Tarih: 27.01.2007 - 23:57 Mesaj konusu: bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!
(m.kemal paşa gezisi)-arkadaşlar geçen hafta impressiveQ(ismail) arkadaşımız ile 17 şubat pazar günü ile ilgili bir gezi planı yaptık ve bunu site dışında birebir bursa M.D. üye arkadaşlarımızın bir kısmı ile paylaştık görüştüğümüz arkadaş sayısı 10 civarı ve sertaç and samet başta olmak üzere hepside ok dedi.! bursa M.D. olarak yaklaşık aktif 35 üyeyiz ve benim hayalim bu plana ilgi olması ve katılımın en az 25 kişiye ulaşması.! arkadaşlar bu geziyi gerçekten prof kalitede yapmayı planlıyoruz.! beraberimizde prof bir kameraman ve fotografçı olacak.! gezi tamamen kalite video çekim ve fotolarla zenginleşecek ve buda ne yaptığımızı gezide neler yaşadığımızı çok iyi bir şekilde sayın M.D. üye kardeşlerimiz ile paylaşmamızı sağlayacaktır. bu geziyi gerçekten çok isteyerek ve katılımın yüksek olmasını dileyerek hayal ettiğimiz için bi hayli önceden duyurmak istedik..! şimdi sayın bursa M.D. üye arkadaşlarım size sesleniyorum...!! eğer belirttiğimiz tarih te yoğun yağış ve kötü hava koşulları olmadığı taktirde bu geziye iştirak etmek istermisiniz..? not: lütfen görüşlerimizi burada net bir şekilde belirtelim katılım listesi ve planın son kalan bölümünü oluşturmak için gerekli olacak..! katılımın yüksek olması dileğiyle.. haydi bursa M.D verelim coşkuyu _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
sofuoglu, evet erhan bence muhteşem bir fikir kesinlikle geliyorum..! teknik detaylarıda düşünmeniz gezimize renk katacağına inanıyorum. bursa M.D gerçekten emin adımlarla çoğalarak yol alıyor..! inşallah yüksek katılımlı eğlenceli bir gezi olur _________________
MSN Adresim:excellenceQ@msn.com
sofuoglu, yapılan planların tıkır tıkır işleyerek,katılımında yüksek olmasıyla bursa md olarak güzel bir etkinlik olacağı inancındayım.
alişah kardeşimizde iznikten bir gurup oluşturup getirirse iyi olur
inegöl'lü
k.paşalı ve hatta bütün ilçelerdeki arkadaşları bu geziye iştirak etmye davet ediyoruz.
Hakan_Dincer, tabi abi biz gezi başlıgıcından sonuna kadar kurallara uyuyoruz bilgileriniz için teşekkürler _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
Carcharoth, süpersin kardeşim ama oy kullandınmı ? bunada dikkat edelim
Son Mesajdan 3 saat 52 dakika sonra eklendi:
fast_rider, canım arkadaşım 16 şubat güzel fikir ama c.tesi çoğu kişi çalışıyor o açıdan 17 şubat daha uygun olacaına karar verdik.. müsait olursan bekliyoruz
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Texas, m.kemal paşa ya gitmişken su uçtuya gitmemek olurmu hiç tabiki gideceğiz _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
Tarih: 28.01.2007 - 18:40 Mesaj konusu:
bu gezi gerçekten bütün bursa md açısından çok güzel bir gezi olacak buna kalpten inanıyorum çünkü bizim içimizde sadece hadi atlıyalım motorlara grupla gezelim dönelim hevesi yok..
benim su ana kadar anladığım kadarıyla bursa md ailesi gerçekten kalıcı arkadaşlıkların unutulmayan gezilerin ve huzur dolu bir grup ortamını içinde barındıran bir aile kendi adıma cok mutluyum ..
bu geziye de katılacağım ve bir günde 450 km yapmayı göze aldım benim motorla ayrıca iznikten bir maxiscooter 2 - 3 ybr getireceğim yani biçok md daha görüşmek üzere tüm bursa ailesi _________________
MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com16 FAA 37 a rh +
Carcharoth, ok dostum harikasın imzamızda süper oldu yaw cracky, (alişah) bu imza işini akıl edip üşenmeden bizlere sunduğun için teşekkürler.. _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
tabiki havalar güzel olursa orda olmaya calışıcaz _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız