57_neron,
Allahtan ki motordan anlıyorsun ve böylelerine prim vermiyorsun
yazık çok yazık
"Ağlayanın malı,gülene hayır etmez" diye bir atasözümüz vardır ya
inş.. motorları yalan dolanlarla satıp ta birilerinin canı yakmazlar
en azından adam olup söylesinler ki
alan da ona göre davransın
ben 2. el almayi düsünüyordum, ta ki Pro7 de bir programi izleyene kadar.
adamlar cöplük bir volvoyu aldilar A`dan Z ye elden gecirdiler (sase yamukdu) Airbag kismini yenilediler ama görüntü olarak airbag var ici bos
sonra pazara götürüp bir vatandasa 12.750€ ya caktilar. inanin arac süper görünüyordu.
adam alip pazardan cikarken , kameralarla gelip bu arabayi kaca aldiniz memnunmusunuz diye sordular .adamcagiz cok düses kelepir dedi .
sonra arabanin hurda halinin fotolarini gösterdiler. sizin aldiginiz araba bu ve trafige katilim izni yok , bunu arac alim satiminda ki 3 kagitciligi sergilemek icin yaptik deyip adamin parasini iade ettiler.
arabayida cekici ile alip jilet haline cevirmek üzere götürdüler.
o gün Ohannes dedim ,bir otomobili o hale sokabiliyorlarsa kimbilir motorda neler dönüyordur dedim ve taksit maksit sifir aldim,
en azindan icim rahat.. _________________ 13
Durum çok vahim gerçekten..Peki biz motosikletleri almaya giderken iyi bi usta bulamazda sıradan bi motosiklet tamiri ile ugrasan(en kötüsünü var sayıyorum) biriyle gitsek gıcır gıcır duran ama kazalı, boyalı, vs.. olduğunu anlayabilir mi? onu merak ettim.
Yada Forumumuzda yazan "Motosiklet alırken nelere dikkat edilmedilir?" gibi başlıkları ezberleyip de gitsek yeterli olurmu _________________ ^2
Tarih: 22.01.2007 - 01:45 Mesaj konusu:
Onu bunu bilmem ama özellikle esnaftan galericiden uzak durun başka bişi demiyorum. Onlar satarlar sonra sorun olduğunda çokta güzel çamura yatarlar. Gidin sahibinden alın. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
neron: yazsana kardeşim buraya kim ne dedi,kim yalancı kim değil ak kaşık kara kaşık ortaya çıksın?Bunları saklamanın kimseye bir faydası yok.Bu adamlar yüzünden düzgün esnafta işini yapamıyor.
Kendi motoruma bir fiyat belirledim satışa koydum.Arayan adamlara resmen bağırıp çaarıyorum artık sinirimi tepeme bindiriyorlar...
-alo meraba
-Merhaba
-sizin bi ilan internette var onun için aradım kırmızı gsxr
-evet abi buyur
-ya kardeş en son kaç para yapıcan bunu bize biz gelip alcaz
-arkadaşım ben oraya yazmışım,fiyat son-parası olupta temiz motor isteyen arasın,pazarlık etmem
-sen öle diyon ama senin motorun 2006'sı var hemde kmsi düşük (bahsettiği motor pistten çıkma ön takım-motor kulağı-hilaller hak getire...)
-kardeşim bak beni ilgilendirmez benim malım bu kefilim,kendi motorum,başkasının ayar tutmayan kazalı motoruyla benimkini bir tutma
-ya ne farkeder oda esnaf sen bize güzel bi fiyat söyle gelip alalım
-görüşmek üzere,kapatıyorum iyi günler
-ya kardeş şunu 14'e bağla alalım...
nevrim döndü...küfür etmek geliyo içimden zor tutuyorum kendimi...
-aklın başına gelince ara beni
-kardeş bak,benim param hazır numaramı kaydet bgn sana müddet veriyorum..
o an ne ana ne bacı bırakmıcaktım ama efendilik işte...
Bu adamların leş motoru yüzünden,düzgün motorlar satılmıyor..Nerde bilinç bizde?Hangisi ucuzsa onu al,bu nasıl bir mantıktır?Bu mantık yüzünden 3 kaatçılar yolunu buluyo,sonra da TR'de race makinelerin ömrü neden kısa?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız