Tarih: 29.01.2007 - 17:07 Mesaj konusu: akira vefaat mı etti (ALLAH korusunda)
md den bi kardeşim farklı bi motor sitesini gezerken yorumlarda akira nickli isimli birinin vefaat ettigini görmuş bana sordu ama bende ismini bilmiyordum ertugrul diye bizim md deki akira olmasın ALLAH korusun ayrıca ölen arkadaşada ALLAH rahmet eylesin...
buda link umarım o degildir
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 29.01.2007 - 17:22 Mesaj konusu:
zxrhalit, Daha geçende bir mesajı gözüme çarpmış tı..Şaşırdım şimdi neyseki o değilmiş..Vefat eden kardeşimizin de toprağı bol,mekanı cennet olsun. _________________
sonuçta oda bizim arkadaşımız oda motosiklet düşkünü bir insandı bizde avatarlarımızı karartsakmı ne dersiniz arkadaşlar
Bir hafta süreyle aynalarımıza yada direksiyon gidonlarına siyah kurdela takalım diyorum
Tarih: 29.01.2007 - 17:51 Mesaj konusu:
Motosiklet.net sitesi bizim kardeş grubumuzdur..
Onların acısı bizim acımızdır,onların kardeşi bizim kardeşimizdir..Motorcu olan her kişi bizim için önemlidir..
bu vesileyle Motosiklet.net ailesinin acısını paylaşıyoruz..
Allah Rahmet eylesin,başımız sagolsun.. _________________
Tarih: 29.01.2007 - 17:59 Mesaj konusu:
Ya md den bi arkadaş bana sordu.Akirayı tanıyomusun die düşündüm biraz gözüme çarpmışlığı war dedim arama motoruna akira yazdım ve açtığı topicler çıktı baktım haber operatörü yazıyor Şok oldum sonra msnden herkese sordum doğrumu die halit abi falan tanıyodur die onun olmaması sevindirici Fakat giden gene bi can war allah ailesine sabır versin _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
Tarih: 29.01.2007 - 18:31 Mesaj konusu:
Diğer forumdan devamlı aktik olarak gördüğüm Ertuğrul Öz (adaşım ) arkadaşımızdır vefat eden.Olay cumartesi günü oldu bildiğim kadarıyla.Sarı bir Gtr 250 si vardı
Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum _________________
Tarih: 29.01.2007 - 19:26 Mesaj konusu:
kardeşim benim yattığın mekan cennet olur inşallah
olayın kısa açıklamasını takip edenler için koymayı uygun gördüm aynen aktarıyorum.
Alıntı:
Tigermbz isimli üyeden alıntı(MT)
Cumartesi günü 16:30 da işyerinden motoruyla çıkmış ve gelirken sollamaya kalktığı bir araç onu farketmeyip sola doğru önüne kırmış ve anlatılana göre biraz da süratli olan Ertuğrulun kaçabilecek vakti kalmamış, araca yandan vurmuş.
kazadan sonra 2 saat kadar yaşamış, haberi alıp hastaneye koştuğumuzda maalesef vefat etmişti.
cenazesini pazar sabahı memleketi yozgata kaldırıp defnettik. samsuna ancak şuan geri dönebildik. insanın yazmaya eli varmıyor ama sevenlerinin arkadaşlarının haberi olsun dedim.
Takdir-i İlahi, elden gelecek birşey yok; Allah, yakınlarına sabır versin, bizlerin de ailelerine böyle acılar yaşatmasın inşaAllah.
]
Alıntı:
Cyberm´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahhh Be Kusen, Bunuda mı yapcaktın banaaa....
Hani yaza yeni motor alcakdık sana ??
Hani sarı gelin benim olcakdı...
Hani bana balık ayırmıştın... Nerde kusen balıklarım...
Hani sana Elif'i alcakdık kusen... Hala tanışamadın demi kızla... Bi cesaretini toplayamadın... Ben ne dicem şimdi onaa....
Ben kahve içmeyi sevmezdim be kusen, bunu sana söyleyemedim... Zorla içerdim kahveni, akşama kadar da mide ağrısından kıvranırdım...
Ben motor da almicaktım kusen... Sarı gelini bile almicaktım senden... ''Buralar motor yeri değil'' derdinya hep, işte o yüzden...
Problemliydi kusen sarı gelin, bunu biliyordun, çektiklerini biliyordun... Ama yine dinlemedin beni...
Zam yapmadı demi sana o gaddar patron... Ocak 1, yeni bir yıl yeni bir motor demiştin... Zam yapmadı demi sana yine çıktın sarı gelin üzerine...
Bundan sonra kimseyle tanışmicam... Aramıcam... Sormicam... Belki o zaman daha az acı çekerim...
işte bu satırlar gözyaşlarımın sel olup akıtğı anlardı daha sorduğu sorusuna bile ceavp yazamamıştım. Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum...
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
_________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
®trasher yellowstorm gt250r
En son trasher tarafından 29.01.2007 - 19:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız