Tarih: 22.01.2007 - 22:12 Mesaj konusu: ufak plaka
arkadaşlar plakamı ufalttırmak istiyorum.1 kaç tane ufak plakalar gördüm mesela polislerin plakası gibi olanlardan.1 cbr125 de gördüm hoş görünüyordu.Nerde nasıl yaptırabilirim? plaka kestirme işleminemi başvurmalıyım yada muameleciye gidip yeni plaka mı çıkarttırıyım.1de damga kabartması flm nasıl halledileiblinir? Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
mertaltinok, bildigim kadarıyla ufak plaka verilmiyor istanbulda.bende var ist deyim ama motorum konyalı.gördüğün ufak plakalarda sonradan yapma plastikten tebalacılar yapıyorlar ama mühür olayları yok bilgine...ufak plaka takarsanda orjinalinide bir şekilde yanında gezdirmeni tavsiye ederim _________________
Tarih: 23.01.2007 - 00:03 Mesaj konusu:
Evet bi çok kişi yaptırıyo ama hep mühürsüz gördüklerim. Harleylerde falan gördüm ama onlarda sağlam para bayılmıştır eminim. Ama onlar için sorun yok cukka dolu zaten. freddy_'nin dediği gibi bi reklamcıdan beyaz pleksiglas alıp kestirip ayarlayabilirsin. Polis mühürsüzlüğe pek bişi demiyo yeterki orjinali yanında olsun. Ama kılın tekine dek gelme ihtimalinide düşün. Sitede mavioğuz var onun motorunu plakasıda miniydi istersen bi danış PM'den..
saolun arkadaşlar. Anladımki bu iş yaş bende plakalığı çıkariyim bari birazda olsa küççük görünsün yine.1de kenarları flmda kestiriyim.çok teşekkürler herkese.
Ben yaptırdım, tabelacıda yazdırdım, ama orjinal plakayı yanımda taşıyorum. Plastik malzemenin üzerine yazı yapıştırma yaptılar, hafif ve gayet kibar oldu.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 23.01.2007 - 12:20 Mesaj konusu:
mertaltinok, herhangi bir tebalacıda yaptırabilirsiniz yaptırdıgınız plakanın bir gecerliliği yoktur resmi değilidr fakat polis cevirmelerinde onların insafına bakıyor her şey yaptıran arkdaşlarımın hiç biri sorunla karşılaşmadı ben dahil _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Üzerine basa basa tekrar söylüyorum, orjinal plakayı da mutlaka motor üzerinde veya çantanızda bulundurmanız gerekiyor. Kanunen hiç bir geçerliliği yok. _________________ Free Motorcycle Team
bu plakalar reklamcılardan yaptırabilirsin..damgası falan olmazççpoli gördümü ceza yazar yada durdurur orjinal plakası nerde diye sorar..yanında taşırsan gerçek plakanı sorun olmaz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız