Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 20/11/2004 Ehliyet Surus'e Girenler...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

20/11/2004 Ehliyet Surus'e Girenler...

20/11/2004 Ehliyet Surus'e Girenler...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 20.11.2004 - 22:47    Mesaj konusu: 20/11/2004 Ehliyet Surus'e Girenler... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet millet kimler girdi ne yapti cok merak ediyorum.. Acikcasi bende bugun girdim ve hayatimda gordugum en sagnak yagista motor kullandım. Izmiri seller goturdu ben ise kankamin(kanle) motorunla bi tur attım geldim ve gectim. Komisyondan birisinin ''BU ADAMLAR BU HAVADA KULLANIYORSA HER HAVADA KULLANIRLAR'' lafından sonra pekte zor olmadı sınav yani :P Nede olsa gercek motorcu soguk ve yagisli havada kullanandir degilmi arkadaslar Gülümsüyorum

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.11.2004 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sınavın yurt genelinde ertelendiğini sanıyordum. Demek İzmir'de ertelenmemiş.
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 21.11.2004 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurhun,
Congratulation Dil çıkarıyorum
Şimdiden ehliyetin hayırlı olsun...
Bende bu sabah sağnak yağmur yağarken kullandım...
Aslında yağmurda çok zevkli oluyor... Göz kırpıyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
B-king
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.11.2004 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet bize de haftaya ertelendi dediler yani ist.te
Başa dön
B-king Çevrimdışı B-king Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.11.2004 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok İzmir de ertelenmedi.Bende ordaydım sanırım A2 için tek bayan bendim.İnanılmaz bir yağmur vardı.İlk kez yağmurda motor kullandım.Kaskın camını bile kapatamıyordum.Çok ıslandım bugün yarın hastalanırım ben Üzgünüm Adalı da vardı ..Hatta ikimiz aynı anda sınava tabi tutulduk.Yarı yola kadar ben yolun diğer yarısını Adalı geçti.
Geçtim bende e artık benim ehliyetimde hayırlı olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum

En son Rabbit tarafından 21.11.2004 - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 21.11.2004 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm direksiyon sınavı 27 11 2004 ( konya da) bizim sürücü kursu var.
bizim konyanın tarihi bu =ehliyetleriniz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin .eee şu ehliyetlerin kuyrugunu düzeltelim. Çok gülüyorum

msn .c_ceylan85zx10r@hotmail.com
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 21.11.2004 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,
Seninde ehliyetin hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 21.11.2004 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, ehliyetin hayırlı olsun! :sevinç: Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.11.2004 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kankacim ehliyetin hayirli olsun. gerci dun yuzune de soyledim ama ueheuhu.
rabbit senin de hayirli olsun
rosstheboss --> bu bahsettigin sey dunyada sadece Turkiye`de oluyor.
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 21.11.2004 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman, ThE_Unforgiven, merci efendim merci.Darısı olmayanların başına Çok gülüyorum
RossTheBoss, Evet scooterla alıyorlar sınava .İsteyen kendi motosikletiyle isteyen kursunun motosikletiyle giriyor sınava.
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.11.2004 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçenlerin ehliyetleri hayırlı olsun.
inşallah 2005 yazında bende alıcam ehliyeti . 1 sene çok uzun bi zaman gibi gözüküyo gözüme hele bide dışarısı güneşli olunca ağlayacak gibi oluyorum. Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.11.2004 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RossTheBoss demiş ki:
yaa ben vitesli motor kullanamiyorum hoca seni scooter la sokariz dedi geçersin dedi,böyle bisey harbiden olur mu sinav haftaya çünkü!!!

evet evet evet Gülümsüyorum

Rabbit kazasiz belasiz Gülümsüyorum

Gürhun Kaya
Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.11.2004 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni ehliyet alanlari kutluyorum Dil çıkarıyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 21.11.2004 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanle demiş ki:
kankacim ehliyetin hayirli olsun. gerci dun yuzune de soyledim ama ueheuhu.
rabbit senin de hayirli olsun
rosstheboss --> bu bahsettigin sey dunyada sadece Turkiye`de oluyor.

Merci ehehe kanki sen olmasan napardım bilemiyorum.. bana yine zor gunumde yardımcı oldun ya tesekkur ederim. Sen bitanesin.

Gürhun Kaya
Başa dön
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 21.11.2004 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ehliyetleriniz arkadaşlar Dil çıkarıyorum yazılı sınav zormu bende aralık 18 de giricem yanlış hatırlamıyorsam.merak ettim ne kadara alıyorsunuz?
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.37 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal