada olacağım. Hakan, fuar ile ilgili yapabileceğim bir şey varsa tabiiki yanınızdayım. Bana nasıl ulaşacağını biliyorsun. Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burak41
Üye
Üye

Nereden: kocaeli-gölcük

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmek istiyorum kocaeli den ama vasıta yok.otobüse atlayıp gelsem fuarı bulabilirmiyim? istanbul u iyi bilmiyorum İstemiyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.01.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok büyük ihtimalle Pazar öğleden sonra, kalabalığın cıvkının çıktığı gün, orada olabilirim. Ayrıca 3 ay sonrasını şimdiden bilemem tabi. Genede yavaş yavaş organize olmakta fayda var.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cecito
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delilerle buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Bravo Yönetimimize bu tur etkiliği simdiden düşündüğü içinde teşekkur ediyorum.
Başa dön
cecito Çevrimdışı cecito Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende nasip olursa bir arkadaşımla beraber geleceğim bir aksilik olmaz ise..biletleri nasıl temin edeceğiz peki ?
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi böyle büyük organizayonlarda seni yanlız bırakmam yanındayım her zaman Çoook seviyorum Bravo

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 18.01.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte sabırsızlıkla beklediğim güne çok az kaldı inşallah sizinleyiz Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal