arkadaşlar motorum nasıl sizce benim motorumun özelliği farklı olup tek segman 19 karbüratör olup hafif pistonunda modifiye olarak tasarladım!...
maxkm:140 bana bu motorun maliyeti tam olarak 950 ytl olmustur görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorumm motorun ismini daha koymadımm sizce ismi ne olmalıı düşüncelerinizi bana yazarsanız sevinirim!... _________________ merihseycan@hotmail.com
Aman Koruma ekipmanın olmadan çıkma yola görüyorum haberlerde peugeotçuları kasksız korumasız ve bence fazla hızlı gitme yüksek hızlarda dengede kalmak zorlaşır gibi geliyo bana _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
Kayıt: Jan 10, 2007 Mesajlar: 194 Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR
Tarih: 18.01.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
İyi yapmışı motoru da.. Bobin 'i de boyasaydın yada krom renkte olanı varsa ondan alda tak.
Buji'yeda bi iyilikyap ta bi başlık alıp takarsan görüntüsünü daha çekici yapabilirsin..
Lastiklerinede fosfortak yada jantlara şerit çek.
Hakkatten 140 yapmıyo dimi? Max 120 yapanı duymuştum ama 140 ona çok değilmi?
Benimkine bi isim koymadım ama seninkisine "GREENMONSTER" (Yeşil canavar) diyebiliriz herhalde? tabi bu benim fikrim. istemezsen demezsin.
Kazasız srüşler dilerim.... _________________ Yollar gitmeyle bitmiyomu?!......
Birde CBR 125 deneyin...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız