Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor hastası Çook yakında açılıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor hastası Çook yakında açılıyor

Motor hastası Çook yakında açılıyor
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aykut_R_251
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Motor hastası Çook yakında açılıyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor Hastası ile dostluğu, kardeşliği, arkadaşlığı tadacaksınız. Bu siteyi bilgintaneRR1'in açmasının nedeni md ye karşı rakip olmak değil Rize'de hiç bir motosiklet grubu olmadığındandır.Ben bu kadar yazıyorum daha kapasiteli bilgiyi Taner size verecek.

aykut_R_251 Çevrimdışı aykut_R_251 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kimi9vale46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun...basarılar dilerim Göz kırpıyorum
Başa dön
kimi9vale46 Çevrimdışı kimi9vale46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aykut_R_251, hayırlı olsun
zaten md"ye rakip olamaz
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aykut_R_251, geçtiğimiz günlerde Rize'den Transalp verip CBR600F'le takas ettik haberin var mı?? Bu arada siteniz hayırlı olsun Bravo
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇAYELY

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk öne Aykut abime teşekkürlerimi sunuyorum ve site hakkında bilgi veriyorum.Motor Hastası’nı açmamın nedenine gelince benim aklımda hiç yoktu site açmak ama taki motorcular bana site aç Rize’de tanınsın hem de arkadaşlar ediniriz.Geziler düzenleriz dediler bende tamam açarız dedim ve siteyi bir arkadaş yapmaya başladı sitede motosiklet üzerinde her şey olacak tabi ki de herkes üye olabilir şunu da önemle üstüne basayım sakın ama sakın bu siteyi açıyor da Md’ye rakip çıkacak ya da kendi sitesini açınca Md’ye hiç girmeyecek diye birşey yok hem rakip olmak istesem Md’yi reklam yapacağım diye bir fikrim olmazdı.Motor Hastası ile dostluğu, arkadaşlığı ve sevgiyi öğreneceyiz.Motor arkadaşları edinmekten hiç uzak kalmamak için bu siteyi açıyorum.
NOT:Ben Md’ye Girmekten Hiç Mahrum Kalmam.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

neanderthal,
merhaba biliyorum niyazi abi Transalp ile buraya geldi motor harika
bilgintaneRR1 Çevrimdışı bilgintaneRR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aykut_R_251
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki MD ye üye olamaz bende bi arkadaşın ricası üzerine böyle bir topiç açtım

aykut_8520@hotmail.com
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Motosiklet kültürüne bir şekilde katkıda bulunacak olması ne güzel. Bravo

En son freewing tarafından 21.01.2007 - 23:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun.Umarız dilediğiniz gibi olur..Ama bunu yeri duyurular kısmı olması gerekiyordu.
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 21.01.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni oluşumunuzda size başarılar dilerim...
Kabul edersenizde birkaç tavsiye...
Birlik-Beraberliğinizin orta noktası MOTOSİKLET SEVGİSİ olsun...
Başarılar dilerim...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-Manisa

MesajTarih: 21.01.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yeni oluşumunuzda size başarılar dilerim...
Kabul edersenizde birkaç tavsiye...
Birlik-Beraberliğinizin orta noktası MOTOSİKLET SEVGİSİ olsun...
Başarılar dilerim...

Her zamanki olumlu dileklerine katılmamak mümkün değil. Alkışlıyorum
Başa dön
beyazpapagan Çevrimdışı beyazpapagan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi 1 sen beni msn adresine kaydet konusalım 2 biz tüm arkadaslarla konusup da motor hastasi dedik ama motor hastasi olmassa dediğini yaparız saolun herkese hakan abi senin bu kadar can yakın olduğunu bilmiyordum.
bilgintaneRR1 Çevrimdışı bilgintaneRR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.01.2007 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siteniz size şimdiden hayırlı olsun Alkışlıyorum
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 22.01.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun öyle yada böyle amaç motor kardeşliği Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.01.2007 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU,
aynen katılıyorum size çok doğru
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 22.01.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgintaneRR1, yanlış hatırlamıyorsam aylar öncesinde internette forum odaklı bir site açmaya çalışıyordun ve yardım istiyordun. Umarım bilgilerin yeterli olmuştur.

Hayırlı olsun, Motosiklet tutkusu, size güzel dostluklar ve güzel anılar katsın.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal