arkadaşlar günaydın güne size kötü haber vererek başlamak istemezdim ama sizlerle paylaşmak istedim dün akşam işten çıktım ve eve hiç uğramadan motorumu yıkatmaya götürdüm sonra evime gittim daha sonra yattım çünkü iş dolayısıyla baya yorulmuştum motorumu apt. altına her zamanki gibi kitledim daha sonra annem koşarak yanıma geldi ben hemen kalktım ve bana apartmanda birilerinin olduğunu söyledi ve hemen aşağı koşarak indiğimde apartmandan cıktıklarını gördüm ve motorun brandasını açtıklarını farkettim inanın arkadaşlar cok korktum allah kimsenin başına vermesin ve cok dikkatli olun inanın hala aklıma geldikçe çok korkuyorum nede olsa alınteri ile alındı ve hala borçları ödeniyor hepinize duyarlılığınızdan dolayı çok teşekkür ederim
yalnız , adamlar motorun yerini belirlemişler bu durumda..yarın öbürgün yine çalmaya yeltenebilirler.. Hemen motorun yerini değiştirip mümkünse güvenli ve kapalı bir yer bulmanı öneririm.. _________________ "Anlatabildi?in her ?ey, kar?yndakinin anlayabildi?i kadardyr."
Arkadaşlar anlamıyorum sizi bazen ?
Motoru alırken dunya kadar para bayılıyorsunuz ama güvenlik zincirle olmaz.Ya bir otoparkla anlaşın yada muhafaza edebıleceğiniz kapalı garajlar tercih.İst da zaten çoğu arkadaşımız bu olanakları kullanıyor.
Hani gelen mala gelsin cana gelmesin, diye meşhur benzer deyimlerimiz de vardır ya bunlarda onemlı noktalardır.Ama 3 kuruş fazla ödeyin , Kabus dolu ruyalardan kurtulun.yani bir muhattabınız olsun ! _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Tarih: 19.11.2004 - 12:04 Mesaj konusu:
arkadaşlar piyasada "master" diye amerikan malı bir zincirimsi alet var ,
yerede demir sabitledim , ona bağlıyorum . benimkini çalmaya yeltendiklerinde becerememişler , kesilmiyor . aklınızda bulunsun , ben büroya soktum motoru , birde temizledim pırıl vaziyette ama yinede master'la kalorifer kolon borusuna bağladım .
Tarih: 19.11.2004 - 12:14 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun ama bu şerefsiz hırsızların bir kötü yanıda taktılarmı kafayı illa götürecekler, kompleks yapar bu şerefsizler daha çok önlemini al kardeşim hepimizi üzme. _________________ KAS KAFALI OLMAYIN KASKLI OLUN
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız