Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lanet Taksiler(kaza)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lanet Taksiler(kaza)

Lanet Taksiler(kaza)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Levent, İstanbul

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Lanet Taksiler(kaza) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu sabah ilk kazamı yaptım gerçekten ciddi bir kazaydı ve çok ucuz atlattım. motorum pert Üzgünüm .

olayı anlatayım ki sizler de çok dikkatli olun bu bazı şerefsiz taksi şoförlerine karşı.
leventte nispetiye caddesi sonundan beşiktaşa inen yola çıkan alt geçitte(zincirlikuyu mezarlığının yanındaki yol) viraj alırken oldu olay.
sağ şeritte yollar kaygan diye gayet yavaş gidiyordum, önümde bir taksi ve onun önünde de başka bir taksi vardı. tam viraja girmişken gerizekalı, trafik nedir bilmeyen, araç kullanmayı bilmeyen en öndeki taksi şoförü ""aniden direksiyonu sağa kırdı"" ( """müşteri almak için ya da indirmek için""" ) ve gerçekten "ani" denebilecek bir fren yaptı. üstelik viraj alıyoruz arkadaşlar düşünün böyle bir salaklığı yapan insan olamaz. yerler tabi sabahın o saatinde sırılsıklam ve çok kaygan. onun arkasındaki taksi çok zor durdu ve feci kaydı, kornaya asıldı bende o an frenlere asıldım aramda mesafe vardı fakat duracak gibi değildim sola da kaçamazdım. frenleri sıkmamla birlikte motor altımdan kaydı kalçamın üzerine yere düştüm. o anı o kadar iyi hatırlıyorum ki motorun üzerinden yere düşmem resmen ağır çekimde oldu. yere düştüm soluma baktım motorla beraber virajın ortasına doğru kayıyorum. motor gitti giitti ve zor duran ikinci taksinin tampona büyük bir gürültüyle girdi. o an da çok şükür şuurum açıldı ve kendime geldim kendimi topladım ve baktım ki duran taksiye doğru gidiyorum ve resmen arabanın altına giricem. durmanın imkanı yok yerler buz gibi. doğru zamanı bekledim kaydım kaydım kaydım ve taksının arka tamponuna son anda ayaklarımı basarak durdum. o sinirle yerden kalktım ve en öndeki "virajda ani frenle müşteri almak için duran" taksiye doğru gitmek için kaskımı çıkardım çıldırmıştım kaskı nereye olursa vuracaktım arabasına kendisine. ve bir baktım ki arkadaşlar adam arabasından bile inmeden basmış gitmiş. resmen kaçmış. öbür taksici (benim çarptığım) indi arabadan küfür ede ede kaçan taksiciye. beraber motoru kenara çektik. servisi aradım ve gelip motoru aldılar. çok ucuz atlattım. usturupsuz düşseydim veya korumasız olsaydım çok kötü olabilirdi. şu an sadece ayak bileğimde kalçamda ve dirseğimde sıyrıklar var.
inanabiliyor musunuz bu hayvan bu aptallığı yaptıktan sonra kaçtı gitti.
bu cinayete teşebbüs değildir de nedir???
-spawn- Çevrimdışı -spawn- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun... Ucuz atlatmışsınız....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim arkadaşım. lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar bu hayvanlara karşı. hala olayın şoku üzerimde sersem gibiydim öglene kadar.
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

-spawn-, Geçmiş olsun. Sende bişi olmaması sevindirici.. Bu sarı böceklere dikkat edin yaa gerçekten dengeleri bozulmuş çoğunun bütün gün trafikteler malum.

Motor ne alemde ayrıca neydi kasko falan vardı umarım.
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu taksiciler 1 minibüsçüler2 otobüs ve kamyoncular ise 3.ya lanet olsun hepsine.nrede trafik şıkışmışsa.bunlardan kesi biri sebeptir. ve olası kazaların çoğunda da bunların adı geçmektedir.bunlara bir çözüm hala bulamadılar ya:sinir: Sinirlendim Sinirlendim

arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun...anlattıklarına bakılırsa gerçekten ciddi bir durumda soğukkanlı davranmışsın.inşallah kaskosu vardır makinenin arkadaşım.ah o taksici yi keşke yakalasaydın da.....(gerisi ahlaka aykırı şeyler olduğundan yazamıyorum)

En son _poseidon_ tarafından 20.01.2007 - 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_poseidon_ Çevrimdışı _poseidon_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun , allaha daha büyük kazalardan korusun
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor maxi scooter dı 150 t gidon koltuğa kadar girdi. yan grenaj komple çizik, ön cam ön grenaj komple dağıldı . trafik sigortası vardı. servis aldı yapmaya çalışacaklar.
ama motor sevdası geçmez Gülümsüyorum inşallah güzel bir makina için fuarı bekliyorum artık.
alperIZM
Üye
Üye

Nereden: IZMIR

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmis olsun kardesim.buyuk bi ihtimalle plakasini alamadiniz degil mi? Sinirlendim senin vurdugun taksicide mi alamadi plakasini?
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alperIZM demiş ki:
cok gecmis olsun kardesim.buyuk bi ihtimalle plakasini alamadiniz degil mi? Sinirlendim senin vurdugun taksicide mi alamadi plakasini?

yok hayır alamadık öyle birşey oldu ki . bir anda gelişti herşey ve kimse ne olduğunu anlayamadı doğal olarak. takdir edersin ki virajda ani frenle sağa kıran bir insanla hayatımız boyunca çok karşılaşmayız Öfkeliyim . herkes şoktu yani.
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 20.01.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş sana bişey olmasın. Ben hep kendimi sorgularım böyle bir durumda hatam neydi nasıl böyle bir duruma düştüm. Hata %100 takside ama bende zaten viraj ve yol ıslak yavaş gitseydim veya yakın takip etmeseydim diye düşünürüm, bu kazadan ders alarak motorculuğa devam ederim. Bende 3 ciddi kaza geçirdim
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım aman dikkatli ol Üzgünüm
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Böyle kendini bilmez cahillere ben fena bozuluyorum. Hele birde kaçıp gitmesi tam bi şerefsizlik. En ufak bir karekter sahibi olan insan bunu yapmaz.
Başa dön
sx45 Çevrimdışı sx45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-spawn-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun arkadaşlar hepimiz dikkatli olmalıyız. maalesef bu memlekette motorcular insan yerine koyulmuyor .
F118
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bu kasaplar olduğu sürece allah hepimizi korusun
Başa dön
F118 Çevrimdışı F118 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.01.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun ya ucuz at latmışsın şerefsizler ezbere araba kullanıyolar dikkat falan hiçbirşey yok
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal