Arkadaşlar bu sabah ilk kazamı yaptım gerçekten ciddi bir kazaydı ve çok ucuz atlattım. motorum pert .
olayı anlatayım ki sizler de çok dikkatli olun bu bazı şerefsiz taksi şoförlerine karşı.
leventte nispetiye caddesi sonundan beşiktaşa inen yola çıkan alt geçitte(zincirlikuyu mezarlığının yanındaki yol) viraj alırken oldu olay.
sağ şeritte yollar kaygan diye gayet yavaş gidiyordum, önümde bir taksi ve onun önünde de başka bir taksi vardı. tam viraja girmişken gerizekalı, trafik nedir bilmeyen, araç kullanmayı bilmeyen en öndeki taksi şoförü ""aniden direksiyonu sağa kırdı"" ( """müşteri almak için ya da indirmek için""" ) ve gerçekten "ani" denebilecek bir fren yaptı. üstelik viraj alıyoruz arkadaşlar düşünün böyle bir salaklığı yapan insan olamaz. yerler tabi sabahın o saatinde sırılsıklam ve çok kaygan. onun arkasındaki taksi çok zor durdu ve feci kaydı, kornaya asıldı bende o an frenlere asıldım aramda mesafe vardı fakat duracak gibi değildim sola da kaçamazdım. frenleri sıkmamla birlikte motor altımdan kaydı kalçamın üzerine yere düştüm. o anı o kadar iyi hatırlıyorum ki motorun üzerinden yere düşmem resmen ağır çekimde oldu. yere düştüm soluma baktım motorla beraber virajın ortasına doğru kayıyorum. motor gitti giitti ve zor duran ikinci taksinin tampona büyük bir gürültüyle girdi. o an da çok şükür şuurum açıldı ve kendime geldim kendimi topladım ve baktım ki duran taksiye doğru gidiyorum ve resmen arabanın altına giricem. durmanın imkanı yok yerler buz gibi. doğru zamanı bekledim kaydım kaydım kaydım ve taksının arka tamponuna son anda ayaklarımı basarak durdum. o sinirle yerden kalktım ve en öndeki "virajda ani frenle müşteri almak için duran" taksiye doğru gitmek için kaskımı çıkardım çıldırmıştım kaskı nereye olursa vuracaktım arabasına kendisine. ve bir baktım ki arkadaşlar adam arabasından bile inmeden basmış gitmiş. resmen kaçmış. öbür taksici (benim çarptığım) indi arabadan küfür ede ede kaçan taksiciye. beraber motoru kenara çektik. servisi aradım ve gelip motoru aldılar. çok ucuz atlattım. usturupsuz düşseydim veya korumasız olsaydım çok kötü olabilirdi. şu an sadece ayak bileğimde kalçamda ve dirseğimde sıyrıklar var.
inanabiliyor musunuz bu hayvan bu aptallığı yaptıktan sonra kaçtı gitti.
bu cinayete teşebbüs değildir de nedir??? _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
[img]http://img110.imageshack.us/img110/5421/88029589lq1.jpg[/img]
Tarih: 20.01.2007 - 19:31 Mesaj konusu:
-spawn-, Geçmiş olsun. Sende bişi olmaması sevindirici.. Bu sarı böceklere dikkat edin yaa gerçekten dengeleri bozulmuş çoğunun bütün gün trafikteler malum.
Motor ne alemde ayrıca neydi kasko falan vardı umarım. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 20.01.2007 - 19:33 Mesaj konusu:
ya bu taksiciler 1 minibüsçüler2 otobüs ve kamyoncular ise 3.ya lanet olsun hepsine.nrede trafik şıkışmışsa.bunlardan kesi biri sebeptir. ve olası kazaların çoğunda da bunların adı geçmektedir.bunlara bir çözüm hala bulamadılar ya:sinir:
arkadaşım sanada büyük geçmiş olsun...anlattıklarına bakılırsa gerçekten ciddi bir durumda soğukkanlı davranmışsın.inşallah kaskosu vardır makinenin arkadaşım.ah o taksici yi keşke yakalasaydın da.....(gerisi ahlaka aykırı şeyler olduğundan yazamıyorum) _________________
En son _poseidon_ tarafından 20.01.2007 - 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: May 20, 2006 Mesajlar: 356 Nereden: Levent, İstanbul
Tarih: 20.01.2007 - 19:34 Mesaj konusu:
motor maxi scooter dı 150 t gidon koltuğa kadar girdi. yan grenaj komple çizik, ön cam ön grenaj komple dağıldı . trafik sigortası vardı. servis aldı yapmaya çalışacaklar.
ama motor sevdası geçmez inşallah güzel bir makina için fuarı bekliyorum artık. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
cok gecmis olsun kardesim.buyuk bi ihtimalle plakasini alamadiniz degil mi? senin vurdugun taksicide mi alamadi plakasini? _________________ YA MOTOR YA OLUM!!!!!!(allah korusun)
Tarih: 20.01.2007 - 19:36 Mesaj konusu:
alperIZM demiş ki:
cok gecmis olsun kardesim.buyuk bi ihtimalle plakasini alamadiniz degil mi? senin vurdugun taksicide mi alamadi plakasini?
yok hayır alamadık öyle birşey oldu ki . bir anda gelişti herşey ve kimse ne olduğunu anlayamadı doğal olarak. takdir edersin ki virajda ani frenle sağa kıran bir insanla hayatımız boyunca çok karşılaşmayız . herkes şoktu yani. _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
geçmiş olsun kardeş sana bişey olmasın. Ben hep kendimi sorgularım böyle bir durumda hatam neydi nasıl böyle bir duruma düştüm. Hata %100 takside ama bende zaten viraj ve yol ıslak yavaş gitseydim veya yakın takip etmeseydim diye düşünürüm, bu kazadan ders alarak motorculuğa devam ederim. Bende 3 ciddi kaza geçirdim
Geçmiş olsun. Böyle kendini bilmez cahillere ben fena bozuluyorum. Hele birde kaçıp gitmesi tam bi şerefsizlik. En ufak bir karekter sahibi olan insan bunu yapmaz. _________________ Dünyaya neden geldin hiç düsündün mü ?
ybr125 cbf250 cbf500
dl650v-strom
Tarih: 20.01.2007 - 20:33 Mesaj konusu:
sagolun arkadaşlar hepimiz dikkatli olmalıyız. maalesef bu memlekette motorcular insan yerine koyulmuyor . _________________ Fithill Outdoor Challenge Team Administrator
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız