Evet millet kimler girdi ne yapti cok merak ediyorum.. Acikcasi bende bugun girdim ve hayatimda gordugum en sagnak yagista motor kullandım. Izmiri seller goturdu ben ise kankamin(kanle) motorunla bi tur attım geldim ve gectim. Komisyondan birisinin ''BU ADAMLAR BU HAVADA KULLANIYORSA HER HAVADA KULLANIRLAR'' lafından sonra pekte zor olmadı sınav yani :P Nede olsa gercek motorcu soguk ve yagisli havada kullanandir degilmi arkadaslar _________________ Hayat bir oyun GAME OVER olma yava? git, bonus hakkyn yok...
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 21.11.2004 - 01:23 Mesaj konusu:
gurhun,
Congratulation
Şimdiden ehliyetin hayırlı olsun...
Bende bu sabah sağnak yağmur yağarken kullandım...
Aslında yağmurda çok zevkli oluyor... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Yok İzmir de ertelenmedi.Bende ordaydım sanırım A2 için tek bayan bendim.İnanılmaz bir yağmur vardı.İlk kez yağmurda motor kullandım.Kaskın camını bile kapatamıyordum.Çok ıslandım bugün yarın hastalanırım ben Adalı da vardı ..Hatta ikimiz aynı anda sınava tabi tutulduk.Yarı yola kadar ben yolun diğer yarısını Adalı geçti.
Geçtim bende e artık benim ehliyetimde hayırlı olsun _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 21.11.2004 - 13:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 21.11.2004 - 09:41 Mesaj konusu:
slm direksiyon sınavı 27 11 2004 ( konya da) bizim sürücü kursu var.
bizim konyanın tarihi bu =ehliyetleriniz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin .eee şu ehliyetlerin kuyrugunu düzeltelim.
kankacim ehliyetin hayirli olsun. gerci dun yuzune de soyledim ama ueheuhu.
rabbit senin de hayirli olsun
rosstheboss --> bu bahsettigin sey dunyada sadece Turkiye`de oluyor.
ZXRosman, ThE_Unforgiven, merci efendim merci.Darısı olmayanların başına RossTheBoss, Evet scooterla alıyorlar sınava .İsteyen kendi motosikletiyle isteyen kursunun motosikletiyle giriyor sınava. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 21.11.2004 - 18:48 Mesaj konusu:
geçenlerin ehliyetleri hayırlı olsun.
inşallah 2005 yazında bende alıcam ehliyeti . 1 sene çok uzun bi zaman gibi gözüküyo gözüme hele bide dışarısı güneşli olunca ağlayacak gibi oluyorum. _________________ Parmak bassam olma mı
kankacim ehliyetin hayirli olsun. gerci dun yuzune de soyledim ama ueheuhu.
rabbit senin de hayirli olsun
rosstheboss --> bu bahsettigin sey dunyada sadece Turkiye`de oluyor.
Merci ehehe kanki sen olmasan napardım bilemiyorum.. bana yine zor gunumde yardımcı oldun ya tesekkur ederim. Sen bitanesin. _________________ Hayat bir oyun GAME OVER olma yava? git, bonus hakkyn yok...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız