Motor Hastası ile dostluğu, kardeşliği, arkadaşlığı tadacaksınız. Bu siteyi bilgintaneRR1'in açmasının nedeni md ye karşı rakip olmak değil Rize'de hiç bir motosiklet grubu olmadığındandır.Ben bu kadar yazıyorum daha kapasiteli bilgiyi Taner size verecek.
Kayıt: Mar 15, 2006 Mesajlar: 1255 Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir
Tarih: 21.01.2007 - 14:42 Mesaj konusu:
aykut_R_251, geçtiğimiz günlerde Rize'den Transalp verip CBR600F'le takas ettik haberin var mı?? Bu arada siteniz hayırlı olsun _________________ Çamurluk dediğin yüksek olur...
İlk öne Aykut abime teşekkürlerimi sunuyorum ve site hakkında bilgi veriyorum.Motor Hastası’nı açmamın nedenine gelince benim aklımda hiç yoktu site açmak ama taki motorcular bana site aç Rize’de tanınsın hem de arkadaşlar ediniriz.Geziler düzenleriz dediler bende tamam açarız dedim ve siteyi bir arkadaş yapmaya başladı sitede motosiklet üzerinde her şey olacak tabi ki de herkes üye olabilir şunu da önemle üstüne basayım sakın ama sakın bu siteyi açıyor da Md’ye rakip çıkacak ya da kendi sitesini açınca Md’ye hiç girmeyecek diye birşey yok hem rakip olmak istesem Md’yi reklam yapacağım diye bir fikrim olmazdı.Motor Hastası ile dostluğu, arkadaşlığı ve sevgiyi öğreneceyiz.Motor arkadaşları edinmekten hiç uzak kalmamak için bu siteyi açıyorum.
NOT:Ben Md’ye Girmekten Hiç Mahrum Kalmam.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
neanderthal,
merhaba biliyorum niyazi abi Transalp ile buraya geldi motor harika _________________ bilgintaner_53@hotmail.com
Motor Hastasy Yakynda Açylyyor...
Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Motosiklet kültürüne bir şekilde katkıda bulunacak olması ne güzel. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
En son freewing tarafından 21.01.2007 - 23:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.01.2007 - 23:12 Mesaj konusu:
Yeni oluşumunuzda size başarılar dilerim...
Kabul edersenizde birkaç tavsiye...
Birlik-Beraberliğinizin orta noktası MOTOSİKLET SEVGİSİ olsun...
Başarılar dilerim... _________________
Tarih: 21.01.2007 - 23:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
Yeni oluşumunuzda size başarılar dilerim...
Kabul edersenizde birkaç tavsiye...
Birlik-Beraberliğinizin orta noktası MOTOSİKLET SEVGİSİ olsun...
Başarılar dilerim...
Her zamanki olumlu dileklerine katılmamak mümkün değil.
hakan abi 1 sen beni msn adresine kaydet konusalım 2 biz tüm arkadaslarla konusup da motor hastasi dedik ama motor hastasi olmassa dediğini yaparız saolun herkese hakan abi senin bu kadar can yakın olduğunu bilmiyordum. _________________ bilgintaner_53@hotmail.com
Motor Hastasy Yakynda Açylyyor...
Tarih: 22.01.2007 - 08:27 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun öyle yada böyle amaç motor kardeşliği _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
bilgintaneRR1, yanlış hatırlamıyorsam aylar öncesinde internette forum odaklı bir site açmaya çalışıyordun ve yardım istiyordun. Umarım bilgilerin yeterli olmuştur.
Hayırlı olsun, Motosiklet tutkusu, size güzel dostluklar ve güzel anılar katsın. _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız