çok hareketli ve güzel olmuş bence paylaşım için teşekkürler _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
R1_Sex_Murat, ellerine sağlık resimler süpriz oldu gerçekten çok keyifli bir gündü ben çok eğlendim. bu arada sanada çok geçmiş olsun ablacım. _________________
Tanıdık yüzleri görmek çok güzel. Teşekkürler bu anı bizlerle paylaştığın için Murat. Fakat kuzu nerde göremiyorum _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 21.01.2007 - 21:17 Mesaj konusu:
süper gezi olmuş hawalarda süperdi tabi ii eğlenmişsiniz md gittikçe büyüyor bravo pylaşımın için teşekürlerbeyazpapagan, R1_Sex_Murat, _________________
MSN Adresim:crazy_biker_18@hotmail.com
Tarih: 21.01.2007 - 21:20 Mesaj konusu:
OY OY OY OY ocak olmasına rağmen güzel giden havaların iyi bir şekilde değerlendirilmesi.harika bir gezi olmuş yine tebrikler.....istanbulda da bu aralar güzel bir gezi organize edilse ne güzel olur valla
fotoğraflarda emeği geçen ve bizlerle paylaşan herkese teşekkürler. _________________
Tarih: 21.01.2007 - 22:41 Mesaj konusu:
R1_Sex_Murat, sagol kardeşim gelemedik ama sen fotograflarla bizi oralara götürdün bu arada kuzuda gözüm kalmadıda halilin böyle dans edeceğini bilseydim seyretmeye gelirdim halil alacağın olsun darbuka falan gelmiş hiç bahsetmemiştin yine bir numarasınız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız