Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VIP e özel Moderator sistemine geçiş yapılacaktır.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VIP e özel Moderator sistemine geçiş yapılacaktır.

VIP e özel Moderator sistemine geçiş yapılacaktır.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.01.2007 - 13:31    Mesaj konusu: VIP e özel Moderator sistemine geçiş yapılacaktır. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"VIP Moderator" görevini yapabilcegine inananlar bu topicde talepde bulunsunlar..
Seçecegimiz arkadaşlarda başlıca aranan kriterler.

-VIP KOGUŞU forumlarında aktif olmalı
-En az 1 yıllık üye olmalı
-Motordelisi portalına hergün giriş yapıyor olmalı

Arkadaşlar sadece olmuş olmak için taleplerde bulunmayın..Lütfen bunun vakit isteyen ve özen gösterilmesi gereken bir görev oldugunu unutmayın..
Haa birde şu varki,Moderator olan kişi artık o eski üye kimliğindeki gibi özgür olamıyor,yazdıkları,yorumları ve uyarılarıyla üyelerimizi kazanmakla yükümlüler...İşte buda malesefki sizin olaylarda " taraf " olmanıza engeldir..
Bu şartlarda görevi almak isteyenler yazsın

Seçilecek arkadaşlar aşagıdaki rütbeyi alacaklardır

V.I.P Moderator

Son zamanlarda özellikle VIP bölümünde açılan topicler yüzünden birçok uyarı almaktayım..
Biliyorsunuzki VIP KOGUŞU bizim motosiklet dışındaki konularda paylaşımda bulundugumuz bir bölüm,bu bölümde mizah,geyik,sanat,spor,müzik,hobiler hertürlü konu hakkında yazabiliyoruz..Ancak bu forumlarda anlaşılmaz birşekilde RAHAT tavırlar oluyor ve buda bazen rahatsızlık verebiliyor..
Küfürlü,hakaret içeren mesajlardan bahsediyorum..

Şimdi düşündükki VIP e özel moderator sistemiyle daha güzel bir VIP KOGUŞU na kavuşabiliriz,ayrıca VIP bölümünü genişletip yeni forumlar ekleyecegiz..
VIP MODERATOR leri sadece VIP Forumlarına müdahale edebilcekler,mesaj silip,taşıyabilcekler ve yetkilendirilecekler..

Bu bölüm için 2 yada 3 moderator düşünecegiz,tabiki VIP müdahimi olan arkadaşlar arasından seçiecek ve dolayısı ile orda olan bitenden bu arkadaşlarımız sorumlu olacaklar..
Tabiki gırgır,şamata olacak ama özellikle hakaret,küfür ve didişme topicleri engellenmeli...Benzer topicler kilitlenmeli...
Biz diger moderator arkadaşlar zaten GENEL forumlarda yeterince vakit harcadıgımızdan VIP bölümüyle fazla ilgilenemiyoruz..Bu sisteme geçince dahada rahatlıyacagız...

En son HakanDincer tarafından 20.01.2007 - 07:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 19.01.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün reform günü ha Bravo
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, hakan abi yapılan bütün yenilikler cok güzel teşekkürler abi Bravo Alkışlıyorum ama abi bide şu sitenin yavaşlıgını haledemezmiyiz abi sürümünü degiştiremezmiyiz veya nasıl olcak abi cok yavaşladi iyice...herşey yavaş yavaş yenileniyor bide bu olsa
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 19.01.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neanderthal, sayılır..Şu anda sitemizde yaklaşık 200 kusur kişi online.
Hal böyle olunca moderator kadrosuda geniş olmalı...
Hepimizin MD yi daha rahat ve özgürce kullanması için. Bravo

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

_HALİT_, baglantınızla alakalı birazda..
Bende şakır şakır açılıyor sayfalar..
Birde kesinlikle İnternet Explorer yerine Firefox tarayıcı kullanmalısınız ..Nerdeyse %25 daha hızlıdır Firefox
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 19.01.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer demiş ki:
....Birde kesinlikle İnternet Explorer yerine Firefox tarayıcı kullanmalısınız ..Nerdeyse %25 daha hızlıdır Firefox

Kesinlikle katılıyorum. Ben de Firefox kullanıyorum. Özellikle CTRL-T çok iyi düşünülmüş ve alışkanlık yapan bir kısa yol. Daha önce Opera'da kullanılıyordu. IE son sürümünde benzerlikler var fakat firefox daha sade ve daha hızlı.

Alternatif arayanlar için ise Avant browser öneriliyor. Kullanıcı kesimi gitgide artıyor.

www.avantbrowser.com

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 19.01.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_HALİT_, biraza sitede flas olması yavaslatıyo ama Hakan_Dincer, dediği gibi Firefox
kullanırsan daha rahat edersın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 19.01.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer,abiciğim eline koluna saglık md için daha hayırlı olacak Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, ben gönüllüyüm.bütün gün sitede online durumundayım.elimden gelen birşey olursa yardıma hazırım bilgine Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, gönüllüyse bana verılen görevi ben yapamam o yapsın önünü actım bak artık hakan beyazkardelen79, bır düşün sen en iyisi...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun ne dielim.ama bu modların genelde online olan üyelerden seçilmesi tarafındayım.son söz sizin tabi....
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, görevin size verildiğini bilmiyordum sorun yok o zaman Bravo

Başa dön
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende yapabilirim aslında ewet ewet bir gönüllüde benim Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, yok ben şaka olsun diye sana dedım yoksa yok öyle birşey... senın olmana benden okey gelir hep ordasın çünkü bıde bayansın daha çok eleyip daha sık...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, tşkr ederim Gülümsüyorum

Başa dön
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 19.01.2007 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer Bu konuyu açtıysa,akLında biriLeri vardır mutLaka..
GönüLLü oLmak pek bir$eyi deği$tirmez zannımca..
Yine de iyi oLan kazansın Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal