Tarih: 19.11.2004 - 13:10 Mesaj konusu: Motosikletinizin adı var mı ?
Motosıkletlerınıze ne kadar değer veriyorsunuz. ?
En Önemlisi onların bir ad verdinizmi. ?
Varsa neden esinlenerek isim verdiniz ?
Bizimle paylaşmak isterseniz anlamı nedir ? _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
ZXRosman, fazla olduğunu anladım.Ama buyuk bir eksıklık yanı, değer vermiyormusun ona ( onlara ).
Bence içlerinden birini çok sevıyorsundur.
Onlarda çiçek gibidir.Sevilmek isterler
Bence ona ( onlara ) acil bir isim bul. _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Tarihte kahramanlık yapana kadar isim vermezlermiş.
Sende ona benzer, izi kalan bir anın la ilgili olarak isim verebilirsin.
Yada, sana yaşattığı hislere dayanarakta ,yapabılırsın bunu _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Tarih: 19.11.2004 - 16:28 Mesaj konusu:
O zaman hiçbirimiz motosikletlerimize isim veremeyiz. Her birinin tarihteki gibi kahramanlıkları olamaz. Bu sadece bir hobi nasıl bir kahramanlık yapsak diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyor. O halde hisler devreye giriyor. Hislerde ateş parçası yada kırmızı papatya acayip kaçmaz. Bir dönem bu motorla showlar yapmıştım ama ben yapmıştım dolayısıyla kendime ad koyamayacağıma göre motoruma koyayım.
Ya motorun üzerinde iken sana verdiği bir histe olabilir bu ?
Israrla ayşe , fatma , olmak zorunda deyil.
Ya birde motosiklet kullanıyorsunuz ya.
Daha motosikletlerinize bir isim bile vermemişsiniz. _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Tarih: 19.11.2004 - 16:47 Mesaj konusu:
Her halde bu topiğe başka arkadaşlar pek bir fikir ortaya koymayacaklar.
Tabiki ismi var. Kırmızı Ateş. Kırmızı Papatya
İllaki üstündeyken verdiği hisse göre hareket edeceksek rüzgarın kızı diyeceğim bu defa Ayşeşule (bitişik yazın kızar sonra) çıkıp telif isteyecek.
Bu arada AyşeŞule'yi de andık. Motor üzerindeyken her şeyi unutup stres attığımıza göre. Psikoloğum diyebiliriz. Deriz oğlu deriz.
E hem fıstık gibiydi hem rengi of of gittii güzel kızım _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Zaten tek bayanlar bu kadar ince olabiliyor
İyi taş attım istila edilmeyeyim bari
İnşallah bulunur tatlım motosikletin.
O ismini hakederek kazanmış zaten _________________ LAYLA ( R?ZGARI HYSSETMENYN TADINI HER ZAMAN ?IKARIN )
Derim tabi hemde bagıra bagıra _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 19.11.2004 - 17:04 Mesaj konusu:
Topic amacını aşmasın ancak ne yazıkki bazı insanlar kolay para kazanmanın yolunu böyle bulmuşlar. Hak hukuk olmayınca da kolay para kazanmak isteyen insanların sayısı artıyor. Umarım bulunur ve sende deli gibi bağırırsın burada.
Bu arada layla erkeklerde ince olabiliyor unutma derim.
Yokmu bunu haklı çıkaracak arkadaşlar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız