Başlıkta da belirttiğim gibi "www.bikehk.com" isimli siteyi gezerken karşıma 2007 Takvimi çıktı bunu sizlerlede paylaşmak istedim..Gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışlar.
Tarih: 18.01.2007 - 22:02 Mesaj konusu:
bu satte böyle bir güzellik ;teşekkürler _________________ motosiklet şeytan işi değildir! ancak;şeytan insanın içindedir beraber olmak istediği sürece.
Waaaawwww....
harikulade yapmışlar adamlar yahuu..
ama tabi ki;en çok mayısa bittim.. r1 ...üwwww...
biran önce mayıs olsun da;hemen masa üstüm yapimm ..
herkes de benim gibi tawan yapsın r1 i görüncee.. _________________ *****Giden Gitmiştir ;Gittiği Gün Bitmiştir ....
BEN Gideni Değil ;Giden Beni KaybetmiŞtir.......*****
Tarih: 18.01.2007 - 22:54 Mesaj konusu:
ben böyle bir takvim bulamadığım için kendi motosikletli takvimi kendim yaptım hatta masa saatimi bile biz deliler motosikletle ilgili ne istersek yaparız degilimi? bu arada paylaşımiçin teşekkürler
bu ne yahu honda yok hiç?honda ya söliimde bi takvim yapsın
hee hee hee...melih cim;canım arkadaşım diyorum sana gel r1 e;herşey o 'nda;honda'da değil diye de;inanmıyorsun bana..
böyle beynini yıkamaya dewam edersem yakındır zaten.. r1 alman!!
neyse canım ; dua et de yakışıyorsun honda ya..
we de çok fazla laf söyleyemiyorum ;biliyorsun sewgilimin de honda 1000 rr;-son karar- ondan yani..zaten bunları okuması bile yeter..yarın bakalım nolacak ??her r1 demem de sinir oluyor ;bunları okuyunca deli olacak gene kesin ...he hee hee..... neyse.. _________________ *****Giden Gitmiştir ;Gittiği Gün Bitmiştir ....
BEN Gideni Değil ;Giden Beni KaybetmiŞtir.......*****
Tarih: 19.01.2007 - 01:17 Mesaj konusu:
YaGoR, katılıyorum dostum su motorun bakışlarına bak ya yiyecek gibi üff üff ducati süper yaa _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
ben teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışlar.Motordelisi olarak bizde yapabiliriz aslında Photoshop anlıyan arkadaşlar toplanıp arkaya motosiklet fotoğrafları,üstüne türkçe takvim kenarda MD logosu altta MD site ismi hoş olur
papatyaR6 delinin Masaüstü saatide böyle olur dimi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız