Geçmiş yıllarda oldugu gibi MOTORDELİSİ SPOR KULÜBÜ bu senede MotoSHOW fuarında katılımcı olarak yerini alacak..
29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında DÜNYA TİCARET MERKEZİ'nde düzenlenecek olan Motosikelt Fuarı için Motordelisi tüm üyelerine DAVETİYE dagıtacaktır..
Motordelisi Kulübü standı 11. salonda olacak,salondaki yerimizi görmek için aşagıdaki linkteki plana bakabilirsiniz.
http://www.motoshow07.com/salon11.jpg
11. Salonda açacagımız standımızda üyelerimizi misafir edecegiz,MD Lisanaslı ürünlerin satışını yapacagız...
Fuar için İzmir,İstanbul,Ankara,Denizli,Bursa,Kocaeli,Konya MD başta olmak üzere tüm MD İL grupları organize olacaklar ve buluşacaklardır..
Ayrıca Fuar haftasındaki 31 MART CUMARTESİ Gecesi Motordelisi BÜYÜK BİR EGLENCE organize ediyor..İşte bu konuda açılan forum
http://www.motordelisi.com/ftopict-44498.html
Bütün üyelerimizi Fuardaki standımıza ve düzenlenecek olan MD PARTY ye bekleriz...
Sagladıgı imkanlardan dolayı Ares Fuarcılık'a teşekkürlerimizi sunarız.
İzmir MD grubunun Fuar a katılmak için planladıgı etkinlige göre,kiralanan oobüs ile fuar a gidilecek ve 1 gün konaklamadan sonra aynı araç ile geri dönülecektir..
Detaylar için aşagıdaki topice tıklayın.
http://www.motordelisi.com/ftopict-43917.html _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
En son HakanDincer tarafından 09.04.2007 - 08:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Tarih: 18.01.2007 - 07:55 Mesaj konusu:
hakan bey aklıma gelmişken yazayım dedim.geçen seneki partinin olduğu yer çok uzaktı ta hadımköyde.şehir dışından gelen deliler partiye gelemez gelsede o saatte vasıta yok geri dönemez.ben geçen sene arif abi denk geldide onla geldim bizede tamer abiyle emre abi yol gösterdi öyle geldik.bilgilerinize
Tarih: 18.01.2007 - 07:55 Mesaj konusu:
proracing, bu sefer daha merkezi yerde olacak ve daga degişik bir tema düşünüyoruz.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Tarih: 18.01.2007 - 08:03 Mesaj konusu:
bunu belitmemdeki sebep kulübümüz için ne kadar insan fazla katılırsa bu tür organizasyonlara o kadar ağırlaşır ve söz sahibi oluruz.daha çok fark edilme imkanımız olur hakan bey
Tarih: 18.01.2007 - 09:22 Mesaj konusu:
bende gelmek istiyorum kocaeli den ama vasıta yok.otobüse atlayıp gelsem fuarı bulabilirmiyim? istanbul u iyi bilmiyorum _________________ yf you can,catch me !!!
çok büyük ihtimalle Pazar öğleden sonra, kalabalığın cıvkının çıktığı gün, orada olabilirim. Ayrıca 3 ay sonrasını şimdiden bilemem tabi. Genede yavaş yavaş organize olmakta fayda var. _________________
[/url]
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız