Tarih: 19.01.2007 - 13:31 Mesaj konusu: VIP e özel Moderator sistemine geçiş yapılacaktır.
"VIP Moderator" görevini yapabilcegine inananlar bu topicde talepde bulunsunlar..
Seçecegimiz arkadaşlarda başlıca aranan kriterler.
-VIP KOGUŞU forumlarında aktif olmalı
-En az 1 yıllık üye olmalı
-Motordelisi portalına hergün giriş yapıyor olmalı
Arkadaşlar sadece olmuş olmak için taleplerde bulunmayın..Lütfen bunun vakit isteyen ve özen gösterilmesi gereken bir görev oldugunu unutmayın..
Haa birde şu varki,Moderator olan kişi artık o eski üye kimliğindeki gibi özgür olamıyor,yazdıkları,yorumları ve uyarılarıyla üyelerimizi kazanmakla yükümlüler...İşte buda malesefki sizin olaylarda " taraf " olmanıza engeldir..
Bu şartlarda görevi almak isteyenler yazsın
Son zamanlarda özellikle VIP bölümünde açılan topicler yüzünden birçok uyarı almaktayım..
Biliyorsunuzki VIP KOGUŞU bizim motosiklet dışındaki konularda paylaşımda bulundugumuz bir bölüm,bu bölümde mizah,geyik,sanat,spor,müzik,hobiler hertürlü konu hakkında yazabiliyoruz..Ancak bu forumlarda anlaşılmaz birşekilde RAHAT tavırlar oluyor ve buda bazen rahatsızlık verebiliyor..
Küfürlü,hakaret içeren mesajlardan bahsediyorum..
Şimdi düşündükki VIP e özel moderator sistemiyle daha güzel bir VIP KOGUŞU na kavuşabiliriz,ayrıca VIP bölümünü genişletip yeni forumlar ekleyecegiz..
VIP MODERATOR leri sadece VIP Forumlarına müdahale edebilcekler,mesaj silip,taşıyabilcekler ve yetkilendirilecekler..
Bu bölüm için 2 yada 3 moderator düşünecegiz,tabiki VIP müdahimi olan arkadaşlar arasından seçiecek ve dolayısı ile orda olan bitenden bu arkadaşlarımız sorumlu olacaklar..
Tabiki gırgır,şamata olacak ama özellikle hakaret,küfür ve didişme topicleri engellenmeli...Benzer topicler kilitlenmeli...
Biz diger moderator arkadaşlar zaten GENEL forumlarda yeterince vakit harcadıgımızdan VIP bölümüyle fazla ilgilenemiyoruz..Bu sisteme geçince dahada rahatlıyacagız... _________________
En son HakanDincer tarafından 20.01.2007 - 07:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hakan_Dincer, hakan abi yapılan bütün yenilikler cok güzel teşekkürler abi ama abi bide şu sitenin yavaşlıgını haledemezmiyiz abi sürümünü degiştiremezmiyiz veya nasıl olcak abi cok yavaşladi iyice...herşey yavaş yavaş yenileniyor bide bu olsa
Tarih: 19.01.2007 - 13:44 Mesaj konusu:
neanderthal, sayılır..Şu anda sitemizde yaklaşık 200 kusur kişi online.
Hal böyle olunca moderator kadrosuda geniş olmalı...
Hepimizin MD yi daha rahat ve özgürce kullanması için.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
_HALİT_, baglantınızla alakalı birazda..
Bende şakır şakır açılıyor sayfalar..
Birde kesinlikle İnternet Explorer yerine Firefox tarayıcı kullanmalısınız ..Nerdeyse %25 daha hızlıdır Firefox _________________
....Birde kesinlikle İnternet Explorer yerine Firefox tarayıcı kullanmalısınız ..Nerdeyse %25 daha hızlıdır Firefox
Kesinlikle katılıyorum. Ben de Firefox kullanıyorum. Özellikle CTRL-T çok iyi düşünülmüş ve alışkanlık yapan bir kısa yol. Daha önce Opera'da kullanılıyordu. IE son sürümünde benzerlikler var fakat firefox daha sade ve daha hızlı.
Alternatif arayanlar için ise Avant browser öneriliyor. Kullanıcı kesimi gitgide artıyor.
Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 19.01.2007 - 15:45 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun ne dielim.ama bu modların genelde online olan üyelerden seçilmesi tarafındayım.son söz sizin tabi.... _________________ "-.crazy team.-" -ѕєякαикαяαуєℓ-
0 ян(+) 81 вf 657
Tarih: 19.01.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
Bende yapabilirim aslında ewet ewet bir gönüllüde benim _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
beyazkardelen79, yok ben şaka olsun diye sana dedım yoksa yok öyle birşey... senın olmana benden okey gelir hep ordasın çünkü bıde bayansın daha çok eleyip daha sık...
Tarih: 19.01.2007 - 15:54 Mesaj konusu:
Hakan_Dincer Bu konuyu açtıysa,akLında biriLeri vardır mutLaka..
GönüLLü oLmak pek bir$eyi deği$tirmez zannımca..
Yine de iyi oLan kazansın _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız