Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorum çalınıyordu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorum çalınıyordu

motorum çalınıyordu
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:12    Mesaj konusu: motorum çalınıyordu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm arkadaşlar günaydın güne size kötü haber vererek başlamak istemezdim ama sizlerle paylaşmak istedim dün akşam işten çıktım ve eve hiç uğramadan motorumu yıkatmaya götürdüm sonra evime gittim daha sonra yattım çünkü iş dolayısıyla baya yorulmuştum motorumu apt. altına her zamanki gibi kitledim daha sonra annem koşarak yanıma geldi ben hemen kalktım ve bana apartmanda birilerinin olduğunu söyledi ve hemen aşağı koşarak indiğimde apartmandan cıktıklarını gördüm ve motorun brandasını açtıklarını farkettim inanın arkadaşlar cok korktum allah kimsenin başına vermesin ve cok dikkatli olun inanın hala aklıma geldikçe çok korkuyorum nede olsa alınteri ile alındı ve hala borçları ödeniyor hepinize duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ederim Ağlıyorum
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman diyim, annene güzel bir teşekkür çiçeği yaptır bence, haketmiş ziyadesiyle...
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla öle görünüyo cok teşekkür ederim Üzgünüm
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

knight_rider, geçmis olsun! hirsizlik haberleri çogaldi, dikkatli olalim arkadaslar Üzgünüm ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

knight_rider,

geçmiş olsun..annene minnettar olmalısın..

yalnız , adamlar motorun yerini belirlemişler bu durumda..yarın öbürgün yine çalmaya yeltenebilirler.. Hemen motorun yerini değiştirip mümkünse güvenli ve kapalı bir yer bulmanı öneririm..
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah ah wishne yarama tuz bastın walla öyle biyer yok bizim orda yaa ne yapıcam bilmiyorum Üzgünüm
Başa dön
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korumuş knight_rider, inşallah bir daha başına/başımıza böyle şeyler gelmez.
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Brrrrr içim ürperdi. Benim motorda dışarda duruyo...
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman light ne yapıyorsun sen ya gözünü seveyim sağlam bi yere kilitle
Başa dön
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kapalı bir garaja da koyabilirsin, en azından için rahat eder. Yahut kömürlük gibi bir şey yaptırmalısın ki, kafan rahat etsin...
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VOLCANO58
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Ümraniye

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun knight_rider ucuz atlatmışsın
layla
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 19.11.2004 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar anlamıyorum sizi bazen ?
Motoru alırken dunya kadar para bayılıyorsunuz ama güvenlik zincirle olmaz.Ya bir otoparkla anlaşın yada muhafaza edebıleceğiniz kapalı garajlar tercih.İst da zaten çoğu arkadaşımız bu olanakları kullanıyor.
Hani gelen mala gelsin cana gelmesin, diye meşhur benzer deyimlerimiz de vardır ya bunlarda onemlı noktalardır.Ama 3 kuruş fazla ödeyin , Kabus dolu ruyalardan kurtulun.yani bir muhattabınız olsun !
Albatros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.11.2004 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar piyasada "master" diye amerikan malı bir zincirimsi alet var ,
yerede demir sabitledim , ona bağlıyorum . benimkini çalmaya yeltendiklerinde becerememişler , kesilmiyor . aklınızda bulunsun , ben büroya soktum motoru , birde temizledim pırıl vaziyette ama yinede master'la kalorifer kolon borusuna bağladım .
Başa dön
Albatros Çevrimdışı Albatros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 19.11.2004 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun, bugun hep çalıntı haberleri geliyor, umarım daha sağlam bir yer bulursun.
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NTTGEO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tbilisi

MesajTarih: 19.11.2004 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ama bu şerefsiz hırsızların bir kötü yanıda taktılarmı kafayı illa götürecekler, kompleks yapar bu şerefsizler daha çok önlemini al kardeşim hepimizi üzme. Öfkeliyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal