Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)

acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oldwolf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.01.2007 - 00:50    Mesaj konusu: acil A (rh)+ kana ihtiyaç var (MD Üyesi arkadaşımız için) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitemiz üyelerinden atakan arkadaşımız kaza geçirmiştir
şu an enternational yeşilköyde yatmaktadır kan verebilecek arkadaşların 05376886368 numarlı tlf acil ulaşmaları rica olunur

Son Mesajdan 34 dakika sonra eklendi:
Başa dön
oldwolf Çevrimdışı oldwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.01.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göremeyen varsa diye güncelleyim İyi fikir
geçmiş olsun arkadaşımıza buarada Allah yardımcısı olsun İstemiyorum
Ozonic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya

MesajTarih: 24.01.2007 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım,
umarım en kısa zamanda ihtiyacınız olan kan'a ulasırsınız Ağlıyorum
Başa dön
Ozonic Çevrimdışı Ozonic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.01.2007 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldwolf, ya şu bizim KAN BANKASI na baksanız ya..
Çok üzüldüm..Durumu hakkında bize taze bilgiler verisen sevinirim..Ayrıca dikkat çekilmesi açısından başlıgı degiştirdim..
Üye
Üye

Nereden: kahpe istanbul

MesajTarih: 24.01.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldwolf, geçmiş olsun daha net bilgilendirirsen sevinirim ??

0rh + yaw tutmuyor tutsa şimdi çıkcam evden Ağlıyorum
Başa dön
alpeRR Çevrimdışı alpeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 24.01.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim a+ ama burdan oraya kanmı olur cok ama cok geçmiş olsun Ağlıyorum Ağlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alpeRR
Üye
Üye

Nereden: kahpe istanbul

MesajTarih: 24.01.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz once aradım yeterlı kan bulunmus ama yarın 1 ameliyat daha geçircekmiş topıgı yukarda tutalım neme lazım yedekde bulundurmaya çalısalım pek soramadım durum kötü galiba aslında bi ziyarat ayarlasak durumu duzeldiginde....şimdilik yapıcak tek sey yastıga basımızı koydugumuzda atakan içinde dua etmek Ağlıyorum
alpeRR Çevrimdışı alpeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Weycell
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.01.2007 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım en kısa zamanda eskı saglıgına kavusur. Allah yardımcısı olsun.
Başa dön
Weycell Çevrimdışı Weycell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.01.2007 - 06:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Ağlıyorum allah acil şifalar versin Çoook seviyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 24.01.2007 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bi haber Allah acil şifalar versin İstemiyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.01.2007 - 07:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.01.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH acil şifalar versin arkadaşım.geçmiş olsun ...
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 24.01.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 24.01.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke yakın olsaydım benim kanımda A(RH)+ arkadaşımıza acil şifalar Üzgünüm

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.01.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal