Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün sabah İstanbul da şiddetli yağmur vardı.(Avrupa yakasında).Bilenleriniz vardır mutlaka sabah işe giderken yolumun üzerindeki hiç bir trafik ışıkları yanmıyordu...Rezalet bir durum ya nedir bu İstanbuldaki sinyalizasyon çökmesi...Tam işyerimin karşısında bir dörtyol var saat 11.00 sularına kadar izledim ışıklar yanmıyodu herkes kafasına göre geçiyo kimsenin birbirine yol vermek gibi bir düşüncesi olmuyo tabiki buda trafiği kilitliyo özellikle topkapı rami bayrampaşa' dan ikitelli organize ye kadar yollar allak bulak oluyor...Allahtan motorumuz varda trafik sorunu yaşamıyoruz fazla.... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Trafik ışıkları yanmış olsa bile, eğer sabahın erken saatında, örneğin 06.30 gibi bir kavşaktan geçiyorsanız çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü ışık ne yanarsa yansın, sanki orada hiç trafik lambası yokmuş gibi tam gaz gelen uykulu birisi ile karşılaşmak her an mümkün... Hele İstanbul'da.. Ağbi manyak bir şehir burası ya... Daha doğrusu şöyle diyelim.. Eşek sürmesini bilmeyenler Anadolu'da, İstanbul'da BMW ve Jeep kullanıyor. Kıskanıyorsam namerdim. Adam kazma, arabanın içinde kullanan kişiye bakınca bunu pat diye anlıyorsunuz...
Tarih: 21.11.2004 - 20:07 Mesaj konusu:
Evet çok komik bir olay. Zaten arapsaçı olan trafik dahada iğrenç oluyor. Dellendim bende bizim oradaki ışıklarda _________________ ...Oytun...
..Ainador..
Kayıt: Oct 04, 2004 Mesajlar: 111 Nereden: Istanbul/Altunizade
Tarih: 21.11.2004 - 20:24 Mesaj konusu:
Ne yazıkki türkiyede çoğu vatandaş araçlarının kalıplarına göre muamele görüyor, adam bende jeep var karşıma bir şey çiksada bana bişey olmaz düşüncesiyle basıyor buda biz motorcuların trafikde ışıklara güvenerek hareket etmesini engelliyor.
Evet kesinlikle ışıklara güvenmeyin arkadaşlar. Ana caddede giderken yeşil yanıyor hızımı kesmeyeyim diye düşünmeyin.
Özellikle yol boş ise bir maganda çıkıyor Jeep ile BMW ile (veya başka araçla fark yok tabii ki maganda magandadır) hiç ana yola bakma gereği duymadan kendini yola atıyor.
Onlarca kez bu olaya tanık oldum; özellikle kavşaklardaki ışıklara gelince yol boş ise, yeşil yanıyor olsa bile, mutlaka yavaşlıyorum... !!
Başka türlü istenmeyen sürprizlerden (doğru yazdım herhalde) kurtulma şansı yok...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 22.11.2004 - 10:34 Mesaj konusu:
Sana katılıyorum Capital1..
Bunlar köylerinde eşeklere binemeyen insanlar, iki günde zengin olmuşlar çalıp çırpıp, vergi kaçırıp, altlarına almışlar haketmedikleri arabaları. Bunları allah kahretsin. Aşşağılık insanlar... _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız