Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaslar buda benim makinam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaslar buda benim makinam

arkadaslar buda benim makinam
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:22    Mesaj konusu: arkadaslar buda benim makinam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img251.imageshack.us/img251/7586/goruntu145qv8.jpg

http://img251.imageshack.us/img251/2048/goruntu146uv1.jpg

arkadaşlar motorum nasıl sizce benim motorumun özelliği farklı olup tek segman 19 karbüratör olup hafif pistonunda modifiye olarak tasarladım!...
maxkm:140 bana bu motorun maliyeti tam olarak 950 ytl olmustur görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorumm motorun ismini daha koymadımm sizce ismi ne olmalıı düşüncelerinizi bana yazarsanız sevinirim!... Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
herkucuk
Üye
Üye

Nereden: manisa-turgutlu

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakışır kasabalı kardeşime...Gülümsüyorum
Başa dön
herkucuk Çevrimdışı herkucuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmreDUMAN
Üye
Üye

Nereden: Tekirda?/Çerkezköy

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o aletle 140 km hıza çıkmayı düşünmüyorsun dimi ?? çok tehlikeli bence fren diye bişey yok zaten.
Başa dön
EmreDUMAN Çevrimdışı EmreDUMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman Koruma ekipmanın olmadan çıkma yola görüyorum haberlerde peugeotçuları kasksız korumasız ve bence fazla hızlı gitme yüksek hızlarda dengede kalmak zorlaşır gibi geliyo bana
seycan
Üye
Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben fazla hız düşkünü diğilim saten onun için basmam bana sesi yetiyor saten sizce bunun ismini ne koymalıyımm
Başa dön
seycan Çevrimdışı seycan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harıka bence Bravo Bravo ıyı bakmısın motora Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:56    Mesaj konusu: falcon Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seycan, yesıl olduğuna göre ......

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.01.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun çok güzel, ama üzerine yatarak, farsız, kasksız kullanıyorsan, kabullenmiyorum ve seni bir motosikletçi olarak kabul etmiyorum.

Şayet bunları yapmıyorsan, gerçek bir motosiklet tutkunusun demektir.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cryptonR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: turgutlu

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay sonunda katabıldın motorunu Bravo
ee nedemısler kasabalıyız motoru yaparızz Çok gülüyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ısmaını asfalt katılı koyman lazım gercekten coook temızmıs buravo Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
garabelli Çevrimdışı garabelli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seycan
Üye
Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önerin için teşekkür ederim arkadasım ama bence daha değişik bir isim bulmak lazımm!...
Başa dön
seycan Çevrimdışı seycan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel çalışma emeğine sağlık.
retkit
Üye
Üye

MesajTarih: 18.01.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet motorun temiz ama fazla basma
Başa dön
retkit Çevrimdışı retkit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 18.01.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi yapmışı motoru da.. Bobin 'i de boyasaydın yada krom renkte olanı varsa ondan alda tak.
Buji'yeda bi iyilikyap ta bi başlık alıp takarsan görüntüsünü daha çekici yapabilirsin..
Lastiklerinede fosfortak yada jantlara şerit çek.
Hakkatten 140 yapmıyo dimi? Max 120 yapanı duymuştum ama 140 ona çok değilmi?
Benimkine bi isim koymadım ama seninkisine "GREENMONSTER" (Yeşil canavar) diyebiliriz herhalde? tabi bu benim fikrim. istemezsen demezsin.
Kazasız srüşler dilerim....

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
omerbop
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.01.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel motor kardeşiim Bravo
Başa dön
omerbop Çevrimdışı omerbop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal