Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!

bursa M.D. 17 şubat gezi planı..!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

1. liğe aday muhteşem m.kemal paşa gezisini kabul ediyormusunuz.?
evet
82%
 82%  [ 28 ]
hayır
17%
 17%  [ 6 ]
Toplam Oylar : 34

Yazar
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 27.01.2007 - 23:57    Mesaj konusu: bursa M.D. 17 şubat gezi planı..! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(m.kemal paşa gezisi)-arkadaşlar geçen hafta impressiveQ(ismail) arkadaşımız ile 17 şubat pazar günü ile ilgili bir gezi planı yaptık ve bunu site dışında birebir bursa M.D. üye arkadaşlarımızın bir kısmı ile paylaştık görüştüğümüz arkadaş sayısı 10 civarı ve sertaç and samet başta olmak üzere hepside ok dedi.! bursa M.D. olarak yaklaşık aktif 35 üyeyiz ve benim hayalim bu plana ilgi olması ve katılımın en az 25 kişiye ulaşması.! arkadaşlar bu geziyi gerçekten prof kalitede yapmayı planlıyoruz.! beraberimizde prof bir kameraman ve fotografçı olacak.! gezi tamamen kalite video çekim ve fotolarla zenginleşecek ve buda ne yaptığımızı gezide neler yaşadığımızı çok iyi bir şekilde sayın M.D. üye kardeşlerimiz ile paylaşmamızı sağlayacaktır. bu geziyi gerçekten çok isteyerek ve katılımın yüksek olmasını dileyerek hayal ettiğimiz için bi hayli önceden duyurmak istedik..! şimdi sayın bursa M.D. üye arkadaşlarım size sesleniyorum...!! eğer belirttiğimiz tarih te yoğun yağış ve kötü hava koşulları olmadığı taktirde bu geziye iştirak etmek istermisiniz..? not: lütfen görüşlerimizi burada net bir şekilde belirtelim katılım listesi ve planın son kalan bölümünü oluşturmak için gerekli olacak..! katılımın yüksek olması dileğiyle.. haydi bursa M.D verelim coşkuyu Delirdim Dans Delirdim
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excellenceQ
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 28.01.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu, evet erhan bence muhteşem bir fikir Alkışlıyorum kesinlikle geliyorum..! teknik detaylarıda düşünmeniz gezimize renk katacağına inanıyorum. bursa M.D gerçekten emin adımlarla çoğalarak yol alıyor..! Bravo inşallah yüksek katılımlı eğlenceli bir gezi olur Delirdim

MSN Adresim:excellenceQ@msn.com
Başa dön
excellenceQ Çevrimdışı excellenceQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.01.2007 - 04:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu, mutlaka şu topicdeki yönergeleri izleyin..

http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html

Bu beraberinde "Güvenli Sürüş" ve görsel güzellikleri getirecektir..

Fotograf çekilin dememe gerek bile yok sanırım
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 28.01.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kısmetse Gelicem bu sefer.. Su uçtuya mı gidicez?

Karda yağıyo ama Üzgünüm İstemiyorum

İnşallah o gün güzel olur İzin alabilirsem gelicem Güzel plan Alkışlıyorum
impressive
Üye
Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu, yapılan planların tıkır tıkır işleyerek,katılımında yüksek olmasıyla bursa md olarak güzel bir etkinlik olacağı inancındayım.
Bravo alişah kardeşimizde iznikten bir gurup oluşturup getirirse iyi olur
Bravo inegöl'lü
Bravo k.paşalı ve hatta bütün ilçelerdeki arkadaşları bu geziye iştirak etmye davet ediyoruz.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Başa dön
impressive Çevrimdışı impressive Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, tabi abi biz gezi başlıgıcından sonuna kadar kurallara uyuyoruz bilgileriniz için teşekkürler Bravo
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 28.01.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu bence o gezıyı 16 subatta yapın hem ghost rider vızyona gırıyo o gunu tum motorcularla o fılme gıtme şansınız olur super bı gün olur bence Bravo
Başa dön
fast_rider Çevrimdışı fast_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Buda sorulurmu canım tabiki geliyorum Delirdim
Başa dön
Carcharoth Çevrimdışı Carcharoth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Carcharoth, süpersin kardeşim ama oy kullandınmı ? bunada dikkat edelim Bravo

Son Mesajdan 3 saat 52 dakika sonra eklendi:

fast_rider, canım arkadaşım 16 şubat güzel fikir ama c.tesi çoğu kişi çalışıyor o açıdan 17 şubat daha uygun olacaına karar verdik.. müsait olursan bekliyoruz Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Texas, m.kemal paşa ya gitmişken su uçtuya gitmemek olurmu hiç tabiki gideceğiz Bravo
cracky
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa md team

MesajTarih: 28.01.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu gezi gerçekten bütün bursa md açısından çok güzel bir gezi olacak buna kalpten inanıyorum çünkü bizim içimizde sadece hadi atlıyalım motorlara grupla gezelim dönelim hevesi yok..

benim su ana kadar anladığım kadarıyla bursa md ailesi gerçekten kalıcı arkadaşlıkların unutulmayan gezilerin ve huzur dolu bir grup ortamını içinde barındıran bir aile kendi adıma cok mutluyum ..

bu geziye de katılacağım ve bir günde 450 km yapmayı göze aldım benim motorla Bravo ayrıca iznikten bir maxiscooter 2 - 3 ybr getireceğim yani biçok md daha görüşmek üzere tüm bursa ailesi Alkışlıyorum Alkışlıyorum

MSN Adresim:devil_of_bursa_md@motordelisi.com 16 FAA 37 a rh +
Başa dön
cracky Çevrimdışı cracky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Carcharoth
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu kusura bakma oy kullanmamışım Üzgünüm Neyse oyumuda verdim Göz kırpıyorum..

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

deneme
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Carcharoth, ok dostum harikasın Bravo imzamızda süper oldu yaw cracky, (alişah) bu imza işini akıl edip üşenmeden bizlere sunduğun için teşekkürler.. Bravo
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki havalar güzel olursa orda olmaya calışıcaz Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sercat, tabi geleceksin sertaç başkansız gezi olurmu Gülümsüyorum Bravo
efsanetimsah
Üye
Üye

MesajTarih: 28.01.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmetse bende gelicem Dans
Başa dön
efsanetimsah Çevrimdışı efsanetimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal